Отговори
# 45
за цитросите Лори хапна червен грейфрут,няколко зрънца-реакция"пълен пампер,почти веднага"/ явно действа рразхлабващо.Яла е й мандарина-пак никаква реакция.

Да,както Понтес е писала, ние се сватосахме.Малките се обичат и се взеха.Ако някой ми беше казал,че на 1г.и 1м. ще се сгоди Лора,определено нямаше да му повярвам. Wink

Честито на проходилите,лека и безаварийна....

# 46
Честито прохождане на Дивнето и Братанчо!
Никки, браво за победата при фотошопките! Ти си нашта гордост!
Иначе, мамичета, моят син е вече сгоден ooooh! Сам самичък отиде, намери един пръстен в едни купища играчки и го даде на Лори...така че, зает е вече Laughing
Поздравления! Да са живи и здрави младите! Wink
Цитруси въведох новогодишно по принуда, когато не искаше нищо да яде, нито да пие, а на портокал налиташе като невидяла. А пък с яйце и мляко ми я захраниха онзи ден от детска кухня Ози, дето бях поръчала уж диетично меню, ама се оказа, че им е скапан новия сайт и всичките менюта получили стандартни.  Shocked Вчера бях бясна, ама лека полека ми мина, след като ми се извиниха многократно и питаха как е детето.  Приемам, че са ме подпомогнали леко в захранването, че кой знае още колко щях да отлагам.  Rolling Eyes
Чибураторке, що така не си казала по-рано за лимоновия сок и хълцането!  Crossing Arms Вчера го приложих и наистина действа.  Hug

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 12:02 от tini-mini

# 47
  • София
Чибураторке, що така не си казала по-рано за лимоновия сок и хълцането!  Crossing Arms Вчера го приложих и найстина действа.  Hug
действа безотказно Peace казаха ми го това преди седмица и затова чак сега го казвам. ния милата се сцепва да хълца откак се е родила, но това е най - доброто, което съм изпробвала.

# 48
Иначе, момичета, моят син е вече сгоден ooooh! Сам самичък отиде, намери един пръстен в едни купища играчки и го даде на Лори...така че, зает е вече Laughing.

Pontes, абе че Алекси е зает ... как и да е  Wink
Ама , лошо е доколкото разбирам, че и Лорка сте заели  Mr. Green .... Ей , ще трябва да търсим тука някоя девойка на  местна почва както вървят нещата  Thinking Wink
А, и пак да питам .... сирене крема давате ли ? / аз продължавам да търся потенциален алерген /
Мерси предварително !

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 12:00 от Magesta

# 49
  • София
Ей големи са сладури младоженците, добре че не им светихме тоз път, да се нарадват един на друг, ноооо другия път сме с вас  Joy
Пешеходке писах на жената ЛС, дано да си е намерила междувременно  Wink
За цитрусите- папкаме предимно мандаринки, на портокалите правим кисели муцки все едно лимон яде,киви не съм пробвала.

# 50
ми като и даваш кисели портокали как да не прави "кисели муцки"  Laughing

# 51
Даниелче и Мацко, много ви благодаря!   bouquet Даниела, ще дам профила ти на мама Пиги, ако реши да ти звънне. Ти що не свиркаш, че си у наше село, бе, моме!? Аз съм по нагоре - в Бъкстон, ама като се позапролети може на местна почва да се сберем...

# 52
  • Бургас
Благодаря момичета!
Категорията, в която съм на първо място е Картичка за св. Валентин. Не, че картичката е кой знае какво, но явно са я харесали хората.
Крема сирене не съм давала, но е въпрос на време. Просто скоро не съм купувала, за това не съм давала.

Честито на младите, ей взеха го тоя Алекси, ай другите моми да се примирят вече.... работата е сериозна  Laughing
Що така изведнъж всички забегнаха по чужбинско  newsm78

# 53
  • Варна
я да се запиша и аз.
вчера ни биха инжекцията в клепача.Лора се освести удивително бързо!
дано не се налагат повече манипулации Praynig

имаме 12 зъба, 3 от които в момента пробиват и Лора се е превърнала в изчадие от ада  #Crazy направо не се седи край нея!
вчера се скарахме със съпружеското тяло по тоз въпрос, защото съм изнервена и истерясала до краен предел и най-малката нередност ме изкарва извън кожата ми  newsm61 Rage
аз затова и не пиша напоследък, просто нямам нерви буквално да се боря с Лора за достъп до клавиатурата box а и настроение нямам . въобще паднала съм в някаква емоционална дупка и само чета Tired

тъкмо бях написала :
НИКИ КАЗВАЙ БЪРЗО КОЙ КОНКУРС СПЕЧЕЛИ,ДА НЕ ИДВАМ ДО ВАЩО СЕЛО ДА ИЗМЪКНА САМОПРИЗНАНИЯ Mr. Green
 Joy

# 54
  • София
ми като и даваш кисели портокали как да не прави "кисели муцки"  Laughing
Ми явно все на такива попадам Joy
Вержи стискам палци наистина да няма повече манипулации Hug

# 55
  • Бургас
Вержи ми ко няма да си изнервена бе душо, то туй вашто няма край....Ха, дано да е за последно.
Аз доколкото се познавам, ако бях на твое място щях да съм изперкала вече. Ти обаче си силна и така трябва. С тебе сме  Hug

# 56
  • София
Даниелче и Мацко, много ви благодаря!   bouquet Даниела, ще дам профила ти на мама Пиги, ако реши да ти звънне. Ти що не свиркаш, че си у наше село, бе, моме!? Аз съм по нагоре - в Бъкстон, ама като се позапролети може на местна почва да се сберем...
Да може,може да се съберем на местна почва,тя и Видричка живее наблизо PeaceЩе чакам включване от мама Пиги тогава ако реши LaughingДнес ходихме да слагаме ваксината,ама тя била жива,а аз бях разбрала че е мъртва от тука newsm78Алекс горкия много плака от шубе SadНашта педи каза между 5 и 12 ден се появяват много рядко обриви или температура,дано да ни се разминат Praynig

# 57
  • Бургас
На нас току що ни биха ваксината, педи каза, че била много лека и не се очаквало нито температура, нито нещо друго. Другия месец пак имало ваксина, тоя момент нещо съм го изтървала, незнаех, че и на година и два има ваксина  newsm78 Била срещу детски паралич.
Иначе Пеш изобщо не я отрази тая ваксина, много смел мъж се покзва.

# 58
Пешеходке, тръгнах да й пиша на жената и реших да ги потърся таблетките- имам 1 цяла и 3 половинки и не знам дали си заслужава, но ако се наложи ще се отзова.
Понтес, е взехте едното брюнетче, което сме си харесали, тю !
Еси, дъщеря ти май ти е одрала кожата, много бяло и фино девойче се оформя.

ния милата се сцепва да хълца откак се е родила, но това е най - доброто, което съм изпробвала.

Дани се скъсваше да хълца в корема ми, като бяхме бременни Wink))

и аз ще направя този сладкиш, да папа детенце !

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 18:37 от poli.jekova

# 59
Ники, страхотна тема!   bouquet И честита победа!
Вержи, стискам палци този път всичко да е наред и да се спре това ходене по мъките.  Hug
Magesta, алергична реакция чакай до 72 часа, но...не е задължително от първия прием. Може да се реагира след 3-ти, 10-ти прием, та дори след 3-4 безпроблемни месеца (макар и доста рядко)
Честито на проходилите сладкишчета!
pontes, браво на твоя мъник! От рано се ориентира към хубавите девойки  Grinning Нашата мома като дреме, пък и аз нали "често-често" идвам по срещи - така ще си остане милата самичка.  Rolling Eyes
За цитрусите - давах на моята дивачка по малко мандаринки и портокали. Странното беше, че портокалите ги хареса, а мандарините - нъц. Пък бяха по-сладки. Ама ... newsm78 Лошото е, че педи ни забрани цитруси поне за следващите 3-4 месеца  Sad

Общи условия

Активация на акаунт