В Разград сме събрани красиви мами и хлапета засмяни

• 8 196
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
  • Разград
Благодаря ви много! Наистина ми помогнахте, защото взех решение  smile3521, което ме прави толкова ухилена!  Hug

# 181
  • Разград
По нататък ще ви питам и за колички, ама не сега че ще ме омразите  newsm61, а пък и отивам да готвя, че май няма много време до вечеря. Ще гледам да ви наобикалям.

# 182
  • там нейде .............
Гичеваааа видях те  Mr. Green
как е малката? Бързо да се оправя Praynig Hug
 уф утре е понеделник... Rolling Eyes

# 183
  • там нейде .............
айде аз ви оставям приятна работа утре
http://foto.neogen.bg/servpicture.php?A%5C%0E%06o%09%17%00%19%0B … 5%1A%02S%1A%0A%27

# 184
Добър вече.
Минавам да ви видя ама няма никои.
Ето пак свърши почивния ден и от утре пак старата песен на нов глас.
Искам да ви питам за прохождането какво се прави знам ,че питка трябва да има ама друго не знам моля помагайте. Embarassed.Лека вечер на всички и Успешна работна седмица на всички работещи

# 185
Майче, нашата кошарка е на "Чиполино". Мисля, че моделът е "Джунгла", но не съм сигурна. Няма страничен цип за излизане на бебето - отчитам го като предимство. Съдейки от опита с двете си деца, кошарката от плат е в пъти по-добра за малко бебе от дървената. Става и за спане, и за игра, дълбока е и дори палавник като Калоян не може да излезе от нея сам /засега/, детето не може да се удари на страните й, нощем можеш да си я местиш до леглото си и не на последно място когато отивате на почивка креватчето на детето заема само един сак място в багажника Peace.

само да вметна, че няма такива хем с цип, хем с 2 нива платнянки.. А някои от планянките си имат в комплекта повивалник.
Горното ниво е супер удобно, особено за кръста след раждането

И поздрави от духливата Варна..

# 186
Лека нощ мацки,днес се скапах и ще лягам пред телевизора!Миши на прохождането се прави прощапулник с питка и разни предмети по ваш избор.И което нещо си хване,уж такъв ще стане като порастне.Дано си изкарате весело и с много приятни емоции да запомните този ден.Лека нощ!

# 187
само да вметна, че няма такива хем с цип, хем с 2 нива платнянки.. А някои от планянките си имат в комплекта повивалник.
Горното ниво е супер удобно, особено за кръста след раждането

И поздрави от духливата Варна..

http://www.bertoni-bg.com/Cot.html Ние сме със това.
Аз пък знам,че почти всички имат и цип и 2 нива.
Мая и аз мисля,че тези са най удачни леки и удобни за пренасяне.И аз исках дървено но не съжалява,че не взех.Където и да ходим знам ,че Мишо има къде да спи.
Кати мерси много   bouquet

# 188
  • Разград
О, да, вече наистина ме улеснихте. Много благодаря на всички. И аз мисля малък бебо да е в такава ама не знам дали трябва да има цип.

# 189
Звинявам са, този модел съм го пропуснала

# 190
Ч Р Д НА Ангел на ceci_s

Ч.Р.Д! Всичко, което ти желая е: здраве, защото е важно, щастие, защото е необходимо, любов, защото тя ще спаси света, упоритост, за да преследваш мечтите си, търпение, за да ги постигнеш и смелост, за да ги отстояваш докрай! Нека всяка твоя съкровена мечта се превърне в реалност
Смело свещите духни
възраста не ти личи.
С алкохол и много стил
нека станем за резил.   

# 191
Ч Р Д Росен (на Бен)

Живей сега,Усмихвай се сега,
Радвай се на това, което имаш днес
и се бори за всичко онова, което искаш да имаш утре.

# 192
Добро утро!Днес кафето и  са от мен!Да почерпя за рожденника!
Пиячката и кльопачката довечера,че да не попаднем в мъглата от сутринта!

# 193
Честит Рожден Ден и на Ачо!Много здраве,късмет,любов,успешен бизнес и послучни жена и деца!

# 194
Добро утро и от мен!Много рожденници днес ,много нещо.
А да са ви живи и здрави мъжете,БЕН и ЦЕЦИ!Много да ви слушат и да ви помагат!Весел празник ви желая!

Бен,тортата е супер!Поздравления!  bouquet
Пожелавам на всички лека и успешна седмица!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт