Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 671
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна,морето ...
имам порьчка от 18,на 19 е трьгнала от Хон Конг,но още не ми излиза в руските пощи Crossing Arms
предната ми пристигна за 8 дни пак с козметика,но тая май ще си я почакам ooooh!

И аз така чакам, да не говорим че ми е и първата поръчка и вече нямам търпение.

Поздравления за новата тема, мисля, че ще е много по-лесно и по-д-стъпно да има две отделни теми.

и аз чакам незнам до кога обаче

# 181
и моята от 18 порь4ка на 23 ми показа,4е в Русия и там си седи ве4е незнам, кой ден Crossing Arms сега проверих не е мрьднала  Shocked

# 182
  • Варна,морето ...
Ами пратката нали се получава срещу лична карта. Те като ми знаят номера си го пишат и после слагат някакъв подпис, кой ще ги проверява. Иначе аз съм в Красно село 1612, четох, че и някой друг има проблеми там. Затова сега поръчах нещо малко и ще ходя да се разправям, ако нещо се обърка.
аз като получавам пратка ми записват само името и егн не записват номера на личната карта

# 183
  • Варна,морето ...
и  на двете ми поръчки които са в москва пише-Покинуло место транзита
какво значи това знае ли някой

# 184
Здравейте,момичета!
Вече получих на имейла си двата трак номера ,но като ги напиша в сайта за проследяване -дава че няма инфо за такива пратки.
Ще ми пуснете ли отново линкове къде трябва да проверявам-за парфюми и за грижа за кожата Hug
не е проблем в сайта,просто не излизат веднага там Peace
поне пи мен е така Wink

# 185
  • София
Здравейте,момичета!
Вече получих на имейла си двата трак номера ,но като ги напиша в сайта за проследяване -дава че няма инфо за такива пратки.
Ще ми пуснете ли отново линкове къде трябва да проверявам-за парфюми и за грижа за кожата Hug
не е проблем в сайта,просто не излизат веднага там Peace
поне пи мен е така Wink

Да не би да има сайт за проследяване? Аз си мислех, че следим поръчките по информация от сайтовете на пощите.

# 186
Момичета, кажете ми как да разбера дали поръчките ми са в Русия.Едната е от 21.01., а другата от 23.01.Влизам в руския сайт, но не знам, къде да си напиша номера.Пиша го напосоки и не получавам никаква информация.Сигурно греша някъде.Но не знам къде.Пишете ми къде точно да си напиша номера, когато съм в руския сайт.

# 187
Руски пощи

номера с който проверяваш е номера който започва и свършва с букви Peace

Благодаря!   bouquet

# 188
Момичета, кажете ми как да разбера дали поръчките ми са в Русия.Едната е от 21.01., а другата от 23.01.Влизам в руския сайт, но не знам, къде да си напиша номера.Пиша го напосоки и не получавам никаква информация.Сигурно греша някъде.Но не знам къде.Пишете ми къде точно да си напиша номера, когато съм в руския сайт.

линка който е даден горе е точно линка за проследяване, там си пишеш тракинг номера, Найти ли какво пише там, нищо не вдявам от руския и ти изкарва информацията Peace

# 189
хайде един въпрос от мен-поръчвам чрез Фема ,след като изпиша номера на поръчката ми излиза Invalid Sales Order  Confused дали да бе пиша на Фема,може да са объркали нещо номера...

# 190
  • София
хайде един въпрос от мен-поръчвам чрез Фема ,след като изпиша номера на поръчката ми излиза Invalid Sales Order  Confused дали да бе пиша на Фема,може да са объркали нещо номера...
Кой точно номер въвеждаш....този с буквите и цифрите ли?!?

# 191
И аз доста време вече чакам последната си поръчка.Вече се опасявам да не се изгуби......тогава кво се прави.......че е доста големичка  #Crazy Sick

# 192
Момичета,преди 10 дни пратката ми е тръгнала от Русия за България,няма информация да е пристигнала в БГ,проверявам редовно в сайта на БГ пощи,в пощенския ни клон също.Някой имал ли е подобен проблем?Дайте идея какво да правя?

# 193
  • Варна
И аз доста време вече чакам последната си поръчка.Вече се опасявам да не се изгуби......тогава кво се прави.......че е доста големичка  #Crazy Sick
Ти проследи ли си я?Да не да е вече в бг Rolling Eyes

# 194
  • София
А ако ползвате сайтовете на швейцарските и руските пощи, от къде разбирате точно кога е тръгнала от Хонг Конг например.

Общи условия

Активация на акаунт