Къде в Бургас (7) ...

• 65 828
  • 665
  •   1
Отговори
# 375
Въх що Наоми Shocked Наоми е дърта и по дискотеки в Бургас не ходи Mr. Green За Елит чух, че ще го правят чалга hahaha нямало хора въобще...Сега в сряда имаше парти, Дончо свирил и имало 30 човека Mr. Green Хората са в Будоар, но не е моята музика там... В Бургас сме трагедия откъм клубове Rolling Eyes
Бубичко, музика по избор значи, че ще се съобразят с желанията на клиентите, ще пуска ди джея от Студио54. А за виното...мисля, че има включена чаша червено вино към основното ястие. Peace

# 376
Джи, в Будоар не е за теб.  Laughing
Ние преди време със Синара ходихме на шоуто на Елза Парини, беше след св. Валентин. Голям майтап е тоя/тая.
Но аз съм музикален пумяр, хахахах, така да се каже.

Аз пък що си мислех,че Умбалото е и на двете места.  newsm78 Карай.

А с оная дискотека, Енерджи май, при Елкабел, какво стана с нея?

# 377
Джи, в Будоар не е за теб.  Laughing
Ние преди време със Синара ходихме на шоуто на Елза Парини, беше след св. Валентин. Голям майтап е тоя/тая.
Но аз съм музикален пумяр, хахахах, така да се каже.

Аз пък що си мислех,че Умбалото е и на двете места.  newsm78 Карай.

А с оная дискотека, Енерджи май, при Елкабел, какво стана с нея?

Охоооо тва Енерджи го няма от няколко години Laughing Чу се, че ще става Планета Пайнер и до там...
А Елза кърти, да Mr. Green

# 378
Как от няколко години?! Ние миналата пролет /2007 / ходихме по форумско там. Може да е била под друго име. Бившата 100 патрона май. Охх някой да се включи дето помни, че бяхме там.  Joy

# 379
  • London, baby
100 патрона нали беше в зградата на ел кабел??  newsm78

тъй ще е, като не ходя по дискотеки ..изоставам с информацията Mr. Green

# 380
Как от няколко години?! Ние миналата пролет /2007 / ходихме по форумско там. Може да е била под друго име. Бившата 100 патрона май. Охх някой да се включи дето помни, че бяхме там.  Joy

Ааа бившата 100 патрона беше зад Енерджи, после стана Домби и май го затвориха и не са го отваряли от тогава... А тва Енерджи когато го отвориха беше хауслийка и тъй като никой не ходеше, щото тогава не беше модерно Mr. Green, наредиха вътре едни пясъци и едни чадъри, беше чудо направо, голям смях ooooh! И мислех, че е затворено, но може и да бъркам Peace

# 381

Ааа бившата 100 патрона беше зад Енерджи, после стана Домби и май го затвориха и не са го отваряли от тогава... А тва Енерджи когато го отвориха беше хауслийка и тъй като никой не ходеше, щото тогава не беше модерно Mr. Green, наредиха вътре едни пясъци и едни чадъри, беше чудо направо, голям смях ooooh! И мислех, че е затворено, но може и да бъркам Peace

Затвориха го и беше някакъв друг бар вътре, но сега не мога да си спомня името.

# 382
Къде в Бургас продават ципове - /без магазините на пл.Тройката/.

# 383
 Да да, ходихме там миналата пролет май, не беше Енерджи, но пак бе дискотека и то с чисто новичък интериор, още миришеше на боя.На мен ми хареса, широко и просторно, а не някаква дупка.Сега не знам дали работи.

# 384
Къде в Бургас продават ципове - /без магазините на пл.Тройката/.
ул.Възраждане - като тръгнеш от Дядо Благо книжарницата в посока магазин Слънчо има едно магазинче за платове, а до него магазинче за ципове, конци, копчета и т.н.

# 385
Търся си такива нокти 
http://www.nails2excite.com.au/products_tips.htm#predesigned

По-точно си харесах зебрата.  Crazy

# 386
  Точно такива едва ли има в Бг, но ще се оглеждам за подобни.В моя бизнес е. Simple Smile

# 387
Олееее страшни Crazy аз искам с Гучи-то Mr. Green
Джи, с какво се занимаваш, маникюристка ли си? Ако е удобно да ми отговориш де Blush

# 388
  Не съм. Simple Smile

# 389
Търся си такива нокти 
http://www.nails2excite.com.au/products_tips.htm#predesigned

По-точно си харесах зебрата.  Crazy
на прима виста се сещам за магазина или склада, не знам как точно да го нарека, намира се в блока на Трансимпекс до пристанището. Първият вход от страна на икономическия, има доста неща за маникюр, но не знам за такива нокти.

Общи условия

Активация на акаунт