Отговори
# 90
Добър ден на всички !
Няма вече вани, няма играчки- да си грабва живота в ръце и да става човек вече ! Ето как се къпем ние http://www.bgphoto.net/photos/24560/o633368583348283750.jpg САМИ !

Шегувам се. Използваме още неговото корито, та дори и на стойката, но под много строг контрол да не се гмурне надолу с главата към теракота. Често ми се налага да го къпя сама и не ми е удобно да го къпя на душа.

Лилетка, май няма много клюки, даже е едно голямо затишие. Мен ме тресе депресе нещо- времето ме потиска, висенето вкъщи и стереотипа - готвене, чистене и други такива забавления. Среща също не е имало, болести, епидемии.

мале, че съм криваа ...

Даниелче, аз няма да се страхувам- сложи ме мене в джакузито. Обещавам, че ще бъда послушна и ще искам само една чаша вино, например  Laughing

Дани много ми помага- да простирам, преди това вадим дрехите от пералнята, след това носим заедно легена на мястото му, изхвърля си памперса сам в коша, който е само за това, че като засили и други работи там поне да ги забелязвам. 

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 12:04 от poli.jekova

# 91
liletka, добре дошла!  Hug Порицаваме те за дългото отсъствие! Naughty
Аз Нора я къпя под душа, но тъй като много бяга из банята и ме затруднява максимално така, честичко я слагам на гърнето и го ползваме като столче под душа.
Все забравям да кажа колко е сладка Лори като танцува! Heart Eyes Пък и е сгодена вече! Heart Eyes
Пък Пеш само се разсейва, явно не бърза да се обвързва. Naughty
magika, айде слез малко към центъра, де....айде да се запознаем с Тошето. Simple Smile
ПешеходкеPeace !
Magesta, и Нора разнася обувките из къщи като кученце. Heart Eyes
А и тя ми помага с прането. Като й кажа "Занеси го в пералнята и тя носи, пъха...." Отмяната на мама е та... Hug
poli.jekova, идвай към Бургас да се заредиш малко със серотонин, тук пече, много е хубаво....и оптимистично!  bouquet

# 92
poli.jekova, идвай към Бургас да се заредиш малко със серотонин, тук пече, много е хубаво....и оптимистично!  bouquet

Благодаря за чудесната покана, обожавам морето през зимата и ще се извиня за лошото си настроение с една уникална снимка на Дани и тати http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24560&AlbumId=1105 … p;PhotoId=6164364 .

Само да не стане голяма конкуренция за Норка, че си е красавица с тези сини очи и руси коси и както Пеши се помайва ще е грабнем  Heart Eyes

# 93
Честит рожден ден на Елиелибг!  Gift

# 94
  • Варна
здравейтИ!
Лора от вчера ми вика Ма-Мууууу. чудя се да се радвам ли или да се обиждам  Joy
Поли и аз съм на същата вълна Tired и нищо не ми се пипа...ама няма кой Rolling Eyes
успях да се изкъпя! (е на отворена врата,под зоркото око на Лора, и малко ми помръзнаха карантиите,но все пак успях  Sunglasses ) и сега се хващам за стирката че кучката е направила ардауш отатък Tired

# 95
  • София
Привет, моя дзвер заспа след обилен рев (горен зъб излиза #Crazy) и влизам и чета, че ви е скучно и депресирано Wink

Та ето нещо, което може да ви се стори интересно(за Софиянци по-скоро):
http://www.surva.org/TheFestival_Bg.html
Обмислям вариант да оставя Евката на свеки и да скокнем до Перник в неделя, никога не съм гледала на живо сурвакари и кукери Wink

# 96
Здравейте и от нас. Първо да се похвалим, че най-сетне ни поникнаха вторите два зъба след 4 м. затишие.  newsm44

И моля ви не с такива депресивни състояния. Поли не че съм нахална, ама и ние сме на морето и сме със сини очи и руса коса.
Т.е. ще ми е приятно да си имам компания (пък и ще готвим на смени  Laughing). Пък и след като видяхме Дани гол в банята, какво пречи да споделят и едно легло?!  Mr. Green

А за къпането и ние си се къпем още в коритото и както бях казала доста си поплаквахме, но май преодоляхме страха. А след баня изглеждаме така http://images.ivanina.multiply.com/image/4/photos/17/500x500/39/ … amp;nmid=74293932

Иначе ние с Теди не простираме, но ми носи водата си, като е жадна и после си я прибира на място. Ако и кажа да ми донесе нещо учудващо ме разбира. А от вчера започна да си мъкне една кутия до кревата, за да може да се качва на нея. (изуми ме от къде се сети).

