Отговори
# 120
Здравейте!
Това хлапе ще ме умори. Тресна се не знам колко пъти днес. Сега е хванала кабела за интернет и го дърпа колкото й сила държи, а с другата ръка удря кранчето на радиатора. Абе  #Crazy
Но пък от онзи ден си имаме още едно зъбче - 6 номер. Най-после, от два месеца е на 2 мм под венеца и не мърда. А гледам, че и долните втори резци са тръгнали. Явно ние ще се движим по стандартната схема, въпреки че продъжлавам да си мисля, че тя не е чак толкова стандартна  Grinning
И да ви питам нещо, ако може  Grinning Как стоят нещата с чорапите при вашите хлапета. Абе това щурото не ги търпи и за минута. Обуваме се по 3954867966583965 пъти на ден и вече по този повод е яла два пъти и леки шамарчета. Ама...с ледени крака е. Пък не искам в къщи при 20 градуса и чорапогащник да и нахлузя. То направо грехота. Ей я на, след 48687954-то обуване днес си седи боса и е КРАЙНО ДОВОЛНА  Sick

# 121
  • София
Пешеходке шествието мисля пишеше в програмата от 10-17ч. на централния площад, а от 14 и 19ч. е програмата на гостуващите групи Wink
Ние има голяма вероятност да пропуснем Sad
Вчера малката вдигна 38.7 и беше много отпусната и цяла нощ неспокойна.
Давах Панадол и вит.Ц и днес е добре, обаче съм нащрек и май няма да я оставя у свеки.
Vmitkova , а върху чорапките няма ли пантофки, така може да забрави за свалянето?
Лилетка по ЗК ли искаш да е АГ-то?
Понтес-че я се отдепресирай бързо, че Лори няма да търпи депресе свеки Heart Eyes
Магеста направи му ориз със праз и доматки ако не си пробвала.
Задушаваш праз-та докато омекне, добавяш дом.сок, мини щипка сол и ориза с водичка, вариш и готово  chef

# 122
  • Бургас
Към рецептата на мацко бих прибавила и малко пиленце - това при нас го дават на кухнята - вкусно е, но Пеш го яде само пасиран.
bela ще откриваме фризьорски салон - общ бизнес ще прайм да знайш /ние сме с гребена/

# 123
Macko, Nikki, … мерси за идеите  Hug
То хубаво дядо ми викаше, че малко акъл му трябвало на човек, ама на време да му идва  ....  Thinking
Домат, праз, ориз ... месце - близко до мозъка .... ама нейсе  Mr. Green
Ще пробвам при първа възможност  Peace
Klemy - чакаме снимков материал  Peace
Shrew- и ти ли Бруте ?!  Outta Joint

# 124
Лилетка по ЗК ли искаш да е АГ-то?

Да.Моля ви препоръчайте някой добър.Сега се обадих в Токуда,а там има свободен час чак за 13 февруари.Тогава може и да ми дойде,пък и с тия болки.... Cry

# 125
Лилетка, сестра ми ходи при Кълвачева в клиника Вита, работи със ЗК, но също е доста заета.
Пешеходке, естествено, че ще питаш, иска ли питане  Hug
Магеста, Ивчок,   Hug. Преди малко на улицата Крисчо се усети да падне на дупе и напред на ръце, дано по-често е така, че ми се реве ....и знам, че не казвам нищо ново Hug
Прибирайки се от разходката по време на която правехме всичко, което правят ходещите деца само дето мама ни държеше и се въргаляше с нас в пясъка, взех да си мисля, че изкуквам и нещо не се справям както трябва. Изнервям се, а това не ми харесва защото детето не е виновно, просто открива света с всички безумно интересни боклуци в него  Rolling Eyes и си мисля ей сега ще го споделя във форума, а то какво .... поредица от мами плачещи за утеха  Hug  Hug  Hug. Направо се стегнах Naughty в търсене да думи да ви успокоя.....  bouquet.   newsm78  newsm78  newsm78. Отивам да мисля.....

# 126
  • София
Лилетка и аз Вита мислех да ти препоръчам, мисля че всички там работят и по ЗК(но не съм  се преглеждала, знам от впечатления на приятелки, че са доволни).
Можеш да питаш по телефона, имат и сайт Wink

# 127
macko, нали уж ортопедите препоръчват детето да ходи босо за да се стимулира оформянето на надлъжния свод на стъпалото. Пък нашият тати е с плоскостъпие, та аз превантивно си действам от сега. Да не говорим, че ние нали сме едни едриииии  Joy едвам си намерихме буйки 15-ти номери, които са ни с пръст и половина по-големи от нормалното, та къде да й намеря пантофи  newsm78 То за такова кранченченце...едва ли се правят. А и гледам, че ако я оставя с тънки чорапки и буйки и крачетата й се изпотяват. Абе всичко щеше да си ОК, ако това щурото не се събуваше  #Cussing out явно така ще си я караме. То не виждам какво да направя.  Thinking

