вече има 10 зъба, но продължава да гълта като мисирка.
Отведохме го на подстрижка, като аз не вярвах, че ще стои да го стрижат, но всъщност го сложиха да седне в мен и той се гледаше в отледалото и се лъжеше с едни фибки и лакове за коса. Много на бързо го настригаха че прояви голям интерес към машинката, но резултата беше мама и бебе целите в косми от обувките до врата
След това трябваше да пера всичко с което бях облечена и аз и детето, а обувките ги смуках с прахосмукачка. Но определно детето вече прилича на момче
не плакахме изобщо само се наядохме с малко коса 

.

- и тя голяма и сладка усмивка

/
Аз готвя горе на плота режа, Инес долу отваря, вади всичко от шкафовете, треска ме в коленете-все синя ходя, но това го правя освен, че трябва да ядем и за забавление, доставя ми удоволствие да си сготва, да го аранжирам, снимам и т.н. и си действам всеки ден 

Пробвай
Здравейте - набързо влизам - още не съм напълно в час какво обсъждате - но ще наваксам - в момента съм на 24.01 - рожденният ми ден - БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ за красивите пожелания и картички - трогнахте ме до сълзи - нищо че аз чак сега ги виждам - но проблема си е мойПрепоръчани теми