Отговори
# 105
Пижулинка вие като се гаджосвате с Ивчения Николчо, що се предлагате и на други места, а? Това е удар под кръста викам аз  box

Аааа Ники, недей така. Те с Коко са само приятечета, щото попринцип зетя ни му е един от най-добрите приятели. Ей го на капака на колата http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4960553 Нооо от доста месеци ни пренебрегва, та аз се пробвам да не останем на сухо.  Laughing

# 106
  • София
здравейте и от нас Peace
напоследък все не ми остава време да пиша. не знам какво толкова правя  33uu ама си чета всичко.
и мен ме тресе някаква депресия ( следродилна, а? май късно ме хвана). всичките ми приятели работят, общуват с хора, а аз седя и затъпявам в къщи.   helpuu а не ми се тръгва на работа - ей на признах си Innocent нещо съм се измързеливила яко.
ния е едно малко чудовище от сутрин до вечер. ако не прави самостоятелно някаква мизерия, я влача нагоре надолу за ръцете, защото я тресе шубето да се пусне. гърбичката ми вече се оформи. спи при нас, буди се милион пъти на нощ, става най - късно в  7. иначе малко планинарствахме - цък, цък, цък.
за къпането - за мой срам ще споделя, че на ния ваната е един голям леген newsm53 имаме корито, което е част от един шкаф, но тъй като къщата ни е микроскопична, всичко е прибрано и натъпкано старателно, включително и коритото в шкафа, и е една голяма хамалогия всяка вечер да го вадя и после да го прибирам заедно с целите багажерии, и легенът върши същата работа. всъщост къпането ни е доста бързо, защото ния е решила да се удави твърдо. както стои седнала, се навежда и си топи цялата глава. опитва се да лапа пяната. и се нагълтва с вода. хвана я 2 пъти, 3 пъти не - прави го мълниеносно направо. ужас smile3549
поли, страшни планинари сте newsm74 ама наистина снимките с летящия дани са уникални.
и всичките бебоци са супер  bouquet
shemet_neveroiaten , и ние спалната торба отдавна не я ползваме. откакто я намирам в краката си Joy
айде стига съм досаждала. мъжо ми отиде на карти ( или може би не Thinking) и компа е само за мен newsm44 ох, такова ми е смотано, скучно и еднообразно newsm45

# 107
алексаторче чибураторче, и ние като вас - спим между мама и тати и въпреки че проходихме преди седмица се люлеем като марули на вятъра и пак търсим ръката/ръкава на мама и така продължаваме смело напред. Казаха да не слагаме в проходилки и не водим за ръка, добре, проходилка не купихме лесно, ама ръцете къде да си ги навра  Rolling Eyes. Гледам вчера филмчето на Black Kitty - еми Кристиян ходи по същия начин с една разлика - той не лази. съответно когато тръгне да пада се центри в носа направо, а не на ръце  Sick. Кажете ми мами на нелазещи деца как се преживява това? А и като не лази, съответно и клякането му е съвсем ново - кляка по пет минути да си вземе там играчката или боклука, после става, но виииинаги се олюлява назад  #Crazy. Кога успяха вашите деца да изучат всички тези сложнотии  newsm78

# 108
Боже, глутницата спи, всичко ми е ушетано, сготвено и съм сама пред компа...това не се е случвало от месеци! При това утре е събота...Ще взема да си сипя една чашка винце, жалко че си нямам компания за наздравица.

# 109
eleazar,наздраве!и аз още миткосвам по нощите!А ние макар,че пълзим стабилно и овладяхме отдавна падането,пак не сме много стабилни на пътя!Но май ще трябва време да се научим,а?Ходим от 14 януариа вече се обирме всички листа в парка :35:moondauy малко да се постопли и Норка ще има още един кандидат,да го мисли тогава Пеш...Че ние сме и  латино американски тип-ха-ха----ха

# 110
Абе, момичета какви са тези депресии ! Недейте така, моля ви !  Stop
То вярно, че всички фактори са налице - зима е, слънцето грее по-малко, денят кратък .... младежта буйна ooooh!
Но и това ще е отмине - ще пукне пролет, птички ще ни будят.... а слънчицето заповеднически ще ни подканва през прозореца да излизаме вън  Hug
Като се замисля , аз тъй оптимистино го давам , дали от неволите дето ми останаха зад гърба / мисля / , дали от липса на време да се усетя и аз нещастна и да се депресирам ..... а може би най-вече заради факта, че младежа го пиша отбит вече, а не ми изглежда да страда от този факт той изобщо - напротив  Peace...
Както и да е .... с две думи : я да се стягате , моля !  Naughty Peace
Detelinka, не съм от майките дето питаш, но в тази връзка ще кажа, че нещата се усвояват много бързо и от само себе си .... падане - ставане :няма начин  Hug
Моята драма е друга : от вчера ми няма единят пръстен  Thinking / без майтап, просто незнам какво да мисля ....  Confused/
Страхотен кастинг на младежи  Hug ..... и две дами да не забравя  Wink Grinning Peace
Ивчок, вас с бат' Колчо не бях виждала ...... та имах сега тая радост  Grinning , прекрасни дечица и изобщо снимките  Peace
Абе гледам, гледам все по улиците и едно е сигурно : нашите дечица са си най, най ... ама наистина НАЙ - ХУБАВИТЕ от всички !  Grinning
Люлях днес Георги за ръцете, та ме наболява по тоя повод операцията малко  Confused .... иначе съм изпълнена с надежди и очаквания за утрешния ден - дай боже да е хубав, че сме се наканили с комшийката да идем на някакво езеро на 20 тина минути път пеша от нас да се разходим. Дано не ни мине котка път ...  Peace

Наздраве , Елеазар !  Laughing  newsm24

/п.с.   Като писа сготвено ме подсети  Wink .... ще съм благодарна ако някой сподели как да приготвя нещо с праз на младежа, че съм се наканила, пък нещо хич не ми идва наум комбинацията  Thinking

Охо-ооо  ooooh! / сега мернах случайно ...Лилетка, какъв е тоз' аватар бре жено  #Crazy , страшен  Grinning Peace ..... на майка кърмачка ми прилича  Wink ?!

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 00:36 от Magesta

# 111
Момичета, благодаря! Ако успеете да помогнете - ще бъдете най милите хора!
Даниелче, не само Президент, ами и бри и всякакви вариации на тема .... ядем! Знам че не бива, ама тя наистина ги харесва!
Мацко, като бях бременна с Дивна ходихме - шоуто е страхотно! Имаше групи от къде ли не - Русия, родната Ирландия, Чехия.... страхотен купон! Ако не ни мине котка път и ние ще отидем! Знаеш ли от колко часа почва, че не разбрах?

# 112
  • Vaudreuil Canada
Моята драма е друга : от вчера ми няма единят пръстен  Thinking / без майтап, просто незнам какво да мисля ....  Confused/
Абе не знам какво ще мислиш и къде ще го търсиш ама проверявай и съдържанието на гърнето/памперса  Mr. Green
Поли страшни снимки - добре, че не съм мама на девойка Simple Smile За сметка на това обаче .... мацките ги разглеждаме с особен интерес  Wink

# 113
И мен ме тресе една депресия, че направо се побърквам.Не стига че се занимавам с бебока, но си имам батко третокласник. Да се справиш с учебният материал си е направо "мисия невъзможна", такива глупости има в учебниците, че се чудя каква е идеята - да накарат родителите да откачат или децата да научат нещо. Но стига съм се оплаквала, а да се похваля. От три дни Братанчо обикаля цялата къща. На прощъпулника взе четката за коса, така че ще си имам личен фризьор.Единственият недостатък на прохождането е че иска да обикаля целият апартамент и когато не го пусна ляга на земята и плаче. Иска си свободата човека smile3540 newsm52 running

# 114
Добро утро от нас.Ние напоследък ставаме към 9ч,направо не дете ,а чудо Joy Joy Joy

Момичета,моля да ми препоръчате гинеколог в София(да не е Шейново само) PraynigИмам някакви болки низко долу в корема и бих искала да се прегледам на ехограф.

