В Разград сме събрани красиви мами и хлапета засмяни

• 8 244
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
  • Разград
Добро утро и от мен! Благодаря за кафето Мирка, в тази компания сигурно ще е несравнимо.smile3503

Аз съм си честито за новата глава - кичури ли си прави?

Скорошно оздравяване на всички болнички  Hug.

# 151
Добро утро и от мен!
Бели Ружи, Миши, Гичева, бързо оздравяване на болничките!
Аз съм си, ти по кое време беше вчера при Здравка, че от написаното по-горе съдя, че е било следобед, а и аз ходих там между 15 и 16 часа някъде. Да не би да си била майката с момиченцето? Като не се познаваме  newsm78.
Хубава неделя на всички! Аз изчезвам да чистя.

# 152
  • там нейде .............
Да Миа аз бях майката с момиченцето - а ти да не би да беше една мацка дето леко я подстригаха и попита дали подстригват бебета? newsm78 newsm78 newsm78

Зорка този път се боядисах цялата в един цвят - ама нали преди това бях накичури и сега има и по светли и по тъмни нюансина главата ми Laughing

# 153
Добро утро и от мен,за днес се надявах ,че ще се затопли като вчера да поизлезем пак но уви.
Благодаря за кафенцата добре ми дойдоха пийнах и от двете.
Аз съм си,честита ти прическа и аз съм за фризьор ама няма на кого да оставя малката.
Бели Ружи, ти вчера не беше ли пред театъра?
Айде бързо оздравяване на болничките Hug

# 154
Добро утро и от мен,то добър ден стана де!Бързо и успешно оздравяване на всички и дано тази година са по-малко болестите,които ще ни споходят.Приятен ден и приятна почивка на всички!

# 155
  • ВАРНА
Привет и от мен!
Върнах се от София, може би др. месец ще ми правят
хистероскопия (съмняват се за полип).

Имам 1 въпрос:
Къде мога да прочета за това състезание за пълзящите бебета?
Брат ми каза, че водили племенницата.
Даже имало снимка във вестника.

# 156
  • София
Мама на Мони, не съм била аз.Ние сме си в София.

# 157
Здравейте, цяла нощ смъквахме температура, имаме и ужасна кашлица, сополи, всичко, утре сме на лекар. Бели Ружи, много гадно с тия болести, дано да са добри изследванията в понеделник.

Аз съм си, и аз от 8 години не давам на друг да ми пипа главата, специално си идвах да се стрига в Рз, ама вече е много трудно, пък и косата ми е къса и трябва всеки месец да се стриже и изтънява. Как не сме се засекли при Здравка  Thinking.

Мирка, мерси за прекраснта закуска Mr. Green.

# 158
Как не сме се засекли при Здравка  Thinking.

а де Thinking Thinking Thinking
 дай да се уговорим за следващия път Crazy
 това жс температурата , кашлицата и сополите много гадно ......Бързо да се оправяте Praynig

# 159
Уф, тука май сме се събрали все клиентки на Здравка, и аз от 8-9 години при нея ходя Heart Eyes
eganeva, няма къде да прочетеш за състезанието, има разлепени  афиши из града, и в местните вестници. Ще бъде на 1 март, ако не се лъжа.
Много болни тук бе.....Поздрави на всички и оздравявайте Hug

# 160
  • ВАРНА

eganeva, няма къде да прочетеш за състезанието, има разлепени  афиши из града, и в местните вестници. Ще бъде на 1 март, ако не се лъжа.

За 1-ви март и аз прочетох, но това е било на 21 януари.
Благодаря!

# 161
Да Миа аз бях майката с момиченцето - а ти да не би да беше една мацка дето леко я подстригаха и попита дали подстригват бебета? newsm78 newsm78 newsm78
Мацка чак не съм, ама съм същата, за която си мислиш. Аз съм ви засичала с щерката и в стария салон на Здравчето, но като не се знаем на живо. Трябва по-често да правим форумски срещи.
A козметичката и аз мисля да я тествам. Ако някой е ходил при нея ще съм много благодарна да даде отзиви, т.к. ме е шубе да се пускам на непознати козметички, че веднъж ходих на почистване при една Дидка -много приятна мацка иначе, но ми направи сурата като бойно поле. После четох материал за нея в "Екип 7", че получавала сигнали от Космоса май и рисувала някакви картини под неземното влияние  Shocked. От тогава не съм стъпвала при козметик.

Къде мога да прочета за това състезание за пълзящите бебета?
http://www.razgradonline.com/news/art-6550.html  За по-ранно състезание не знам.
Стискам палци за хистероскопията, дано да нямаш полип  Praynig !

# 162

За 1-ви март и аз прочетох, но това е било на 21 януари.
Благодаря!

Аааа, ти имаш предвид едно друго , то е било под някакъв патронаж, и аз четох , но е било на Бабинден. Това,което коментирахме, го прави сдружение "Жанета". Стискам ти палци за добро развитие на проблема ти Hug

# 163
Мацка чак не съм, ама съм същата, за която си мислиш. Аз съм ви засичала с щерката и в стария салон на Здравчето, но като не се знаем на живо. Трябва по-често да правим форумски срещи.

ами аз най-редовно си я мъкна с мен, като няма на кого да го оставя детето .............
А за срещичка и аз съм ЗА.
и аз моля някой ако има отзиви за козметичката да ги сподели  Praynig Praynig Praynig
Бубе сега кажи, че и с теб сме се засичали там  Thinking

# 164
Аз съм си, ти нък как не си стискала още един ден, за Валентинка.
Какво правите в този ветрилник, горе на баира дрънчат тераси и стъкла.

Общи условия

Активация на акаунт