Отговори
# 60
Много благодаря за поздравите  bouquet

# 61
Здравейте
Ние днес бяхме на консултация и резултатите са следните 12000гр с памперс и боди и 77см биха ни и ваксината и казаха че не би трябвало да има странични ефекти
За водата пием си най-обикновена чешмяна вода без да я правя нищо
А за цитросите да определено харесваме лимон портокал и мандарина ама гледам да не и давам много веднъж седмично
А и вече доста стабилно ходим ето вижте ни http://vbox7.com/play:4db76726и имаме нови снимки http://www.papiros.snimka.bg/album.php?album_id=136741&photo=156 и на http://www.papiros.snimka.bg/album.php?album_id=212607

# 62
Hri, направих сладкиша ти, излезе сполучлив, благодаря !

Мами, събирам компания за този концерт на 11.02 и 12.02. http://www.capital.bg/show.php?storyid=350007 и малко видео http://videos.tf1.fr/video/news/culture/0,,3685276,00-tambours-j … asino-paris-.html .

Който желае да дойде в София за да го посети- насреща съм с посрещане, забавление, спане и изпращане. Пълна програма Wink

# 63
Добър вечер!
И ние посетихме докторката днес да отменим ваксината и да потърсим консултация, че като изключим един период от около 5-6 дена, от Коледа насам Ема все си е с температура (37-37,5 с два по-сериозни вирусни пика, когато достигна 38-38,9). Становището - зъби Rolling Eyes А аз си мислех, че като избият кътниците ще се канализират нещата...Уви на дневен ред се оказаха кучешките Confused Успокоението поне е, че не е вирус.
И аз видях в календара, че следващия месец е реимунизацията против детски паралич. Ние навремето сложихме Pentaxim, знае ли някой дали в този случай пак ще се реимунизира и ако да с каква ваксина?
За цитрусите давам от време на време (портокал и мандарина) давала съм и киви. Няма алергична реакция, но не им се кефи много. Дадох и прясно мляко, но не самостоятелно, а като съставна част на десерт. Нямаше реакция.
Честито прохождане на Дивна и Мери! Tada
....и да съкварталките срамота е през няколко пресечки да живеем, а да не сме се виждали още, ама пустото време въобщене предразполага...Алекси добре се е ориентирал от рано  Laughing, Алекс да му мисли как ще се оправя с двете синеоки блондинки   hahaha
Pontes, как сте вие? Болен ли е младежа?
Virginity, стискам палци това да е бил краят изпитанието
Честита победа, Никки!

# 64
Хайде да кажаме Добро Утро със Зори!
Станахме, насукахме се, сложихме се на гърнето (без някакъв резултат естествено  #Cussing out), сега се е заиграла и аз използвам момента. Гледам го времето и ми намирсви, че и днес ще сме заклещени у дома. А онзи ден си направихме такава прекрасна 5-часова разходка. Вече нямам търпение да стане пролет.
Сега отивам и аз да мушна нещо за закуска  Grinning Хубав ден ви пожелаваме!

# 65
Ама как болен Алексис? Ти не четеш ли? Wink Той се сгодява, а майка му се е постарала да е за някоя дама от квартала! Понтес е една истинска мъжка майка - осигурила си е синчето й да й е под ръка! Joy
Цитрусови и аз давам, но Венета много не е по сокчетата. Повече от 50 мл не иска. Напоследък пием от сокчетата със сламка, на Ганчев.
Честити ходещи крачета на Братанчо и Дивнето, както и на всички останали проходили, ако изпускам някого!
Исках да пиша още, но Венета се сърди и реве и не ми дава.Дърпа ми ръцете от клавиатурата.

# 66
  • Бургас
Честит Рожден Ден Елиелибг!

Нека в този хубав ден ,най-нежната част от мен дойде вместо мен и ти каже честит рожден ден! Пожелавам ти да намери това което Искаш, да го познаеш когато го видиш, да имаш щастието да го получиш и умението да го задържиш!!!

# 67
Честит Рожден Ден, Elielibg !
Бъди здрава, щастлива и преди всичко себе си!

# 68
Елиелибг, честит рожден ден!   bouquet

Хри, благодаря за рецептата. Кекса е много вкусен, добавих много малко прясно мляко, канела и ябълка нарязана на ситни парченца. Може и да останат няколко трохички за Алекс  Laughing Та така де, днес Алекс ще бъде захранен с прясно мляко.  Wink

# 69
  • София

честит рожден ден, елиелибг!

# 70
Ели,честит празник-Пожелавам ти здравето да е винаги с теб, щастието да те съпътства на всяка крачка, любовта винаги да е под ръка, а късметът да те чака зад всеки ъгъл.
Ама как болен Алексис? Ти не четеш ли? Wink Той се сгодява, а майка му се е постарала да е за някоя дама от квартала! Понтес е една истинска мъжка майка - осигурила си е синчето й да й е под ръка! Joy
Joy за това не се бях сетила Joy

# 71
  • София
Честит Рожден Ден, Elielibg! Много щастливи усмивки ти пожелавам!

Vidri4ka, Алексис има хрема и кашля...но педито каза, че гърдите са чисти и гърлото не е червено newsm78 Пак със зъбите ще се оправдаваме явно. Добре че са тея зъби та каквото не ни е ясно откъде е да го приписваме на тях Grinning Ема е страхотна на снимката на аватара!

Betty L., абе не съм го сгодявала аз, сам си се нареди Laughing

# 72

Честит Рожден ден на ЕлиелиБГ !
                        С най - добри пожелания от мен и Жижи !

# 73
Честит Рожден ден на ЕлиелиБГ !   bouquet

# 74
  • София
Ели Честит рожден ден, посрещни го с много настроение Hug

Общи условия

Активация на акаунт