Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 45 779
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 165
колко време след като съм превела парите на фема стартира поръчката

# 166
я ми кажете, като тръгнат от русия, както са тръгнали моите вчера, утре дали имам шанс да са във Варна?

# 167
  • София
Хайде и аз да се оплача. Всъщност по грешка си пост-нах мнението в темата, в която се обсъждат продуктите от Ягодката и Иля любезно ме насочи към вас. Ето какво писах там:
Цитат
Е, какви са тия руски пощи, бе!????? От 18-ти януари ми се мотае там една от пратките от Ягодка, а другата от 21-ви. И още не ги изпращат насам.  #Cussing outЕгати безобразието!   #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 168
Хайде и аз да се оплача. Всъщност по грешка си пост-нах мнението в темата, в която се обсъждат продуктите от Ягодката и Иля любезно ме насочи към вас. Ето какво писах там:
Цитат
Е, какви са тия руски пощи, бе!????? От 18-ти януари ми се мотае там една от пратките от Ягодка, а другата от 21-ви. И още не ги изпращат насам.  #Cussing outЕгати безобразието!   #2gunfire #2gunfire #2gunfire

ако това ще те успокой  Confused и моята от 18 на 23 ми даде,4е е в Москва и сиседи там  Crossing Arms още не е трьгнала  #Crazy незнам що се мотат толкова тоя пьт  #2gunfire
предната я полу4их за 8 дни Tired

# 169
я ми кажете, като тръгнат от русия, както са тръгнали моите вчера, утре дали имам шанс да са във Варна?
да Peace на мен ми е пристигала за 2 дни от там  Flutter

# 170
да Peace на мен ми е пристигала за 2 дни от там  Flutter

ааааа ти вдъхна радост в деня ми, че един фдт на магия го избрах... Embarassed  bouquet

# 171
  • Berlin
последните дни са най - трудни  Mr. Green
аз  пък си чакам ддмл-то, че много ми липсва. 
разглеждах си вчера движенията по картата ми, онлайн. на 1вата ми поръчка ми е дръпнало към 51лв., обаче ми бяха блокирани 54, на 2рата - 48, а изписваше 51. откъде може да идва тази разлика. всъщност не знам наистина колко ми липсват, щото не се ориентирам още много много. Blush а може би трябва да питам някой, работещ в банка. Thinking

# 172
на мен не ми блокират никога никакви пари, но винаги са теглели колкото трябва

# 173
  • София
Цитат

ако това ще те успокой  Confused и моята от 18 на 23 ми даде,4е е в Москва и сиседи там  Crossing Arms още не е трьгнала  #Crazy незнам що се мотат толкова тоя пьт  #2gunfire

Абе, дразнят ме тия руснаци. Какво ги сортират и подреждат толкова тия пратки 6 дена. Безобразие!  #Cussing out И аз ги получавах по-бързо предните, но сега.....вече прекалиха.

# 174
  • София
А, тъкмо проверих тази, която от 18 е била в Русия вече е в БГ, но.....ще си я взема чак в понеделник. А другата от 21-ви е там и явно пак трябва да стои 7 дена и тогава да я чакам #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 175
  • Варна,морето ...
Цитат

Абе, дразнят ме тия руснаци. Какво ги сортират и подреждат толкова тия пратки 6 дена. Безобразие!  #Cussing out И аз ги получавах по-бързо предните, но сега.....вече прекалиха.

наистина от декември поръчките се  бавят по 2 седмици едната ми поръчка  направена на 11.01 е в москва от 17 и не мърда а стана вече седмица .

# 176
  • София
Цитат

наистина от декември поръчките се  бавят по 2 седмици едната ми поръчка  направена на 11.01 е в москва от 17 и не мърда а стана вече седмица .

Сигурно чакат да ги посъберат повечко пратки от руските пощи и тогава ги пращат към БГ....знам ли, но е дразнещо по толко време да ги мотаят тея колети......и по 2 седмици са ми седяли поръчки там  #Cussing out

# 177
А, тъкмо проверих тази, която от 18 е била в Русия вече е в БГ, но.....ще си я взема чак в понеделник. А другата от 21-ви е там и явно пак трябва да стои 7 дена и тогава да я чакам #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Не искам да те отчайвам, но на мен 1 пратка ми отлежа 12 дни в Русия и само де молех да не са ми забърсали нещо, но всичко си дойде ок от там. Дано твоята дойде бързо!!
Пощите работят и в събота, така че ако имаш време и утре можеш да си вземеш пристигналата вече пратка.

# 178
Моята пратка е тръгнала от Москва на 22, а още не е влязла в БГ  Close

# 179
Здравейте,момичета!
Вече получих на имейла си двата трак номера ,но като ги напиша в сайта за проследяване -дава че няма инфо за такива пратки.
Ще ми пуснете ли отново линкове къде трябва да проверявам-за парфюми и за грижа за кожата Hug

Общи условия

Активация на акаунт