Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация с дати и символи?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са препоръките за мазилата и витамините по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация с дати и символи?
Публикацията представлява списък с дати и символи, които се свързват с бременни жени от различни градове. Символите като :preggo: и :pacifierrr: вероятно се използват за обозначаване на пола на бебето или други аспекти на бременността. Всеки ред включва потребителско име, град и символи, свързани с бременност и пол на бебето.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са препоръките за мазилата и витамините по време на бременност?
Препоръките относно мазилата и витамините по време на бременност могат да варират. Някои майки съобщават, че са получавали витамин А от своите гинеколози, докато други изразяват опасения относно потенциалните неблагоприятни ефекти. По отношение на мехлемите някои майки споделят положителен опит с бадемoво масло и препоръчват консултация с фармацевт или специалист за избор на подходящ продукт за стрии.
-
Какви са преживяванията на бременните жени с косата и ноктите им?
-
Каква е таблицата, спомената в публикациите?
Разбира се, че ще даде процент съвпадение, но само някой да ми обясни например как всички момичета на 25 г. които са забременяли през януари ще родят само момичета?
Ами, няма как да стане! 

Нашичт малък МЪЖ беше копие на баща си
. Направо не вярвах на очите си, но наистина приличаше точно на него. Но ще видим като се роди дали наистина ще е така
.
, но наистина е много кофти да се успокояваш с това че после ще отслабнеш и да ядеш като за последно. Аз съм вече 66кг при ръст 168см(+9кг) и направо съм топче и честно казано доста се ограничавам за да не кача много.Те хората са си казали че 12 кг са нормално да качим, а ние може да се успокояваме и да си дебелеем на воля, но после няма да родим бебе по-голямо от максимум 5кг. А и мойта приятелка качи 40 кг и сега ако знаете колко много съжалява за това.Бебето и се роди 3600. Така че момичета нека да не се поощряваме в тъпченето, а да си помогнем да не станем дойни крави, а фини мадами след като родим.То си е за нас все пак. Мамите които вече имат по едно бебче не случайно ни казват че не е необходимо да се качват много килограми и че сега се опитват да качат по-малко защото после е трудно със свалянето! Дано да не е прозвучало грубо или гадно това което написах 
. За следващия път ще се разберем!
. Аз на 31.01 няма да мога да дойда защото ще ходя до провинцията за седмица от.28.01
( На мен таблиците ми показаха вярно
Малко ми е тъжно, но се преглъща, много по силна е емоцията от това, че скоро ще си люшкам бебе
А иначе нокти ми израстнаха за чудо и приказ, а пък преди постоянно ми се цепеха и бяха много чупливи.. Хехе, божа работа