В Разград сме събрани красиви мами и хлапета засмяни

• 8 181
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
здравейте!Благодаря на всички за хубавите и красиви пожелания.Нека да почерпя на патерици ,но просто нямах интернет вчера и ви се извинявам,днес прочетох всичко.http://www.nedelya.com/articles.php?ArticleGroupID=5&page_num=9

# 226
Привет на всички!
Тук изглежда е страхотно.Май късно се включвам при вас,че щерка ми вече е на годинка и половина, но ...и второто бебче е на път  Simple Smile ,очаквам го през септември. Но какво да се прави,за нова година си купихме компютър,та затова съм изостанала така.Ама се надявам да наваксам пропуснатото  Simple Smile

# 227
Здравей Kali84, добре дошла! welcome

maia_a, нещо си объркала с линийката, не се обновява от теб, а автоматично, опитай отново!

# 228
  • Разград
so sweet, уж всичко правя както трябва, ама утре ще видим. Не знам защо така. Знам че сама трябва, ама предишната не искаше. Сега ще видим тази.   Hug

# 229
Здравейте,мацки и аз позакъснях днес.Времето не е много студено и реших да изкарам моето момченце да поиграе,че в къщи направо издивя тотално.Надявам се скоро да е хубаво времето и да се видим с всички вас,нали?!Добре дошла на каli84 и дано ти е приятно с нас!Аз също съм от скоро,но мамите от форума са адски готини и разбрани,и е много забавно в тяхната компания.Приятен обяд и лек следобяд!

# 230
kALI84,добре дошла при нас!КАзвай имена и рожденни дати на домочадието,че да ви включа в новата темичка,която тъкмо правя и термина си!
Коте,мен ми се шеше някакъв памучен плат в розово.Ама тия дни ще питам колко ще ми вземат за шеф и колко плат ще ми трябва,защото като гледам цени,то май по-добре да купя столче от продавалника!

# 231
E бен, при двама мъжаги що пък в розово.. и ти питаше за тапицерии Simple Smile

# 232
Уф,аз май трябваше да обясна първо-аз имам столче за кола до 10кг.(нещо такова) тия дето са тип шезлонг.Ама вече му е стара одеждата и искам да я подменя с нова и да го подаря на приятелка,която ще ражда.Ама ако ще ми излезе 40лв. по-добре да и купя някое по-запазено от продавалника.Пък в този вид ми е неудобно да я давам.

# 233
Добър вечер дами,къде сте се покрили,че никакви ви няма.
Ние днес поизлязахме,че вкъщи smile3511
Добре дошла на Kali84  bouquet

Xaйде да почерпя по едно пиене та  белким някой се появи , грабвайте по едно и да се веселим

# 234
Здрасти!
Мамите от клюто питат какво стана с бебето на оная мама, дето почина в деня на сватбата
при катастрофа. Ето, тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=262387.new#new
В течение ли сте, пишете.

# 235
  • София
Благодаря на Волф!   bouquet Аз отворих темата...

# 236
Май баба му го гледа  newsm78,доколкото се сещам бащата беше казал че ще го вземе на някаква определена възраст.....

# 237
Здравейте Hug. Павла вече е по-добре, от вчера сутринта няма температура, май се разминахмес  антибиотика Praynig. Имаме си баба от днес, няколко дена ще я гледа вкъщи. А мама пак е на работа в четвъртък, пък как не й се ходи  Mr. Green Mr. Green.

Нищо не знам за бебето на майката, която почина в деня на сватбата си, но и аз съм чувала, че го гледат баба му и дядо му в разград.

# 238
gicheva   smile3501 - добри новини  Hug
Дано се стабилизира   вече малката че много и се събра- милото все болничко spoko
Kali84 ,дано ти е уютно тук при нас

# 239
Тая вечер много пусто що така newsm78

Общи условия

Активация на акаунт