Няма вече вани, няма играчки- да си грабва живота в ръце и да става човек вече ! Ето как се къпем ние http://www.bgphoto.net/photos/24560/o633368583348283750.jpg САМИ !
Шегувам се. Използваме още неговото корито, та дори и на стойката, но под много строг контрол да не се гмурне надолу с главата към теракота. Често ми се налага да го къпя сама и не ми е удобно да го къпя на душа.
Лилетка, май няма много клюки, даже е едно голямо затишие. Мен ме тресе депресе нещо- времето ме потиска, висенето вкъщи и стереотипа - готвене, чистене и други такива забавления. Среща също не е имало, болести, епидемии.
мале, че съм криваа ...
Даниелче, аз няма да се страхувам- сложи ме мене в джакузито. Обещавам, че ще бъда послушна и ще искам само една чаша вино, например
Дани много ми помага- да простирам, преди това вадим дрехите от пералнята, след това носим заедно легена на мястото му, изхвърля си памперса сам в коша, който е само за това, че като засили и други работи там поне да ги забелязвам.
Порицаваме те за дългото отсъствие! 
Пък и е сгодена вече! 
!

и нищо не ми се пипа...ама няма кой
) и сега се хващам за стирката че кучката е направила ардауш отатък
) и влизам и чета, че ви е скучно и депресирано 

Ето ни и нас в банята (където Дани Жеков е страхотен, направо да му повярваш, че сам се къпе (особено след онея клечки за зъби, колко му е едно къпане

Снимките са страхотни