Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация с дати и символи?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са препоръките за мазилата и витамините по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация с дати и символи?
Публикацията представлява списък с дати и символи, които се свързват с бременни жени от различни градове. Символите като :preggo: и :pacifierrr: вероятно се използват за обозначаване на пола на бебето или други аспекти на бременността. Всеки ред включва потребителско име, град и символи, свързани с бременност и пол на бебето.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са препоръките за мазилата и витамините по време на бременност?
Препоръките относно мазилата и витамините по време на бременност могат да варират. Някои майки съобщават, че са получавали витамин А от своите гинеколози, докато други изразяват опасения относно потенциалните неблагоприятни ефекти. По отношение на мехлемите някои майки споделят положителен опит с бадемoво масло и препоръчват консултация с фармацевт или специалист за избор на подходящ продукт за стрии.
-
Какви са преживяванията на бременните жени с косата и ноктите им?
-
Каква е таблицата, спомената в публикациите?
Тя 4е щерката е объркана ,объркана е ама не е мом4е.
Доколкото знам има някакъв на4ин за из4исляване на пола дето е с над 90 % успех ама незнам какъв.Сестра ми е из4ислявала за сега и каза ,4е пак ми излиза да е моми4е ама ще видим доктора какво ще каже,аз не 4е им вярвам на тия доктори де ама....все пак.
Особено вчера и онзи ден като беше по-топло сигурно всички майки в града бяха излезли на разходка. Супер много се забавлявам да ги наблюдавам. Направо нямам търпение да става топличко вече и повече да се разхождам и да си блея по улиците
Държа на здравословното хранене и съм против ненужното тъпчене! Аз също имах една приятелка, която качи 40 кг за цялата бременност и ми се оплакваше "Де да имаше кой да ми каже да не се тъпча толкова, ама на - всички ми казваха, че трябва да ям колкото мога повече"
Е, свали си ги момичето после, но много й тежаха. Аз засега съм качила само някакви си 500 гр и те май са от бебето и плацентата, та още си се мяткам напред назад като свободен гражданин и ми е много добре!
Преди време пък бях чела някаква диета преди забременяване, че така може да повлияеш дали ще е момиче или момче, според храната, която приемаш. Може да има доза истина в това, но според мен си е чиста загуба на време. Не заради друго, ами човек се вманячва понякога и после като не стане, много се разочарова. То има само 2 варианта: момче или момиче!
Е, и аз съм с претенции де (искам момиченце), ама в крайна сметка - каквото е! Дори имам 10то чувство, че е момче! 
Тя още преди да забременея малко бе започнала да ми се изтощава и сега си е все така. Но може би ноктите са ми някак по-здрави сега.
) от вчера започна да ми обяснява как не било нормално да не се види пола на феталната морфология (аз вчера ходих и не можахме да видим), как така нямало описана в документа полова система и т.н.
Идва ми просто да и оскубя косата, защото ни тормози непрекъснато. 

А относно помоща след раждането-моята свекърва е на разположение 24h. 
направо ми се дорева. А сега както започнах в началото да качвам бързо килограми забелязвам новопоявили се стриички по краката, малки едва забележими, но ги има - въпреки че се цапотя