Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация с дати и символи?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са препоръките за мазилата и витамините по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация с дати и символи?
Публикацията представлява списък с дати и символи, които се свързват с бременни жени от различни градове. Символите като :preggo: и :pacifierrr: вероятно се използват за обозначаване на пола на бебето или други аспекти на бременността. Всеки ред включва потребителско име, град и символи, свързани с бременност и пол на бебето.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са препоръките за мазилата и витамините по време на бременност?
Препоръките относно мазилата и витамините по време на бременност могат да варират. Някои майки съобщават, че са получавали витамин А от своите гинеколози, докато други изразяват опасения относно потенциалните неблагоприятни ефекти. По отношение на мехлемите някои майки споделят положителен опит с бадемoво масло и препоръчват консултация с фармацевт или специалист за избор на подходящ продукт за стрии.
-
Какви са преживяванията на бременните жени с косата и ноктите им?
-
Каква е таблицата, спомената в публикациите?

Дали не съм навредила на бебо
. Сега се притесних май май.
Докато задрямах и часовникът звънна за ставане
Започвам да си мисля, че бебчо тогава се събужда и иска да ме подготви за след няколко месеца, когато ще ме буди нощем
Да свиквам от сега
Иначе бебчо още не го усещам да ме рита. Само тези погъделичквания от време на време, ама аз го чакам да ме ритне
да не ви разправям. Изглеждам като метла в главата
В началото на бременността окосмяването ми почти изчезна до към средата на третия месец. Много странно беше. Почти не ми растяха косми никъде, ама сега пак си е по старому.
да си сгъваш таблицата веднага! Не щем момче, искаме мома! 
Само да е живо и здраво е важно май