Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 431
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 420
Поръчката ми днес на обяд е била в Швейцария,горе-долу след колко дни ще бъде тук? Rolling Eyes

# 421
имам поръчка за парфюм, който на 30.01 е тръгнал от швейцария, но още го няма в сайта на бг пощи - това нормално ли е? Rolling Eyes
и моят парфюм е тръгнал на 30.01от Швейцария, днес още го няма в бг пощи Tired

# 422
току що пак проверих, още го няма парфюма в бг пощи. с каруца ли пътуват от швейцария?!?

# 423
  Вие пък кви проблеми си създавате  Hug - аз моите пратки изобщо не ги следя !  Mr. Green Когато дойдат - тогаз, кво ще ги пък мисля сега да си усложнявам живота.  Crossing Arms

# 424
  • София
току що пак проверих, още го няма парфюма в бг пощи. с каруца ли пътуват от швейцария?!?
newsm62 разсмя ме  bouquet

# 425
  • Варна,морето ...
и моята поръчка след 1- но месечно пътуване най сетне  вчера я получих

# 426
  Вие пък кви проблеми си създавате  Hug - аз моите пратки изобщо не ги следя !  Mr. Green Когато дойдат - тогаз, кво ще ги пък мисля сега да си усложнявам живота.  Crossing Arms

Пуст мерак да дойдат нещата по-бързо.И аз по сто пъти на ден проверявам. Blush

# 427
  • Варна
имам поръчка за парфюм, който на 30.01 е тръгнал от швейцария, но още го няма в сайта на бг пощи - това нормално ли е? Rolling Eyes
и моят парфюм е тръгнал на 30.01от Швейцария, днес още го няма в бг пощи Tired
Днес след обяд сигорно ще ви се появят в бг пощи  Peace

# 428
Момичета, аз поръчах от валентинските намаления за мъжа ми автершейв и део стик
Обаче ми ги пращат от хонг конг и сега видях,че са тръгнали от Русия.Значи до няколко дена пратката ще е при мен...
Защо обаче не са минали през Швейцария,нали парфюмите се изпращат от там newsm78

# 429
Може да е нова практика.От Русия до БГ идват за 1-2-3 дни Laughing

# 430
Да, за ден два.После още ден два от София до Русе, но определено ще са тук за празника Grinning

# 431
Да, за ден два.После още ден два от София до Русе, но определено ще са тук за празника Grinning

а моят парфюм, също подарък за мъжа ми за св. валентин, поръчан на 24 януари, може и да не дойде за празника ooooh!

# 432
  • София
А аз сега си проверих, моите неща са тръгнали от Хонг Конг сутринта..Някой има ли идея кога ще са в Русия? Побърках се само да дебна дали са пристигнали там.Поне да знам да не ровя нон стоп... Embarassed Пиша си кода в руските пощи и ми излиза това:
Результат поиска:
Внутрироссийский
почтовый идентификатор: RA869278285HK
Принято к пересылке: Без разряда
Без отметки
Отправитель:  
Получатель:  

Простые почтовые отправления идентификатор не имеют.  Thinking

Предполагам значи,че още не е в Русия пратката пристигнала..Не съм много на ти с руския... Embarassed newsm78 Мерси предварително. Mr. Green

# 433
  • Варна
А аз сега си проверих, моите неща са тръгнали от Хонг Конг сутринта..Някой има ли идея кога ще са в Русия

Още не ти е тръгнала от Хонг Конг,когато ти изпише The item left Hong Kong for its destination on ..датата.. ,тогава вече е тръгнала.Иначе до 1-2дни ще тръгне от ХК и до Русия още 4дни  Peace

# 434
  • София
От Хонгконг до Русия стига за 2, 3 дни. Само че понякога качват информацията с един ден закъснение.

Общи условия

Активация на акаунт