Размера има ли значение?

• 43 008
  • 262
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Размерът на заплатата винаги има значение. На интервю не пропускам да попитам.

Ако говорите за размерът на пениса - това е друг въпрос. За целта трябва да се проведе нАучно обследване, да се експериментира. Предлагам да се почне от 7 см и да се увеличава през 2 см (не с един индивид обаче), опитите трябва да са в разбъркан ред за да се отчете удоволствието и неудоволствието.
Евентуално да се прибегне и до вибратори, за да се установи дали женското подсъзнание има отношение към качеството и чувството за удовлетвореност.

Така ще разберете какъв размер е оптимален.

хаха, да, и всяка изследвана жена ще каже различно  Wink

# 241
Много обсъждане на тези 7 см, вече забравих от къде тръгна, ама чак сега погледнах една линийка да видя за какво става реч - ами няма такова нещо на живо бе хора, или просто аз съм си с късмет. Simple Smile

# 242
  • София
Много обсъждане на тези 7 см, вече забравих от къде тръгна, ама чак сега погледнах една линийка да видя за какво става реч - ами няма такова нещо на живо бе хора, или просто аз съм си с късмет. Simple Smile

ми няма много ясно, освен ако не е на 10 години примерно  Mr. Green

# 243
  • София, Борово
има значение, разбира се Simple Smile
въпреки, че обичам да казвам, че по-важно е да стига до сърцето Wink

# 244
  • Провинция
Има ли,няма ли знчение не знам...Не мога да дам компетентно мнение по въпроса-нямам много опит и не мога да преценя...Не си вадя бележки оня пич с по-дългия пищов ли се справя добре или другия момък,с по-мъничкия...Мисля,че е важно секса да се прави с чувство.Според мен удоволствието идва от това  да правиш секс с любим човек,а не от размера на "дръжката"...Абе те хората по попринцип са казали:"И те толкова(демек малко) му стига на човека,другото е лакомия"!Аз лично мисля,че е по-важно е да е "малък,но работлив,а не голям и мързелив"...или поне да знае как да достави удоволствие на жената до него,а не тя да си се клати отгоре му и той да си зяпа в тавана,поставил ръце зад тила....

# 245
  • С най- страхотния човек
Има ,има но трябва да е работлив иначе закакво ни е.Е и все пак ние не сме толкова лакоми нали?

# 246
Гледам често се спряга думата "работлив", в тази тема. Но честно казано не мога да схвана много смисъла...

Аз "мързелив" не съм виждала, щото  Thinking

Ако някой се наема, нека обясни това клише, моля  Peace

# 247
По-интересно е кой по дяволите е минималниЯ размер, който върши работа. Че да знам да се беся ли или да живея???  newsm78

Четох една статистика според която, средният размер на пениса на бял мъж в Европа е 14.7 см.  Peace

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 14:38 от Tawny

# 248
По-интересно е кой по дяволите е минималниЯ размер, който върши работа. Че да знам да се беся ли или да живея???  newsm78

Четох една статистика според която, средният размер на пениса на бял мъж в Европа е 14.7 см.  Peace

УРАААААААААААААААААА. Нема се бесим.

# 249
  • София
Гледам често се спряга думата "работлив", в тази тема. Но честно казано не мога да схвана много смисъла...

Да не може да го вдигне  Mr. Green или да го вдига трудно, ама честно казано аз на такъв мъж не съм попадала, въпреки, че мои приятелки са... Whistling и не защото те не са хубави, или не са секси, или не знаят как да го вдигнат на един мъж... просто инструмента не помръдва... предполагам, че е доста депресиращо и за двамата в такива ситуации  Tired

# 250

Да не може да го вдигне  Mr. Green или да го вдига трудно, ама честно казано аз на такъв мъж не съм попадала, въпреки, че мои приятелки са... Whistling и не защото те не са хубави, или не са секси, или не знаят как да го вдигнат на един мъж... просто инструмента не помръдва... предполагам, че е доста депресиращо и за двамата в такива ситуации  Tired
Не бе не да легне и да чака някои да му върши работата Joy

# 251
  • София

Не бе не да легне и да чака някои да му върши работата Joy

Да и това, е от това пък, мързелив мъж в леглото си е цяла напаст... трябва да има такт  Stop

# 252
Да и двете ви разбрах за какво говорите. Сещам се за тая порода (дето не им става и/или дето чакат всичко наготово)

Tired

# 253
Да и двете ви разбрах за какво говорите. Сещам се за тая порода (дето не им става и/или дето чакат всичко наготово)

Tired
Чакат всичко на готово

# 254

Tired
Чакат всичко на готово

Общи условия

Активация на акаунт