В Разград сме събрани красиви мами и хлапета засмяни

• 8 205
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
  • Разград
Абе, мацки, я ме светнете къде е този салон, че аз досега се подстригвах в Орел при Марчето, ама ми идва далечко, че откакто се оженихме центърът ми идва по-близо. Пък и имам нужда и аз от козметик. Тук не ги знам, защото 8 години живях в Шумен и за там мога на сън да кажа кои и къде, ама за тука ми е зор. Ще съм ви много благодарна за информацията и за отзивите. А пък за срещичка и аз съм за.

# 166
  • ВАРНА
Момичета, благодаря ви за пожеланията!
И аз се надявам да не е полип.  Hug

# 167
  • там нейде .............
Вълчо - терминът ми беше за 14.02, но понеже съм със секцио и главния лекар трябва да присъства ме помолиха "любезно" да си избера или 13 или 15 защотото главния лекар имал работа на 14 .............

Мая салона за красота се намира срещу денонощен магазин "Биляна" в втория блок на първия етаж - малееееее кво обяснение дадох ooooh! дано си ме разбрала Hug

# 168
  • Разград
Да, разбрах, благодаря!

# 169
  • Разград
Ей, Миа, все не мога да те уцеля. А пък искам да те питам нещо.

# 170
  • там нейде .............
Пак никакви ви няма ........................

# 171
  • София
Аз съм тук , но се ровя в редутската тема

# 172
Много лошо с този вирус, много деца се разболяха. И наистина много висока темп. се вдига Confused Дано поне това да пропуснем. Пожелавам по-бързо оздравяване.
Вълчо, наистина в Орел е страшно с този вятър. От петия етаж паднаха стъклата от терасата на един апартамент точно пред входа. Няма пострадали, слава Богу.
Остана още малко мързелуване и домашен уют, от утре пак на работа  ooooh!

# 173
Ей, Миа, все не мога да те уцеля. А пък искам да те питам нещо.
Simple Smile Ами имаш ми всички координати, питай тук, на лични, по скайп, или телефон - както ти е удобно.  Hug

# 174
  • Разград
Исках да питам дали си доволна от кошарката? На Cangaroo ли е?

# 175
  • Разград
Всъщност въпросът ми е към всички мами. За кои кошарки имате добро мнение? Или пък за дървените легълца. Много съм неориентирана, защото не съм ползвала предполагам.  Не че няма още доста време, ама аз искам да се ориентирам поне. Благодаря предварително! Hug

# 176
Нашата е дървена, от баткото е още.
Аз мисля, че трябва да е достатъчно дълбока, т.к. като почнат да се изправят и може да  се преметнат през решетките отпред. Тези сгъваемите...май и те са плитки. Но ако често пътувате-сгъваемата е добър избор. И нещо друго-ако ще имате детска стая, няма да ползваш кошарката дълго, т.к. рано или късно ще спи на по-голямо легло.
Хубаво е и да имаш отдолу чекмеджета...или отстрани нещо като скрин, за да можеш да слагаш дрешките на бебето там и да са ти подръка.

# 177
Днес до обяд и аз бях в Орел,на гости на баба.(беше направила дърпана баница........чудна!)Вярно много духа,ама и тука у наше село не ни прощава тоз вятър! Mr. Green
Айде,отивам да пусна една съдомиялна(най-после си взех прах за нея... Mr. Green),една пералня и то ша стане ракиено време. Mr. Green
Айде чао за сега от мен!И болните да се оправят по-бързо!  bouquet

# 178
А,здравейте  Hug
Мирка..... компанията за кафето....... много секси тя бее ,аз ще се възползвам ,било то и замръзнало вече  Flutter
maia_a аз съм привърженичка на легълцата,дървени или тръбни ,няма значение-легло да е.Този тип кошарки (според мен)са по-скоро за пътуване или  за помощно легло за трапезарията или хола да речем(да си играе в него-докато ти готвиш например)

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 17:02 от polly

# 179
Майче, нашата кошарка е на "Чиполино". Мисля, че моделът е "Джунгла", но не съм сигурна. Няма страничен цип за излизане на бебето - отчитам го като предимство. Съдейки от опита с двете си деца, кошарката от плат е в пъти по-добра за малко бебе от дървената. Става и за спане, и за игра, дълбока е и дори палавник като Калоян не може да излезе от нея сам /засега/, детето не може да се удари на страните й, нощем можеш да си я местиш до леглото си и не на последно място когато отивате на почивка креватчето на детето заема само един сак място в багажника Peace.
Иначе за екстрите повивник и две нива- и дървено легълце можеш да избереш с такива. А дали дървена, или от плат, кошара ще ползваш не повече от 2-3г. После детенцето е най-добре да си спи на легло както вече са ти писали и други майчета.

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 17:02 от Миа

Общи условия

Активация на акаунт