# 128
vmitkova, и ние сме фина дама с малко краче и голям зор виждаме при намирането на обувки, пантофки и т.н. Аз я обувам и вкъщи с чоропогащник, щото колкото и да е топло, на пода е ламинат и на мен би ми замръзнало д-то, ако седя по цял ден там.  Laughing
Лилетке, аз ти препоръчвам д-р Врагалева в МЦ "Фемина", но май не работи по Здравната каса.
Пешеходке, винаги свиркай и тук, дано да можем да помогнем с нещо.  Peace
Депресираните да се отдепресират веднагическиNaughty
Моята драма е друга : от вчера ми няма единят пръстен  Thinking / без майтап, просто незнам какво да мисля ....  Confused/
Най-вероятно и той се е сгодил за някоя комшийка.  Wink
снимките са страхотни, особено ми харесаха тези, дето Дани е във въздуха Peace
За миг помислих, че Дани са го направили най-младия парапланерист, ама не било това.  Confused Нищо не се знае за в бъдеще де.  Sunglasses

# 129
  • София
Моята драма е друга : от вчера ми няма единят пръстен  Thinking / без майтап, просто незнам какво да мисля ....  Confused/
Най-вероятно и той се е сгодил за някоя комшийка.  Wink

Joy rotfImbo Joy

# 130
  • Бургас
Ще взема и аз да оставя един пръстен на видно място, пък белким моя Пеш се сети за ко иде реч  newsm78

# 131
Добър вечер, мили дами !
Тук се заформят две актулални теми: 1. Сгодявки. 2. Депресийки.
Пижулинка, ти не се притеснявай, ще ви уважим и вас навярно още напролет, нали сме наполовина от региона Варненско- Добричкия. Иначе каква снаха ще ми се падне- руса ли, тъмна ли си е божа работа.

За миг помислих, че Дани са го направили най-младия парапланерист, ама не било това.  Confused Нищо не се знае за в бъдеще де.  Sunglasses

Без да искаш ме настъпи по мазола за тази година, който ми предстои. Мъжа ми взе да прави уговорки да подобряваме рекорда за БГ за най-малък планерист, без да броим някоя мома, която може да е летяла бременна. А той е на един наш приятел, който излетя с 2 годишния си син, без майката да знае. При което беше и заплашен от изселеване от дома, ако го направи и той пак не се уплаши. Правете си изводи какви хора са парапланеристите.

Много се радвам, че са ви харесали нашите снимки, а на мен ми е особено скъпа, понеже мъжа ми има същата едно към едно, как дядо му го подхвърля когато е бил бебе. Само че е черно- бяла снимка.

Имам една задача към всички мами. Искате ли да си изготвим един списък, какъв набор от медикаменти е необходим, когато се тръгне с малчовците на път, почивка и дори само за уикенда ? Аз съм пред тази питанка, понеже Дани пак нещо се разстрои, а аз хем си мислех да взема прахчета и забравих, а сега сме на село и се мъча да го затягам с препечени филии, сок от дренки и всякакви бабини илачи.

# 132
Поли ти къде се навираш, че кой ще си пусне щерката в София при вас при тоз екстремния Дани, да я качва по планери и да и изкара акъла.... Mr. Green Тц, няма да стане вашата, аз си познавам сватята, няма да я пусне толкоз далече. Като се реши Дани да стане заврян зет у Бургаско, тогаз може и да се сплаши Пеш, за сега Нора си е само негова територия  #2gunfire

Първо, то си има стартове и парапланеристи и в Бургас.
Второ, на всяко пристанище по една жена зле ли ще му е на моя син ?! Кеф ти Варна, кеф ти Бургас.
И трето.. не съм го измислила още  newsm78
Ааа, сетих се. Качва се Норето при Дани на парапланера, вее коси, кефи се, па после се връща при Пеши да й пооправи прическата. Така всички са доволни.  Joy

# 133
Ще взема и аз да оставя един пръстен на видно място, пък белким моя Пеш се сети за ко иде реч  newsm78

Абе вас ви е смешно ама мен ми се плаче  Confused ... два дни проверявам по 97867549 пъти на едни и същи места  ... дали няма случайно да го намеря пусти пръстен  Tired
Той на всичкото отгоре е с едни шипове, дето си ги представям вече как са се заплели някъде по храносмилателната система  Blush сън не ме хваща  Thinking
Поли, много ме е яд, че по неведоми пътища разни не мога да отворя големи да се виждат снимките от албума ви - виждам ги мънички, дава зареждане ... и до тук  Outta Joint
Що се отнася до медикаменти необходими при път , за мен това са :
Панадол, Нюрофен, спрей за нос, Дуфалак / в твоя случай/ , термометър, Витамин Ц - друго не мога да се сетя  Rolling Eyes
Да помагат другите .... Peace
Може да ме включите вече и мен спокойно в оня списък  Party ... на изморените  ooooh!
Такъв преход направихме днес, че останах без крака и прибирайки се връчих младежа на баща му и спах близо час  Sunglasses
Като се замисля , така съм се чувствала последно преди около 2 години и половина ,след като мина пеш дестинацията Алеко-платото-Златните мостове, Княжево  yes

# 134
  • София
Ей ще ме уморите с тез пръстени, толкоз ли бързо ви омръзнаха чааветата, че искате да се женят newsm78 Joy
И нещо май на мода се заформиха брюнетките- в нашия форум явно са по-търсени.
Vmitkova може това със свалянето да е временно положение, както със скубането на коса и разни временни явления в поведението на наследниците Peace
Ние понеже не сме водили Евката на почивка, само веднъж до провинцията(взех само физиологичен разтвор и Елоком гел Embarassed), та за мобилната аптечка само мога да препиша ако ми се наложи Wink
Във Фемина и Марков е добър, но бях на фетална, не знам дали прави и нормални прегледи newsm78 И е платено.
Лека нощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт