Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 655
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 360
Аалелуя  Crazy
Наистина са мн зле тези от ягодата...пратих им значи сканирана разпечатка от банката за успешно миналата транзакция и платена сметка от моб телефон на майка ми...изцяло на български, без никъде да фигурира билинг адреса или който и да било друг адрес Laughing.
И днес вече получих мейл че ми опаковат нещата Simple Smile

Еееее,супер  Simple Smile, че си се оправила и без мен, че бях мн заета тия дни и не успях да ти напиша писмото.  Crazy  Оттук натаък няма да имаш повече проблеми с поръчките, за добро или зло (на бюджета).  hahaha

# 361
  • някъде там
Тази тема виждам,че е за въпроси Flutter, ами ще питам тогава Blush
Направихме поръчка за една приятелка. Какво следва от тук нататък newsm78 Получих потвърдителен имейл.Трябва ли да я проследявам и в писмото има един номер ,това номера на поръчката ми ли е? Какъв е подаръка ,който пращат при първа поръчка?Поръчахме само едно сухо дезодорантче,надявамсе да пристигне бързо.
Сигурно питанките мисатъпи,но ми е много трудно да се ориентирам,още повече не знам език Rolling Eyes
Благодаря на тези ,които ще ми отговорят предварително  bouquet

# 362
Имали ли сте хонконгска поръчка, започваща с RA и защо са ми изпратили съобщение от Ягодка, че не мога да проследя пътя й? Даже и в Русия ли като стигне, ако минава от там изобщо newsm78, защото не ясно Crazy, не мога да я check-na? Thinking

# 363
  • София

Аз не мога да съм ти от голяма помощ, тъй като и за мен е 1ва поръчка.
Този мейл който са ти пратили е че са приели поръчката,после ще ти пратят нов в който ти казват че е шипната и ти дават и някакъв друг номер....до тук съм стигнала и аз, не знам нататък как се следи къде е и кога е.
 А за подаръка, ще получиш ако поръчката ти е над стойност 25 $, мисля че в момента е липфинити червилото на МФ.

# 364
  • София
Имали ли сте хонконгска поръчка, започваща с RA и защо са ми изпратили съобщение от Ягодка, че не мога да проследя пътя й? Даже и в Русия ли като стигне, ако минава от там изобщо newsm78, защото не ясно Crazy, не мога да я check-na? Thinking

На мен бялата ми козметика започва с РА и идва от ХК. Няма страшно, ще се появи в Русия. При мен този процес продължи 1 седмица. Сега вече ги чакам в София. По-добре направо да опъна палатка пред пощата, щото чакам 7 пратки. Crazy

# 365

На мен бялата ми козметика започва с РА и идва от ХК. Няма страшно, ще се появи в Русия. При мен този процес продължи 1 седмица. Сега вече ги чакам в София. По-добре направо да опъна палатка пред пощата, щото чакам 7 пратки. Crazy
Емел ако бях в София щяхме да заформим лагер пред пощата Laughing, чакам 8(но не са от Ягодка всичките)

А по темата много бързо идват напоследък пратките от ХК - миналата ми дойде за 9дни. Това си е РЕКОРД!

# 366

емел, мерси! Hug Като пристигнат пратките, да споделиш впечатления от какво си доволна Party Flutter

# 367
Някой ще ми каже ли къде ми е прафюмчето с този номер на поръчка 810772024 и
Post Reference
RX103406762CH
,не разбирам кой трябва да използвам.Поръчката е от 1-ви ако не се лъжа,но ми е интересно. Blush

# 368
# 369

И това означава че е тръгнала от Хонг Конг,нали така?А като сигне другаде пак там ли ще изпише?

# 370
Цитат
И това означава че е тръгнала от Хонг Конг,нали така?А като сигне другаде пак там ли ще изпише?
Като избереш Details - ще ти даде инфо от Швейцарските пощи къде е пратката. Засега няма още информация там, но след ден-два ще има. Малко търпение, все пак направена поръчка на 30.01 - поне 7 работни дни й трябват, за да дойде. И имайте предвид, че сега пристигат бързо, преди Нова година си беше жив ужас! #Cussing out

# 371
Цитат
Като избереш Details - ще ти даде инфо от Швейцарските пощи къде е пратката. Засега няма още информация там, но след ден-два ще има. Малко търпение, все пак направена поръчка на 30.01 - поне 7 работни дни й трябват, за да дойде. И имайте предвид, че сега пристигат бързо, преди Нова година си беше жив ужас! #Cussing out

Да,аз знам че е рано още,даже съм предвидила към 15-20 дни,но просто ми беше интересно да видя къде е и как се след.Мерси много.  bouquet

# 372
  • Варна
илонитка номера с който проверяваш е номера ,който започва и свършва с букви Peace
Ако е RA............HK  търсиш я в :
Руски пощи
Ако е RX............CH  в:
Швейцарски пощи

И след няколко дни я търсиш в :
Български пощи

# 373
  • София
Момичета, случвали ли са ви се някакви аномалии с кредитните карти при плащане в Ягодка и Саса? Следите ли си сметките? До каква степен сме защитени?

# 374
Имам 17 поръчки в Ягодата и не съм забелязала някакви проблеми.Ако имаш интернет банкиране проследяването на транзацкциите е много лесно.Аз плащам с витртуална кредитна карта и нареждам точно толкова пари колкото ми трябват.След като ми дръпнат получавам смс с сумата която са изтеглили.

Общи условия

Активация на акаунт