Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация с дати и символи?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са препоръките за мазилата и витамините по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация с дати и символи?
Публикацията представлява списък с дати и символи, които се свързват с бременни жени от различни градове. Символите като :preggo: и :pacifierrr: вероятно се използват за обозначаване на пола на бебето или други аспекти на бременността. Всеки ред включва потребителско име, град и символи, свързани с бременност и пол на бебето.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са препоръките за мазилата и витамините по време на бременност?
Препоръките относно мазилата и витамините по време на бременност могат да варират. Някои майки съобщават, че са получавали витамин А от своите гинеколози, докато други изразяват опасения относно потенциалните неблагоприятни ефекти. По отношение на мехлемите някои майки споделят положителен опит с бадемoво масло и препоръчват консултация с фармацевт или специалист за избор на подходящ продукт за стрии.
-
Какви са преживяванията на бременните жени с косата и ноктите им?
-
Каква е таблицата, спомената в публикациите?

.А ноктите ми се 4упят много.Ето докато запо4на да пиша и ве4е съм забравила какво трябваще да ив кажа

Сега си го свалям и утре ще се опитам да го изгледам. 
.Марков освен че гледа органите, съответно ти показва и бебчето ти на 3Д и 4Д(не се доплаща за това) и дори в 21г.с. видяхме и на кой от двамата прилича бебчо. Може да ти звучи нереалистично, но това е голата истина!
Аз също бях изумена от това което видях. А при твоя случай-когато си ходила в 11 г.с. полът още не се е оформил и съответно не са ти го казали защото е било рано. Бих посъветвала всеки който не е ходил на ФМ да отиде при Марков, и най вече ти offioly . После никой няма да може да ти махне усмивката от лицето. Но всеки си избира за него си....offioly от дотук казаното от теб разбирам че ти още не си разбрала пола, нали....
Тя си има други цели, които според мен са по-важни, и ако се изпълнят, пишката не е хич важна! 
Много се отчаях, но продължам упорито да се мажа с крема на Матерна и един друг на Колаген, редувам ги, сутрин с единя -вечер с другия
В този ред на мисли искам да попитам тези от вас, които ползват бебещкото олио на НИВЕА - след като се намажете с него, започва ли дави сърби и щипе кожата, защото аз точно поради тази причина спрях да се мажа с него