В Разград сме събрани красиви мами и хлапета засмяни

• 8 195
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и от мен,благодаря за почерпката!Да са ви живи и здрави рожденниците,много късмет,много щастие и успешна 2008 година!Всичко,което пожелаят да им се сбъдне!Успешна седмица на всички!ЧЕСТИТ ДЕН НА РАЗГРАД!Всички разградчани да бъдем здрави,весели,по-усмихнати,и по-добри и дано ни се предоставят повече възможности за работа,защото градът ни не е никак лош!Спокоен ден!

# 196
  • Разград
Здравейте!!!
Бен  и ceci_s, да са ви живи и здрави рожденниците, много късмет и успех във всички начинания.

Честит празник и на всички съграждани!!!
Успешна седмица изпълнена с много приятни емоции.

# 197
  • Разград
Честит Рожден Ден на Ангел и на Росен!
Нека бъдат винаги верни на своята същност. Да останат предани на своите семейства и никога да не спират да гонят мечтите си! 

# 198
  • Разград
Честит 28 Януари, мили съграждани! Този ден е най-светият за града ни, защото на днешната дата Разград е бил освободен!

# 199
Честит рожден ден на Ангел и Росен!
Здраве, късмет, пари и много любов вкъщи!

А за Бен и ceci_s:

ЧЕСТИТ ДЕН НА РАЗГРАД НА ВСИЧКИ!

# 200
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОСЕН И АНГЕЛ !!

БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, УСПЕХ И КЪСМЕТ ВЪВ ВСИЧКО !!!

# 201
БЕН И CECI_S - да са ви живи и здрави мъжете много да ви слушат и да се грижат всеотдайно за семействата си!!!

Специални поздрави на Росен/Чоко/ -  Планини от здраве желая от сърце
и усмивка ведра на твоето лице. Наздраве Laughing
Бен тази торта твоя ли е? Много сполучлива е станала - голяма си майсторка  bouquet

# 202
  • ВАРНА
Бен, Цеци, честити ви рожденици!!!

bouquet

# 203
  • На черешата
Майче, нашата кошарка е на "Чиполино". Мисля, че моделът е "Джунгла", но не съм сигурна. Няма страничен цип за излизане на бебето - отчитам го като предимство. Съдейки от опита с двете си деца, кошарката от плат е в пъти по-добра за малко бебе от дървената. Става и за спане, и за игра, дълбока е и дори палавник като Калоян не може да излезе от нея сам /засега/, детето не може да се удари на страните й, нощем можеш да си я местиш до леглото си и не на последно място когато отивате на почивка креватчето на детето заема само един сак място в багажника Peace.

само да вметна, че няма такива хем с цип, хем с 2 нива платнянки.. А някои от планянките си имат в комплекта повивалник.
Горното ниво е супер удобно, особено за кръста след раждането

Aaaaa,има,има-нашата беше такава.

# 204
Честит празник, мили мамчета на Разград! Приятно изкарване на празника и весели разходки!

# 205
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОСЕН И АНГЕЛ !

ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ПАРИЧКИ,ЗА ДА РАДВАТЕ СВОИТЕ ЖЕНИЧКИ

# 206
Честит рожден ден на Росен и на Ангел! Да са живи и здрави! Много щастие и успех във всичко!

Честит празник и на Разград!

Ние днес сме си вкъщи, ходихме на лекар, засега няма усложнения от грипа и няма да пием антибиотик. Ако до утре вечер не падне температурата, го започваме. Тази нощ беше тежка, сваляхме температура - 39.6 Rolling Eyes. Много ме е страх от тия високи температури. Цялата къща мирише на оцет  Crazy.

# 207
Честит  Рожден  Ден на Ачо и на Росен

Желая Ви...
...да прекарате пълноценно една година,за която да си спомняте още дълго...
...да сте обградени от много истински приятели...
...да не се оттървете от здраве,щастие,късмет...
...и не на последно място...любов...
За Цеци и Бен

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 19:11 от polly

# 208
  • там нейде .............
Честит Рожден Ден на Ангел и Росен!

Весело празнуване!

Бен  - БРАВО  smile3501 smile3501 smile3501

# 209
Бен тортата изглежда фантастично  smile3501 метни ни  по едно парче моляяя  Wink
gicheva  стскаме  fingerscrossed ви палци да се размините с антибиотика...
Аз съм си привет  Hug

Общи условия

Активация на акаунт