Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 149
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Днес си получих козметиката от 1.02. Оказа се ,че гланцът на Chanel ,който си поръчах е с изтекъл срок!Номера едва се забелязва от долу на кутийката и дали ще ми повярват не знам!  Rolling Eyes
Излиза ,че е произведен 12.2003г.  Shocked

# 691
Днес си получих козметиката от 1.02. Оказа се ,че гланцът на Chanel ,който си поръчах е с изтекъл срок!Номера едва се забелязва от долу на кутийката и дали ще ми повярват не знам!  Rolling Eyes
това не е добре  #Crazy

# 692
мацки последната ми порьчка е направена на 5 този месец  Thinking с козметика е само,но още не ми излиза в Руските пощи  Naughty което ми се вижда доста странно,а сьм получила имейл за потвьрждение,4е е трагнала още на следващия ден за там  Crossing Arms
някой друг има ли от тази дата?

аз писах по-нагоре - също козметика от 5-ти, чак на 11 се появи в руските пощи.
ох мойта порьчка още не ми излиза  #Crazy ужас толкова време мина... трябваше да е дошла в Бг а още в Русия я няма Sick  #Cussing out

# 693
  • Варна,морето ...
пиши им обезателно  за проблема

# 694
  • София
мацки последната ми порьчка е направена на 5 този месец  Thinking с козметика е само,но още не ми излиза в Руските пощи  Naughty което ми се вижда доста странно,а сьм получила имейл за потвьрждение,4е е трагнала още на следващия ден за там  Crossing Arms
някой друг има ли от тази дата?

аз писах по-нагоре - също козметика от 5-ти, чак на 11 се появи в руските пощи.
ох мойта порьчка още не ми излиза  #Crazy ужас толкова време мина... трябваше да е дошла в Бг а още в Русия я няма Sick  #Cussing out

Явно има някакъв проблем... Sad Поне в Русия да си видя, че е пристигнала.. Tired

# 695
да много странно  Thinking до сега никога не ми се беше случвало  ooooh!
А ИНАЧЕ СА ИЗТЕГЛИЛИ ПАРИТЕ ЗА ПОРЬЧКАТА ОЩЕ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН  #Cussing out

# 696
  • София

Laughing да.и при мен така.паричките на седващия ден са си прибрали..аз за първи път поръчвам и какъвто съм карък, естествено, че нещо такова ще стане Sunglasses #Puppy dog

# 697

Laughing да.и при мен така.паричките на седващия ден са си прибрали..аз за първи път поръчвам и какъвто съм карък, естествено, че нещо такова ще стане Sunglasses #Puppy dog
надявам се утре всичко да е наред с нашите порьчки  Hug  Praynig

# 698
  • София

надявам се утре всичко да е наред с нашите порьчки  Hug  Praynig

а дано.аз вече се побърках да проверявам през 10 мин..  Rage Rage

# 699
  • Варна
това не е добре #Crazy
пиши им обезателно  за проблема
Писах на Ягодка за проблема,Росалинда веднага ми отговори ,че се извиняват..... и до 1-2 седмици ще ми възстановят сумата,тъй като продуктът не е наличен вече!
Това вече е добре  Wink

# 700
  • София
Дали не си знаят предварително ,че такива продукти са им намалените ,че толкова бързо се съгласяват Crossing Arms Поне да остава някакъв малък период на годност ,а те съвсем стари неща пробутват.

Между другото и аз съм с 3 поръчки някъде между ХК и Русия ,ама не пристигат при братушките от дни newsm78

# 701
и аз съм в същото положение, няма нищо в сайтовете на Руските и Български пощи newsm78

Честит Празник Two Hearts

# 702
  • София
Вече и аз се замислям, че намалените им продукти са все стари. Според мен си знаят и си ги пробутват ако мине номера. Naughty

# 703
Вече и аз се замислям, че намалените им продукти са все стари. Според мен си знаят и си ги пробутват ако мине номера. Naughty
то така е най лесно и ако може никой да не реагира - ще им бъде много добре #Cussing out

# 704
  • София
След колко време след като напусне ХК се появява номер във швейцарските пощи?
Трънал ми е парфюма на 12.02. 

Общи условия

Активация на акаунт