Ние май отново сме болни или вирусът ни повтаря. Не знам вече
Ема днес пак имаше малко температура, а от снощи и хремата се активизира
По план график утре трябваше и ние да се ваксинираме, но май ще го отложим. Дано се се позакрепи малко, че ще подивея вече, а и компютъра все разни номера ми играе....
За протокола можем да се отчетем с 10 зъба (избиха ни и 4-те кътника); все по-стабилно ходене, но за ръчичка; 5-кратно хранене с опити да преминем на 4-кратно (Ема се отби при първото боледуване по Коледа, но не отказва АМ преди заспиване
); днес за първи път каза нещо подобно на "миау-у-у"Betty L., ти си направо вълшебница. Как се оправяш с децата, мъжа, кучетата, котката, бабата....

Честито прохождане на Братанчо!
iv4ok, снимките не се отварят. Излиза началната страница на сайта.

.По моите сметки утре ни е 14-тия ден откакто ни я сложиха.Дано да не се окаже нещо по-сериозно,защото иначе
В неделя ще оставяме бебка на село при свеки да я гледа,защото аз се връщам на работа и силно се надявам да е здравичка.
Ние още не сме я сложили защото Хеито били спрели плановото ваксиниране докато не отмине Грипната епидемия , въпреки че във Варна не е обявена такава . Това било неофициално , дори и консултации не правели за да не се събират здрави и болни чакащи пред кабинетите !