Айде да я приспивам, че е много крива.

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 15:14 от Пижулинка

# 97
macko, ние сме замислили утре да ходим на Перник за събитието Peace
Ще водим и Елена с нас и тя види кукерите, та ако нещо решите да пътувате утре свиркай да се организираме да отидем заедно Hug
Ако има и други мами, които мислят утре да пътуват за Перник, пишете Hug

# 98
  • София
Такааа, първо с лошото да започна - и мен ме тесна депресия накаква, направо не знам откъде ми дойде Confused Но ще мине, да не задълбавам. Пък и не съм само аз, както се разбра, което си е някакво успокоение Mr. Green

Ние се къпем в коритцето и на стойката, както си се къпехме и като новородени Thinking Ето ни и нас в банята (където Дани Жеков е страхотен, направо да му повярваш, че сам се къпе (особено след онея клечки за зъби, колко му е едно къпане Laughing Hug):
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5028140

poli.jekova, снимките са страхотни, особено ми харесаха тези, дето Дани е във въздуха Peace

# 99
  • Vaudreuil Canada
Нямам думи .... ЕКСПЛОАТАТОРКИ НА ДЕТСКИ ТРУД  Joy Joy Joy
В къпането до 3 години в собствено корито може би има някакъв резон - все пак бебешкия имунитет е много неукрепнал до тази възраст. Не ми се струва много разумно излагането на едно бебе на рискове от какви ли не гъбични и други инфекции - някои от които обожават водна среда за да се развиват.
Алюююююююю депресираните ... я вземете си спретнете някакво мероприятие за корекция в настроението.

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 17:31 от shemet_neveroiaten

# 100
Много сладки тези бебоци! Всичките да ги намачаш като плюшки! Аз държа компа изключен, за да не бия детето... Пипа, катери се, днес игра например с рибата, която чистех, за да не ме влудява. Отказва гърнето и пишка прав, веднага щом скочи от него. Мисля да не го слагам 1 седмица, за да се успокои. Иначе се научи да се приспива сам с шишето чай и музикалните играчки. Сега бягам да гладя, докато спи.

# 101
Я да видим дали така ще се появят нашите снимки, че аз съм една компетентница...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=210453

# 102
  • Vaudreuil Canada
iv4ok завидях ти ... какво мирно дете имаш. Ние отдавна отказахме спалната торба. Отделно мама се отказа от идеята да ми слага играчки в леглото щото всички играчки тренират летене и приземяване, последвано от писъци и вой докато не се върнат в леглото за да бъдат наново изхвърлени, което не е особено приспивно занимание.

# 103
Ще ме уморите с тези снимки.....толкова са сладки малчовците, едни такива нежнички, финнички и с коремчета.  Heart Eyes

снимките са страхотни, особено ми харесаха тези, дето Дани е във въздуха Peace
А и на мен в снимките на Поли, най ми харесаха тези,  дето Дани е подхвърлен от баща си.

А най-много се впечатлих в снимките на Iv4ok от тази в която се събуждат тримата Коко, батко и мама. И много се възгордях, че участваме в раздела - хубавите жени.  Laughing

# 104
  • Бургас
Ивчок видяха се  Peace

Ей, тука на пазар за булки го обърнахте. Всеки си пробутва стоката  Mr. Green и реклами се праят гледам, ама то обикновенно най-некачественото се рекламира.   smile3534

Виж ние кат сме скромни и тихи, как сме обичани. То щото Пеши не обръща внимание на Нора, тя за това е толкоз луда по него, недостъпното е най-желаното.

Пижулинка вие като се гаджосвате с Ивчения Николчо, що се предлагате и на други места, а? Това е удар под кръста викам аз  box

Поли ти къде се навираш, че кой ще си пусне щерката в София при вас при тоз екстремния Дани, да я качва по планери и да и изкара акъла.... Mr. Green Тц, няма да стане вашата, аз си познавам сватята, няма да я пусне толкоз далече. Като се реши Дани да стане заврян зет у Бургаско, тогаз може и да се сплаши Пеш, за сега Нора си е само негова територия  #2gunfire

Всички бебчовци са сладки, ама много сладки   love001 Снимките са страхотни

Общи условия

Активация на акаунт