В Разград сме събрани красиви мами и хлапета засмяни

• 8 210
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
Ауууууу, не не не  Crossing Arms Naughty отказвам се окончателно.
Генерали не ща в къщата си. #2gunfire

# 106
Ауууууу, не не не  Crossing Arms Naughty отказвам се окончателно.
Генерали не ща в къщата си. #2gunfire

А според теб аз защо я подарявяам,че да доплатя съм съгласна  ooooh!
Офертата все още е в сила момичета  hahaha
Викам и аз на Мирката да пратим мойто бабе при нейното в Гецово,а тя с мъжО и детето да идват у нас ама още обмисля отговора си  Thinking

# 107

Викам и аз на Мирката да пратим мойто бабе при нейното в Гецово,а тя с мъжО и детето да идват у нас ама още обмисля отговора си  Thinking
hahaha
Че, и това не е лош вариант.
Мирка, ти пък кво се чудиш ? Joy

# 108
Хич не се чудя даже.Като пукне пролет и айде с Красен и Лъчезара поемаме към Таня! Mr. Green

# 109
  • там нейде .............
Добър вечер  Hug
 Гледам тук разни баби си менкате - та и ние имаме едно бабе за размяна Whistling Whistling Whistling Whistling

# 110
Аз предлагам да ги пратим всичките накуп някъде на почивка!В най-близкия старчески дом например...... Mr. Green

# 111
Уффф четох, четох,начетох се  smile3529 цял професор станах  Outta Joint
Кати  Ilianade4eva
titania значи скоро ще ми ставаш комшййка  Hug
Тоничка много съжалявам за котенцето  Cry ,когато аз се разделих с моето(беше на 10 г) не исках и да помисля за друго....времето лекува  Hug
Фантичка ходихме до Узана....няма да повторим  Naughty ,ако компанията ни не беше страхотна ....не ми се мисли колко криво щеше да ни е  Crossing Arms
Бен незнам защо не си намерила бонките,аз съм купувала от варненското метро-бяха на рафт  с/у плодовете и ядките,в прозрачна конусовидна опаковка. newsm78
А къде се губите днес  newsm78 вечерта???
ООоооо без малко да забравя - разглеждайки едно от любимите си кулинарни списания , видях едно сладко познато личице..... Flutter защо майка му си мълчи  Thinking ????

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 20:21 от polly

# 112
Аз предлагам да ги пратим всичките накуп някъде на почивка!В най-близкия старчески дом например...... Mr. Green

newsm10 ма то нашто квото е проклето сигур и от там ще го изгонят  Crazy

# 113

Мойта баба пък ще стане главнокомандващ там........... Joy Joy Joy

# 114

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Поли как си изкарахте? Снимки молим.. Whistling Whistling Whistling

# 115

аха начи с нашата ще се сбият  коя да командори hahaha hahaha

# 116

аха начи с нашата ще се сбият  коя да командори hahaha hahaha

хихихихихихихихихи ще гледаме бабешки бой Mr. GreenАйде да залагаме коя ще победи Crazy

# 117
Аз залагам на нашата ,че е бая якичка.Висока,едра ,абе мяза на тва де му се вика кобила  hahaha

# 118
Привет!Аз баби за раздаване нямам-имах свеки,ама съм толкова проклета,че жената сама се изнесе без да я подарявам.
Поли,искаше ми се да чуя по-добри отзиви за почивката.А бонбони си намерих,даже вече първа част на тортата е готова.Остана да измисля и накрая с какво ще я снимам,че мобилния ми май вече прави само отвратителни снимки,а цифровия фотоапарат все още не е пристигнал.
Танче,преди да тръгнеш от горе напиши нещо,щото после за няколко дена ще те изгубим мисля.Ама аз се надявам да излизате по-често по разходки с Влади!

# 119

ООоооо без малко да забравя - разглеждайки едно от любимите си кулинарни списания , видях едно сладко познато личице..... Flutter защо майка му си мълчи  Thinking ????

Оф, извинете, забравих да се похваля, но то и за мен беше голяма изненада, в събота дойде куриер в нас и донесе списанието "Бон Апети" и едно пакетче с три продукта на Джонсън. Че съм пращала там снимка съвсем изключих....както виждаш от снимката, било е доста отдавна, щом Дани е с четири зъба Rolling Eyes , примерно, или шест, не помня вече, но е бил на около 9месеца може би. А най-ме разсмя, че отдолу си пишеше реалната му възраст в момента, а се вижда,че е малко бебе Joy.
Защо не ви хареса  на почивката, хотела ли беше кофти ?

Общи условия

Активация на акаунт