Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 486
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Аз си бях поръчала не намален продукт и се оказа с изтекъл срок,всичко на късмет е май!

Парфюмите се появяват в швейцарските пощи след 4-5 дни  Peace

# 706
  • София
След колко време след като напусне ХК се появява номер във швейцарските пощи?
Трънал ми е парфюма на 12.02. 

Моят днес го проверих на 9.02. е бил в ХК,а на 12.02. е бил във Швейцария,вчера на обяд е тръгнал за България.Иначе поръчката ми е от 07.02.

# 707
Момичета, здравейте и честит празник!
Направих поръчка за пръв път в ягодка, преди малко. Получих веднага имейл от тях с поръчката ми и номер. Някой може ли да ми каже как си проследявате поръчките, плащате ли мито, за колко време пристига и изобщо как стои въпросът с доставката?Благодаря Ви предварително!

# 708
и аз да се похваля, че получих парфюмите от края на януари най-после. само че пакетът беше отварян от едната страна и са се опитвали да ровят вътре  Twisted Evil но понеже беше за подарък комплект и опакован, явно не са могли да щипнат нещо. аз ги накарах в пощата да го премерят като му видях вида, но разликата в теглото беше само 5 гр. 

# 709
  • Варна
Значи проследяването най-общо става така:
1. Получавате номер на поръчката от ягодка-9 цифри. Проверявате си го от сайта на ягодката, на главната страница, където пише shipment status, order no:
2. Виждате си статуса и Tracking Ref. No (номера на пратката), който се състои от букви и цифри. Като се натисне detail те препраща на сайта на Хонгконгската поща и следиш статуса на пратката. "he item left Hong Kong for its destination on" означава, че пратката е заминала.
3. После се проверява със същият номер в сайта на руската (швейцарската) поща.
http://www.russianpost.ru/portal/ru/home/postal/trackingpo , това е на руската. В полето "почтовый идентификатор:" се въвежда номера на пратката, като изпише в таблицата "Покинуло место транзита", значи е тръгнало от Русия за България.
4. Последно се проверява в българските пощи. http://www.bgpost.bg/ В полето проследяване се попълва номера на пратката и то ти показва какво е състоянието. "Send item to domestic location (Inb)" означава, че от централна поще е пратено във вашият пощенски клон.
Дано съм била полезна. Peace
От Анна

# 710
  • Варна,морето ...
Дали не си знаят предварително ,че такива продукти са им намалените ,че толкова бързо се съгласяват Crossing Arms Поне да остава някакъв малък период на годност ,а те съвсем стари неща пробутват.

Между другото и аз съм с 3 поръчки някъде между ХК и Русия ,ама не пристигат при братушките от дни newsm78
естествено че знаят то за това и са намалени

# 711
Парфюмът, който чакам е в София от 11.02 и няма информация от тогава за него. Дали е във Варна или не, не знам. А беше предназначен за подарък за Св. Валентин..Тъпото е, че хем е тук, хем няма да мога да го подаря на датата и за целта, за която е предназначен  Confused

# 712
Парфюмът, който чакам е в София от 11.02 и няма информация от тогава за него. Дали е във Варна или не, не знам. А беше предназначен за подарък за Св. Валентин..Тъпото е, че хем е тук, хем няма да мога да го подаря на датата и за целта, за която е предназначен  Confused
според мене в пощата ти
трябваше да го потърсиш на място

# 713
А парфюмите като малък пакет ли пристигат или като колет, на колетното гише трябва да го търся?  Rolling Eyes

# 714
  • София
А парфюмите като малък пакет ли пристигат или като колет, на колетното гише трябва да го търся?  Rolling Eyes
Пратките от ягодка са малък пакет, препоръчано. Всичко е на гише колети.

# 715

Да,идват до 1-2 дни след като пристигнат в София,моя дойде на следващата сутрин.Иди да го вземеш.Моето беше в кашонче,но се водеше малък пакет.Ама в районната ти поща си има само едно гише.

п.с. Сега видях,че са ти отговорили вече.Сори  Blush

# 716
Моите пратки от Ягодата пристигат в Централна поща. Там има две гишета- за малки пакети и (в друг коридор) за колетни пратки. ЗАтова питах на кое гише да го търся, понеже парфюм не съм получавала до сега и не знам  newsm78

# 717
Моите пратки от Ягодата пристигат в Централна поща. Там има две гишета- за малки пакети и (в друг коридор) за колетни пратки. ЗАтова питах на кое гише да го търся, понеже парфюм не съм получавала до сега и не знам  newsm78

Малък пакет са пратките от ягодка

# 718
ОК, благодаря на всички за информацията! Отивам да го търся. Стискайте палци да е пристигнал, за да зарадвам неочаквано мъжа ми  Heart Eyes

Весел празник на всички, които ще празнуват днес!   bouquet

# 719
ОК, благодаря на всички за информацията! Отивам да го търся. Стискайте палци да е пристигнал, за да зарадвам неочаквано мъжа ми  Heart Eyes

Весел празник на всички, които ще празнуват днес!   bouquet

Смятам,че ще бъде там.Чакаме да се похвалиш.И дано си тръгнала,че май са само по 16.30. Rolling Eyes
Весел празник и на теб.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт