В Разград сме събрани красиви мами и хлапета засмяни

• 8 208
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен!

# 91
Най-после и аз да се появя!
Станахме отдавна,изчистихме( с Влади двамата) ooooh!,яденето е почти готово и следва релакс  Flutter
Днес времето май е хубаво за разходки,ама за нас стана късно.То докато се облечем,да слезем до центъра и трябва да се прибираме за обяд  ooooh!
Ние вече си събрахме багажа и живот и здраве в неделя се прибираме  newsm44
Мама в неделя почива и ще и оставя Влади да се погледат,а ние с Рени ще слезем да поизчистим, че там не е чистено има няма вече 4 месеца(откак не сме там де) ooooh!
Хайде,лек ден от мен   bouquet

# 92
Титаниа, да свормираме една ударна група и да изчистим във вас newsm75 newsm79 newsm28 clean clean smile3521

# 93
Лелее, пак зла участ ! smile3518

Flowers Rose Flowers Rose За Ники  Flowers Rose Flowers Rose

# 94
Титаниа, да свормираме една ударна група и да изчистим във вас newsm75 newsm79 newsm28 clean clean smile3521
smile3521 newsm10
Тъй като у нас има едно бабе,което забравя да заключи вратата ,всичките ми неща са събрани в спалнята и там е заключено.Няма да ти обяснявам как се влиза в момента в тази стая  ooooh!.Първо трябва да я разбарукадирам и тогава да чистя.В хола е единствено телевизора,който е много голям и не можах да го изместя(много стар модел е и е ужасно тежък),а и надали някой ще тръгне да го краде,дори и да влезе у нас,защото не си заслужава просто.Та въпросният телевизор не знам как ,но както си е стоял вече не работи ooooh!.Добре,че моят мъж има якички приятели ,че сме се уговорили в неделя да идват на помощ Tired.Абе шоуто ще е пълно,после ще разказвам  Joy

# 95
добро утро благодаря за кафето Теди   love001
 Flowers Rose Flowers Roseза Ники

# 96
Привет  Hug
Ние се завърнахме ,прекарахме си страхотно ,но виждам че и вие не сте скучали -доста сте изписали.Отивам да наваксвам  Peace

# 97
  • На черешата
Привет  Hug
Ние се завърнахме ,прекарахме си страхотно ,но виждам че и вие не сте скучали -доста сте изписали.Отивам да наваксвам  Peace

Де сте ходили вие,че съм пропуснала?

# 98
Здравейте и от мен днес.Малко ми е неудобно да пиша като виждам че се познавате и си имате приказка, но иначе има какво да се научи от мами с опит

# 99
Привет и от мен и добре дошла отново на Поли!
Да споделя едно неочаквано добро впечатление от местната служба за социално подпомагане. С вдигането на тавана на доходите за детските надбавки  докато още ми тече майчинството и мен ме огряват държавните кинти /то едни големи пари.../ и днес ходих да си подавам документите, очаквайки да се наредя на километрична опашка от няколко себеподобни и дузина професионални майки от "Дончо Сумпаров". Нищо подобно обаче не се случи - за целта службата имала приемна на първия етаж с две експедитивни служителки и цялото чакане ми отне всичко на всичко 2-3 минути, т.к. предварително бях проверила в нета какво документи да нося и си бях разпечатала и попълнила молбата. Възхитена съм от соСиала  Peace .
Хубав следобед на всички!
Танче, ако искаш бригада за разчистването свиркай, може и бабето да изнесем  Simple Smile
Мирка, ужасно е това с детето на приятелката ти, кошмар! Ти къде се изгуби? Няколко дни минавах покрай магазина, но не те засякох.
Ilianade4eva, няма от какво да ти е неудобно  Hug .

# 100
Танче, ако искаш бригада за разчистването свиркай, може и бабето да изнесем  Simple Smile
Това много ми хареса,Миа.Подарявам бабето  даже  доплащам  hahaha

# 101
А, не! Предложих само да го изнесем бабето, не да си го прибера вкъщи. Имам си две в съседство, стигат ми.  Simple Smile

# 102
Е,аз не я предлагам точно за теб.Може да има желаещи ,знам ли.Та реших да попитам  Whistling

# 103
Ееее, ами дайте бабето в нас, та да ми гледа децата ! Laughing

# 104
Ееее, ами дайте бабето в нас, та да ми гледа децата ! Laughing
само кажи кога и ти я нося лично  Hug.Само да добавя,че е с турбо двиигател и се мисли за генерал(за по-висока титла не се сещам).И а ти кажа не стига,че ще си гледаш децата сама,ами и нея също не,че не можи сама,но обича само да командва.Уф,то след толкова хвалене сделката май ще отпадне  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт