Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 668
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
А ако ползвате сайтовете на швейцарските и руските пощи, от къде разбирате точно кога е тръгнала от Хонг Конг например.
В Ягодка Peace
Влизаш с номера на поръчкатам и там влизаш в Details

# 196
  • София
Мерси, baby, златна си!  bouquet
Половината от първата ми поръчка е тръгнала от Хонг Конг, за другата половина от Швейцария няма сведения. А цялата втора поръчка с две части е в положение Invalid Sales Order. Надявам се, че е още рано за проследяване и поради тази причина се появява този надпис.

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 19:49 от емел

# 197
  • Berlin
invalid sales order ми излизаше, когато проверявах веднага след като направих поръчката. изчаках малко и ми се появи статус.
от сайта на хонгконгските пощи гледате кога е тръгнала.

# 198
ами незнам...все си мисля,че има нещо нередно  Rolling Eyes
друг път ако поръчката е чакаща ми излизаше друг надпис,но тя е от вчера...ще изчакам 1-2 дни и ще пиша на Фема!

# 199
Забелязвам,че руснаците пак го удариха през просото.Преди поръчките се задържаха 2-3 дни м Москва,а сега по 7-8 дни.Моята вече 6 ден не е мръднала от там.

# 200
моята поръчка от 21.1. е в Русия на 24.1 е тръгнала и днес е пристигнала в БГ  Peace
утре или вдругиден най-късно се надявам да си я взема !!!

# 201
Моята поръчка е в Хон Конг  Laughing
Има ли митническа такса? Такова нещо ми казаха. Не мито (то е за над 45), а някаква такса около 4 лева била или нещо таков?

# 202
  • Варна
Моята поръчка е в Хон Конг  Laughing
Има ли митническа такса? Такова нещо ми казаха. Не мито (то е за над 45), а някаква такса около 4 лева била или нещо таков?

Не няма!Пратката ти направо ще дойде в пощенския клон,няма да ходи на митница Peace

# 203
  • София
Моята поръчка на 22.01 беше в Москва, на 24.01 я пратиха за България и сега гледам, че вчера 26.01 е получена в централна поща и е пратена в нашият клон. Утре или във вторник ще ходя да си я взема.

# 204
  • София
Едната поръчка вече си я получих, т.е. вчера ходих до пощата и си я взех. Точно вчера е пристигнала и другата. В понеделник съм първа на опашката. Crazy

# 205
  • Варна,морето ...
 а когато има проблем било то с поръчката или продуктите на какъв адрес пишете на ягодата

# 206
а когато има проблем било то с поръчката или продуктите на какъв адрес пишете на ягодата

orders@Strawberrynet.com

# 207
Моята поръчка на 22.01 беше в Москва, на 24.01 я пратиха за България и сега гледам, че вчера 26.01 е получена в централна поща и е пратена в нашият клон. Утре или във вторник ще ходя да си я взема.

Моята е от 16.01- и още я няма.
четох темата, н о не разбрах как да я издиря.

Проверих в сайта и на българските, и на швейцарските пощи - неизвестен номер.

Ама че съм и аз един карък!  #2gunfire

# 208
  • София
Значи проследяването най-общо става така:
1. Получавате номер на поръчката от ягодка-9 цифри. Проверявате си го от сайта на ягодката, на главната страница, където пише shipment status, order no:
2. Виждате си статуса и Tracking Ref. No (номера на пратката), който се състои от букви и цифри. Като се натисне detail те препраща на сайта на Хонгконгската поща и следиш статуса на пратката. "he item left Hong Kong for its destination on" означава, че пратката е заминала.
3. После се проверява със същият номер в сайта на руската (швейцарската) поща.
http://www.russianpost.ru/portal/ru/home/postal/trackingpo , това е на руската. В полето "почтовый идентификатор:" се въвежда номера на пратката, като изпише в таблицата "Покинуло место транзита", значи е тръгнало от Русия за България.
4. Последно се проверява в българските пощи. http://www.bgpost.bg/ В полето проследяване се попълва номера на пратката и то ти показва какво е състоянието. "Send item to domestic location (Inb)" означава, че от централна поще е пратено във вашият пощенски клон.
Дано съм била полезна. Peace

# 209
Дано съм била полезна. Peace
браво   bouquet време беше,някой да го напише  Peace
даже трябва на пьрва страница да се сложи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт