Да,както Понтес е писала, ние се сватосахме.Малките се обичат и се взеха.Ако някой ми беше казал,че на 1г.и 1м. ще се сгоди Лора,определено нямаше да му повярвам.

Честито на проходилите,лека и безаварийна....

Сам самичък отиде, намери един пръстен в едни купища играчки и го даде на Лори...така че, зает е вече 
Вчера го приложих и наистина действа.
Вчера го приложих и найстина действа. 
казаха ми го това преди седмица и затова чак сега го казвам. ния милата се сцепва да хълца откак се е родила, но това е най - доброто, което съм изпробвала.
Сам самичък отиде, намери един пръстен в едни купища играчки и го даде на Лори...така че, зает е вече 

направо не се седи край нея!
а и настроение нямам . въобще паднала съм в някаква емоционална дупка и само чета

Даниела, ще дам профила ти на мама Пиги, ако реши да ти звънне. Ти що не свиркаш, че си у наше село, бе, моме!? Аз съм по нагоре - в Бъкстон, ама като се позапролети може на местна почва да се сберем...
Ще чакам включване от мама Пиги тогава ако реши
Алекс горкия много плака от шубе
Нашта педи каза между 5 и 12 ден се появяват много рядко обриви или температура,дано да ни се разминат
Била срещу детски паралич.
))
И честита победа!
Нашата мома като дреме, пък и аз нали "често-често" идвам по срещи - така ще си остане милата самичка.
Лошото е, че педи ни забрани цитруси поне за следващите 3-4 месеца