В Разград сме събрани красиви мами и хлапета засмяни

• 8 235
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
Извинявайте ,но ние изкарахме една малка-голяма Момчилова и Минчова (за протокола да отбележа-Минчо е баща ми ) КРИЗА.На Мони какво му стана така и не ми стана ясно Thinking(абе на инат ми отиваше цялата работа ама айде) - но се съдра от рев в момента в който влязох в темата,рев - рев,скъса се ..... Баща ми естественно за "моя" подкрепа ,започна да ми обеснява че "нещо му имало на детето" и видиш ли трябва да му угаждам и че не му говоря достатъчно нежно......Абе подлудях.Лоша работа ви казвам да живееш с родителите си на дърти години  Crossing Arms
На Узаната ,като цяло не беше лошо,изкарахме си добре,свежа компания ,в хотела топло,но... ето го и голямото НО ,но за яденето какво да ви разправям-кебапчета,кюфтета,някакво подобие на пържоли,най отвратителните шишчета които дори и не мога да си представя че някой може да направи и....супи.Това е .Кухнята и сервитьорите под всякаква критика  ooooh!.Имахме голямото желание да отидем поне една вечер на друго заведение но един от нашите мъже се контузи и нямаше как .... Tired
На Милен и пистата не му хареса....въпреки че аз това и го очаквах...
Добре че на връщане минахме през Трухчевата  къщата та си направихме купона както трябва.Там поне цената си отговаря на качеството.
Бубе видях аз че  на снимката  е бебешок още ,с тези 4 зъбчета просто нямаше как да си отговаря на надписа 1год и 6 мес  Joy
Аз съм си снимки обещавам да кача  Peace

# 121
Мдааа, в Импулс пък беше много вкусна храната, на обяд винаги имаше готвено, а вечер в ресторанта има жива музика и е много весело. После всички дружно се местят долу в дискотеката и е голяма веселба. Относно пистите -има много, може би е трябвало да пообиколите, а има и една много стръмна, но тя е по пътя надолу като слизаш за Габрово, на един завой се пада от дясната страна, винаги има много коли. За съжаление, последния път като ходихме, аз не можах да карам ски, т.к. бях бременна Confused

# 122
На тази стръмната Милен и Трефа ходиха,тя що годе им задоволи скиорските страсти.  Joy
А пистите не им харесаха защото са необработени(като изключим тази стръмната) и къси....много къси.
Но това е бял кахър,ама тези в този Еделвайс .....така ме ядосаха...ресторанта е на два етажа(на две нива)Естествено детския кът(разбирай бебешка дървена пързалка-когато я видях първата ми реакциа беше-е такова чудо нема-и две въжени люлки) е на втория етаж.Сядаме си ние на долния,децата грам внимание не му обърнаха два дни на този детски кът,е да де ама  детска му работа дойде им друг кеф и "Опа" "Опа" нагоре по стълбите и веднага на пързалката.Слизам аз хващам кафета,безалкохолни ,раници разни и както съм си така натоварена ми идва оня м.........н сервитьора и виждайкиме така натоварена ми казва:ИИИИИИИИИИИИ (в превод ама чак там ли ще се качвате????)подава ми супата на една от другите майки и ми вика ама качи горе и сметката  ooooh!След това 1 час не се вясна да ни вземе поръчката.Абе... на едно от децата му се дояде руло Стефани- в менюто го имаше,готвача казва няма....има кюфтета,има варени яйца за салатите,има кисели краставици (трушия) а няма руло Стефани  newsm78  ooooh!Не ходете там. Е как да ми хареса  newsm78-трудна работа....

# 123
  • Разград
Добро утро!!! Има ли желаещи за кафе?

# 124
Добто утро smile3507.Зори,бладодаря за кафенцето имах нужда.

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 09:18 от мама на Мони

# 125
  • Разград
Добро утро и от мен! Аз с удоволствие ще пийна от кафенцето, ама не искате ли нещо и за хапване?

# 126
  • там нейде .............
Минавам да каже едно добро утро  Hug
 ето и от мен нещичко
 такааааааа айде аз изчезвам, че една кочина ме чака да я изчистя Crazy

# 127
На тази стръмната Милен и Трефа ходиха,тя що годе им задоволи скиорските страсти.  Joy
А пистите не им харесаха защото са необработени(като изключим тази стръмната) и къси....много къси.
Но това е бял кахър,ама тези в този Еделвайс .....така ме ядосаха...ресторанта е на два етажа(на две нива)Естествено детския кът(разбирай бебешка дървена пързалка-когато я видях първата ми реакциа беше-е такова чудо нема-и две въжени люлки) е на втория етаж.Сядаме си ние на долния,децата грам внимание не му обърнаха два дни на този детски кът,е да де ама  детска му работа дойде им друг кеф и "Опа" "Опа" нагоре по стълбите и веднага на пързалката.Слизам аз хващам кафета,безалкохолни ,раници разни и както съм си така натоварена ми идва оня м.........н сервитьора и виждайкиме така натоварена ми казва:ИИИИИИИИИИИИ (в превод ама чак там ли ще се качвате????)подава ми супата на една от другите майки и ми вика ама качи горе и сметката  ooooh!След това 1 час не се вясна да ни вземе поръчката.Абе... на едно от децата му се дояде руло Стефани- в менюто го имаше,готвача казва няма....има кюфтета,има варени яйца за салатите,има кисели краставици (трушия) а няма руло Стефани  newsm78  ooooh!Не ходете там. Е как да ми хареса  newsm78-трудна работа....
Снощи разгледах сайта на въпросния хотел, ама нещо не ме грабна сякаш, а пък за за обслужващия персонал.....еее нямам думи #Crazy

# 128
Добро утро и от нас.То май добър ден станало  ooooh!
Аз вчера изчисти и сега се боря с една домашна кокошка  ooooh!
Поли,от утре съм ти комшийка  Praynig(жалко за почивката,дано следващата е по-добре)

# 129
Аз да се консултирам пак Embarassedима ли определена възраст от която може да се ползва КАЛ ГЕЛ за венците,че май ще си имаме зъбче и много е нервнв малката.И как точно да го ползвам.

# 130
Галгела спокойно можеш да го ползваш мисля,че в упътването пише 5-6 пъти на ден.Измиваш си ръцете и слагаш малко гел на пръста си,след това мажеш венеца,като леко разтриваш мястото.Успех със зъбчето,леко и безпроблемно избиване  Praynig

# 131
Здравейте мацки!Яки теми сте развили,аз нали нямам много време и пак съм пропуснала.Аз в къщи също си имам една бабичка,която не е наред с главата вече.И незнам,като тръгна на работа през май какви ще ги върши,като ме няма.Добре поне,че нашият тати е на смени и ще може да я наглежда.Много ми хареса идеята да я командировам и аз за малко,поне за седмица.Да обаче при мен проблемат е друг,аз или по скоро мъжът ми е длъжен да я гледа,защото преди години му е преписала жилището в което живеем.Много преди да се оженим.И така,много е трудно,особено като не е моя баба и трябва да имам все пак някакви задръжки.Абе,кофти работа.МОЛЯ ВИ,СКЪПИ МАМИ И ТАТКОВЦИ НЕ ПРИЕМАЙТЕ ДАДЕНО ИМУЩЕСТВО,С ДОГОВОР,В КОЙТО ПИШЕ "ДОИЗГЛЕЖДАНЕ"

# 132
Здравейте  Hug. Цял ден чистя и оправям  Tired. Нищо интересно при нас, много работа, малко почивка. Павла пак кашля и съм доста притеснена Rolling Eyes.

Хубав ден от мен

# 133
Да обаче при мен проблемат е друг,аз или по скоро мъжът ми е длъжен да я гледа,защото преди години му е преписала жилището в което живеем.Много преди да се оженим.И така,много е трудно,особено като не е моя баба и трябва да имам все пак някакви задръжки.Абе,кофти работа.МОЛЯ ВИ,СКЪПИ МАМИ И ТАТКОВЦИ НЕ ПРИЕМАЙТЕ ДАДЕНО ИМУЩЕСТВО,С ДОГОВОР,В КОЙТО ПИШЕ "ДОИЗГЛЕЖДАНЕ"
Много ми е познато,при нас случаят е същият.Само дето нашата баба си е напълно с ума,ама що си е втълпила ,че е генералша незнам  ooooh!

# 134
  • там нейде .............
опаааа върнах се с чисто нова глава Crazy добре ми дойдоха 2:5 часа в салона за красота на ЗдравкаКато оздравея и на козметик ще отида там -да ми почистят лицето и други подобни глезотийки Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт