Добър ден и от нас

За цитрусите - давам лимон, мандарини и портокал, киви все още не съм давала, но всъщност наблягаме повече на плодовете - круши, ябълки, банани...
Вчера се обаждах и аз за ваксината - педиатърката каза, че ако първоначално сме слагали Pentaxim, сега отново трябва да сложим същата. Сега издирвам да я купя отнякъде

Magesta, пробвах да давам и аз сирене крема, но без успех....когато усети, че нещо й лепне на езика се изплези и го изплю
...така и не пожела да хапне от него повечеСлед препоръка от педиатърката ни, в неделя въведох белтъка на яйцето, до днес няма реакция и мисля, че всичко е наред

hri2672, аз маслинки давам на Елена от доста отдавна, но купувам от тези големите, съпер мамут с костилка и безсолни (за сега такива съм намирала само в Елемаг), но за гъбите четох, че са силен алерген и мисля да поизчакам поне до 2 годинки пък и повечко

Ето и една рецепта за супер бърз тутманик, който правя всяка събота за закуска

3 яйца
500 гр кисело мляко
1 ч.л. сода бикарбонат
3/4 ч.ч.олио
350 гр сирене
2 и 1/2 ч.ч.брашно (сместта трябва да е по-гъста от тази за палачинки)
Всичко се обърква,сместа се изсипва в намазнена тава и се пече около 40 мин на 200 градуса. Да Ви е сладко

Накрая се оплаках на директорката, а тя съвсем равнодушно ми заяви, че всеки трябва да си намери начин.

Ние се къпем още в бебешкото си коритце,седнали,въпреки,че имаше доста протести поедно време.А за ваната,мисля,че ако имахме само нея щях да използвам.Когато Тошко беше на 8м.го водихне на хотел,че го топнахме и във вана сефте.доста по-удобно мисе видя.а това за деца до три години никаква вана,нещо не го вервам,бе

Моля ви с няколко думи да надраскате клюките,които съм изпуснала
Интересува ме и дали е имало срещичка?