Осми месец сме вече , но нека още си седи на топло МАРТенското ни човече!

• 10 263
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Мами, някоя от вас ползва ли Windows Vista? Искам да си сложа линийката с бебчето на десктопа, а не намирам как. На XP имаше функция, но тук..... Някой знае ли?

# 76
  • София
Гери,браво на теб-при страхотен лекар си.Аз съм му голям фен.И на мен той ми е правил абразио и на други прегледи съм хоила при него.

Дея,къде си бе жена-като зачезнеш за цял ден и те мисля.Оправяш ли кръвното.

# 77
Дея,къде си бе жена-като зачезнеш за цял ден и те мисля.Оправяш ли кръвното.[/color]
И аз съм притеснена за нея ...

# 78
В тази връзка: Виза и Лорисита да ми се явят на отчет.
Лорисита ми прати смс преди малко, добре си е, цял ден няма нет Wink

ама наистина, има толкова мами, които минават набързо без да се разпишат, а вече наближава и нашето време, трябва редовен отчет  Hug

# 79
  • София
Ето ме и мен, дойде ми нета - Славундер  Hug
Да пожелая на Анина мнооого щастие и хубави мигове с бебчо! А на Поли13 изпращам много положителни мисли за мъжо й...дано бързо се възтанови!За Димитров аз това, че "подстрекава" за секцио отдавна съм го чувала- пробвайте при Герганова, много миличка и внимателна ми се стори, а мисля, че се навива за нормално.
Днес си взех изследването за магнезии, нали д-рката се притесняваше да не се предозирам, а то малко под долната граница  ooooh! Каза, че явно организма ми си има нужда от магнезии и си продължавам Магнерота. А го пия от сума ти време 3x1!
Много са ви хубави детските стаи  Heart Eyes Значи там ще спят бебоците, а не при вас?
Алооо, Деяяяяяяяя?

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 23:22 от lorisita

# 80
Дея наистина не е писала от снощи, дано всичко да е наред Praynig

# 81
Момичета, някоя от вас попадала ли е някъде на торби за вакуумиране на дрехи, но не тези от телешопите, а по отделно?

# 82
Били, ние си взехме такава торба май от Бриколаж или от Практикер, не помня точно, понеже напоследък сме им и на двата магазина редовни посетители, май все пак Практикер беше. Доста по-евтини. Само дето не сме ги ползвали още, та не мога да дам мнение. Но ги има.
 Хайде и аз да се включа в издирването на Дея!!!

# 83
KikiNiki, благодаря, ще проверя  Hug

# 84
леле какви сте фурии в писането.. чак не мога да повярвам с каква скорост го правите.....браво..
Славундер това решение че няма да раждаш как точно го взе Thinking Thinking Joy Joy защото бебче като се приготви не пита мама ще ражда ли ?няма ли? Whistling Whistling Joy :35
tanzen- Добре дошла  :bouquet
Дея разпиши се че да спим спокойни де.........

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 00:14 от radi^

# 85
хей мамита,как реагираха татковците на приготвянето на багажа?
при мен днес като взех да пиша списък видях един леко странен поглед у татито,който набързо каза ''не ме плаши Shocked'',май още някой го обвзема лека паника Grinning Grinning

# 86
Здравейте мами   love001
Angels_zg, сега погледнах да видя състава на одеалцата - 100% полиестер пише и на двете. Мислех да завивам беба през летните дни с тях. Ще се поровя в нета да попрочета нещо за полиестера и ако се наложи ще се взимат други.
Охх.....утре ми е последната нощна смяна и излизам в болнични....започвам малко да се паникьосвам...наближава раждането..... newsm53

# 87
Здравейте, мами сладки! Тук съм, добре съм, даже с кръвното успяхме да се споразумеем и да не се ядосваме взаимно. От около от час се опитвам да прочета всичко написано и чак сега успявам.
Страхотна тема. Аз съм страстен почитател на котетата. Много са сладки. И както винаги пожеланието ми е темата да е пълна само с хубави новини и емоции.

newsm59 newsm59 newsm59
Анина, ЧРД! Пожелавам ти много любов, радост и усмивки, леко раждане и прекрасно здраво детенце!

Поли, надявам се операцията да е минала леко и успешно. Знам че възстановяването е досадно, бавно и дълго, но поне ще бъдете заедно. Дано това да са ви ядовете за години напред и като преодолеете този инцидент да се отдадете на щастието да бъдете родители.
Славундер, от къде извира твоето чувство за хумор? Неизчерпаемо е. Ако и половинката ти ръси непрекъснато шедьоври, детето ви ще е невероятен човек. Grinning
Днес видях Евето и КикиНики. Всъщност мъжът ми ги видя, а аз ги познах. Явно излизаха от лекцията, а ние минавахме от там с колата. Както си кара, мъжът ми изви врат и вика" Е, виж колко много бременни", а аз видях КикиНики и Евето, в завидно добро настроение. Явно лекцията е била хубава.
За аромата на памперсите - може би нещата са индивидуални, защото моята приятелка с 5-месечно бебче, ги държи в стаята, в която седят и то по 3-4 часа, докато се съберат повечко бебешки боклуци и не ги изхвърли. До сега никога не съм усещала да миришат. И когато ми е била на гости и е сменяла помперсите у нас, пак не съм усещала миризма. Може би това е изключение.
Сега отивам да разгледам покупките и да видя стаята на бебка на Ането.

# 88
  • Лондон
Здравейте, най-после мога да се включа след като толкова дълго само ви четях и благородно завиждах за това, че имате възможност да се преглеждате когато поискате, да избирате как да родите и всички тези малки хубави неща. Аз днес бях на 3D/4D скенер и видяхме бебето. Беше неопусуемо изживяване, най-после разбрахме, че е момиченце! Освен това е в абсолютно перфектна форма, 2.3 кг и всички показатели в норма. Май това е най-хубавото, което сам чувала ...
Ние все още живеем в Лондон, но преди 2 месеца взехме решение, че се прибираме в България за раждането и първите месеци. Сега деня денят наближи и в неделя се прибираме. Моля се само да сме добре и да прелетим успешно до София. Също да ме качат на самолета, че от 34 гс авио компаниите не предпочитат бременни на борда, а аз сте бъда точно на границата
Надявам се всичко да е наред, напоследък сам станала абсолютното спокойствие и самообладание.
Желая спокойна нощ на всички

# 89
Ангелче, липсвам от списъка на вестителките. Sad Дали само аз не се виждам?
Ането, чудесна стая. Тапетите са сладурски, а обиколниците са бебешки стилни.
Покупките на terre също са много хубави.
Стаята на бебчо на simplyaven е напълно готова. Браво. Много си падам по тези цветове.

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 12:15 от Дея*

Общи условия

Активация на акаунт