# 115
Добро утро! Рано е за депресии. Аз с баткото по едно време мислех, че ставам само за готвачка и чистачка, не бях завършила още, но оправния ни тати качил едни другарки на стоп и те ме калесаха на работа незавършила, та ми мина. Аз сега страдам от пролетна умора, постоянно ми се спи. #Crazy
Бела, не ги пишем ние учебниците. По тази тема мога да се изкажа дълго и злосто, ама...няма.
Пешеходке, ние сме вече с 2, ама брат ми се накани да се обеби и сестрата на мъжо е във фаза на бебеправене, така че събирам всичко годно.
Детелинка, пази човека, защото брат Никола(годеникът на Теди на Пижу)и той не пълзеше и падаше назад, не знам каква е тази зависимост, но се удари здраво няколко пъти и даже снимаха глава.
Чибуратор, и ние сме на леген най-често, защото във ваничката има място да се наведе и да пие от водата ooooh!
Сега се наконтване и тичаме на детския кът в махалата. Пижу, идвайте, калесали сме и ваш Никола!

# 116
А на мен ми се плаче от умора. Боли ме цялото тяло от умора.....и умирам за сън, криво ми е, изнервена съм.....нищо не ми се прави.

liletka, голяма гръдна обикола, маце.....силиконче а  Laughing

Аре като си върна настроението ще пиша пак.

# 117
Бе кво се депресирахте сега по никое време!? Я, по бодро! Като родите още 1-2... пъти ще ви питам тогава! Joy
Ивчок, благодаря за отговора! Знам, че повечето от вас планират още деца, но питам за всеки случай, щото може да имате близки, които са приключили вече с планирането (не че е гаранция откъм изненади, де, ха-ха-ха). Ето например - нашето креватче, когато го израсте Дивна - ще го подаря на някого... Вече всички около мен си родиха децата и няма на кого да го дам! Пък честно - не ми се ще да го пазя во веки веков - искам пространство! Имам девер на 35 години - ерген, ама той може и да не се накуми както я е подкарал... предпочитам да ме изненада - с удоволствие ще му купя ново!

# 118
  • София
Нашето бебешко креватче също ще го подарим с удоволствие, като окъсее на Дани, след 3-4 месеца предполагам. Ама за сега нямаме излищно. Пешеходке,свиркай като има нужда от нещо конкретно.
Ние снощи най-накрая спретнахме прощъпулник на младежа, че беше срамота, ходи от месец и половина вече. Embarassed Оказа се, че ще си имаме строителен предприемач.  bowuu

# 119
Честито на всички проходили бебоци!  smile3501 Честито на "сгодилите" се бебоци!  newsm51

Дива ирландска пешеходка ами това е много хубаво пълна къща   love001 . Ние засега сме с 1 бебе, живот и здраве може и друго. Ако има нещо ще се обадим.  newsm53

liletka дано всичко е ОК. Вержи много се радвам, 4е малката Лора е добре, така, 4е поотпусни се, не се ядосвай, всичко ще бъде наред.  newsm10

На Криси преди няколко дни му дадох за първи път малко кисело мляко с малко курабийки (отгоре имаха малко захар). В началото се 4удеше какво е това  smile3506, ама му хареса и си хапна. Докторката каза, 4е след 1 седмица от въвеждането на киселото мляко може да по4на да му давам и риба. Банан му давам още на годинката newsm35 . Тия дни ще му дам и мандаринки и портокали да видим дали ще ги яде  newsm12 .

Общи условия

Активация на акаунт