Отговори
# 30
Да се запиша и аз.
Ние май отново сме болни или вирусът ни повтаря. Не знам вече  Shocked
Ема днес пак имаше малко температура, а от снощи и хремата се активизира ooooh!
По план график утре трябваше и ние да се ваксинираме, но май ще го отложим. Дано се се позакрепи малко, че ще подивея вече, а и компютъра все разни номера ми играе....
За протокола можем да се отчетем с 10 зъба (избиха ни и 4-те кътника); все по-стабилно ходене, но за ръчичка; 5-кратно хранене с опити да преминем на 4-кратно (Ема се отби при първото боледуване по Коледа, но не отказва АМ преди заспиване Crazy); днес за първи път каза нещо подобно на "миау-у-у"
Betty L., ти си направо вълшебница. Как се оправяш с децата, мъжа, кучетата, котката, бабата....    #Crazy
Честито прохождане на Братанчо!
iv4ok, снимките не се отварят. Излиза началната страница на сайта.

# 31
Здравейте и от мен в новата тема!Много хубаво заглавие - поздравления  bouquet
Само че от няколко дни насам ние нещо не желаем да се храним,караме само на плодове и освен това сме едни вкиснати - не знам дали не е резултат от ваксината. newsm78.По моите сметки утре ни е 14-тия ден откакто ни я сложиха.Дано да не се окаже нещо по-сериозно,защото иначе #2gunfireВ неделя ще оставяме бебка на село при свеки да я гледа,защото аз се връщам на работа и силно се надявам да е здравичка.
Що се отнася до цитрусите Пипи хапва непрекъснато и портокали, и мандарини, и банани и ананаси.Ябълките все още ги хапваме настъргани.
И като стана дума пак за храна искам да питам - маслинки и гъби  дали могат да се дават вече? newsm78

# 32
  bouquet
Момичета, коя ваксина слагате?Тя не е ли на 1,3м.? Rolling Eyes
Или нещо съм се объркала Shocked

# 33
  • Варна
За ваксината знам че детето трябва да има 13 навършени месеца , но няма проблем да се отложи ако се налага до 18 месец . Педи и каза !  Naughty Ние още не сме я сложили защото Хеито били спрели плановото ваксиниране докато не отмине Грипната епидемия , въпреки че във Варна не е обявена такава . Това било неофициално , дори и консултации не правели за да не се събират здрави и болни чакащи пред кабинетите !
Но все пак педито каза на 23.01 да се обадя отново да видим има ли някаква промяна !

Цитруси аз предлагам ама ги яде когато е на кеф , не всеки път . По принцип беля ципата , но ако случайно попадне в устата моментално бива изплюта !

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 23:50 от troia

# 34
И ние вече сме в отбора на ходещите! Хомо Еректус дойде и при нас!
Нямам време да изчета пропуснатото - нещо малко проблеми възникнаха, но нищо сериозно!
Момичета, голяма молба - една от многодетните мами търси спешно течност или таблетки за студена стерилизация - нещо нямало внос, пък детенцето и има спешна нужда! Жената ще плати каквото кажете! Моля, ако някой има такива и иска да се отърве от тях да пише на лични на мама Пиги - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=17137 Ще съм ви много благодарна - за стерилизация на инхалатор става дума - сами разбирате, че е важно!
Хри, ние даваме маслини - без костилки, между другото - за подхапване. Хапва - няма реакция!
Шеманет, велкоме, начи!
Цитруси  - чат пат повзимва по нещо , ама май не и се нравят много!
Бибата я загубихме преди 2 дни (наистина), та решихме да я откажем. Малко и е криво, ама в норми... Само не знам кой пръв ще я намери, те бяха 3 оборотни, но в един момент изчезнаха и трите - дано аз съм първа!

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 01:18 от Дива ирландска пешеходка

# 35
Само да ви кажа по тези доби нощни , че досега гледах снимките от купона - разкошни са !  Grinning
Доста майки и деца сте се събрали , браво ... има много и непознати за мен физиономии, дето мога само да гадя кой-кой е  Wink
Пешеходке, теб не съм те виждала досега на живо или по снимки, ама мисля те разпознах - нямам идея как  Party
Гъбки гледам има в едно пюре на Семпер от което ядем, ама да готвя не съм досега, маслинки - също.
Видричка, честито на отбилата се мома и теб Peace
Никки, на теб поздравления за конкурса ! Peace
Елеазар,  добре си  дошла и мерси за топлите думи от предишната тема  Hug
Шемет, Марти готов казваш вече и девойки да приема ..  в самостоятелна стая, без биберон  Wink Grinning
Ама , правилно  Peace
Аз още не съм приключила с отбиването съвсем, ама от онези дни и за такива екстри се бях размечтала нещо ... лошо, че трябва да бъде в креват от който да няма мърдане .... иначе няма да стане  Grinning
Значи, почти всички ядат цитрусови плодове - да ги изключа тогава от списъка с потенциални алергени ...  Thinking
Мерси и лека нощ !

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 02:16 от Magesta

# 36
НА, е ме! http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88066&photo=15 Убавица чудна! Тва е на Маскения бал - дет никой се не яви от вас!!!

# 37
  • Vaudreuil Canada
Имам питане към тези които са захранили с прясно мляко - как го давахте в началото?
Никки като ти казвам се си научила нещо ... ВЕРВАЙ ми! И честито за конкурса - кой точно конкурс спечели?

# 38
И аз давам цитруси,Алекс си мре за мандарини.

Никки, поздравления за конкурса!

Честито прохождане на Братанчо и Дивна!

шемет, аз не съм давала още прясно мляко, можеш да въведеш с някаква храна.....кремче, мляко с ориз и т.н.

Абе сина ми цял ден търси две мацки.....едната е Биа, а другата е Миа.....да сте ги виждали?  Joy

Дайте някаква рецепта за кекс без яйца...

# 39
Шемет,и аз давам прясно мляко в кремчета и разни десертчета.Пробвах да го направя като попарка, но ми бе отказано тотално - мнооооого гадна закуска ни се видя.
А ето една рецепта за shrew:

1 коф.кис.мляко;3 ч.ч. брашно;2 ч.ч. захар;1 ванилия;половин ч.ч олио;1ч.л.хл.сода;може да се сложи по желание малко какао или малко смлени орехи или някакво сладко с цели плодове.  chef

Дано да ти хареса!

Пипи много го харесва и аз го правя редовно, макар че нашта педка каза, че мога да давам и кекс с яйца.Все пак в едно парченце няма кой знае какво количество яйца.

# 40
Добро утро! Пак задуха, много познават тези синоптици!
Ние ядем портокали и мандарини, лимони-инцидентно. И кекс и баница с яйца яде. А прясното мляко-домашно-го разреждах с вода за крема. Напоследък в макарони, попара и т.н. го дадох натюр.

# 41
  • София
Честито прохождане на Дивнето и Братанчо!
ШамЕнет, мнооого време се беше покрила, не може така Naughty
Много хубава снимка на Еличка и Екатерина Peace

Алексис е май болен, на обяд ще ходим за повече категоричност при доки Cry

Иначе, момичета, моят син е вече сгоден ooooh! Сам самичък отиде, намери един пръстен в едни купища играчки и го даде на Лори...така че, зает е вече Laughing

http://pontess.multiply.com/photos/hi-res/2/23?xurl=http%3A%2F%2 … sis_and_Lory%2323

http://pontess.multiply.com/photos/hi-res/2/2?xurl=http%3A%2F%2F … ksis_and_Lory%232

За протокола, цитруси НЕ ядем.

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 10:52 от pontes

# 42
  • София
Пешеходке имам само 4 таблетки за студена стерилизация на Mothercare са ще и ги подаря на жената ако и свършат работа докато си намери PeaceАз съм в Борово до Фантастико,така че ако иска може да дойде да си ги вземе,ако я заинтересова ще ти пусна тел. на лични Hug

# 43
Магеста, преди малко прочетох поста от миналата тема.....стана ми жал и за двама ви  Sad

hri2672, мерси за рецептата. Аз не мога да дам нищо, което съдържа яйце, дори и една трошичка...

# 44
Троя, благодаря , че ми отговори!  bouquetМного си мила! Hug

Общи условия

Активация на акаунт