ФЕВРУАРСКИТЕ душички духат вече 3 свещички

• 16 796
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  party023
Момичета, благодаря ви за пожеланията! Не съм писала от цяла вечност.  Embarassed
Аз гледах Добромирка до края на 2007-ма у дома, но тогава тя сама настоя да я запиша в детската градина и  я записах. Много й хареса там! Аз започнах работа отново след 3 години и се чувствам страхотно!

newsm59  Честит Рожден ден на всички февруарчета, празнували досега! Пожелавам им много усмивки, безгрижно детсво и спокойни родители, които да ги обичат безкрайно! newsm59

# 91
ЧРД  на Влади на мама Gena да получи най - хубавите подаръци, а мама Гена да се отчете какво е получил малкия рожденик Grinning

# 92
Благодаря на всички  newsm51
Днес ще бъде голямото парти в къщи и таткото ни още прави тората #Crazy ние както винаги закъсняваме хехее
снимките на опостушената къща после Mr. Green
  bouquet

# 93
  • Sofia
Благодаря ви за вниманието и пожеланията, момичета! Hug

Честит Рожден Ден на Дани днес!

При нас в четвъртък беше голяма лудница- сутринта пристигнаха моите родители, сестра ми и племенничката ми и естествено Влади пощуря от радост и подаръци!

Вечерта бяхме резервирали ресторант с детски клуб и там посрещахме гости! Младежът се държа доста своенравно в началото и ме изправи на нокти,че аз го бях стъкмила да го снимам, пък той не искаше и се наложи да се възпитаваме пред гостите Crossing Arms ooooh! Абе, луда работа беше като цяло Crazy, ама като му ударихме по едно вино и работата се подреди  hahaha

# 94
ЧРД днес на нашата мила адашка Йони и на Десислава на Rebeka!!! Да са ви живи и здрави девойките и много да ви радват!

Гена, а кой е този ресторант с детски кът? И детския кът до салона за непушачи ли е?

# 95
  • Sofia
Гена, а кой е този ресторант с детски кът? И детския кът до салона за непушачи ли е?

Ресторант "ДОБРО" в Лозенец, на ул.Якубица Peace
Много сме доволни от обслужването и кухнята в ресторанта, както и от търпението на каките в клуба. Клубчето е една отделна стая, в която се влиза през ресторанта.Има видимост от няколко от масите, кото са срещу вратата.Децата могат да влизат и излизат и да ходят при родителите си. Не ми се стори задимено newsm78 Предполагам, че салонът е за непушачи ,но не съм сигурна Rolling Eyes

# 96
  • София
Честит рожден ден на Дени!

# 97
ЧРД на Дени! Да е жива и здрава и скоро да стане кака Wink
Гена, мерси за отговора Peace

# 98
ЧРД на Дани на мама бети да е щастлив и здрав и много да радва мама и тати Simple Smile

аз все с закъснение честитя ама ..........

# 99
Благодаря, момичета за пожеланията Hug

# 100
  • София
Мими как изкарахте,Дени разда ли се на колелото? Simple Smile

# 101
  • София
Честит рожден ден на Деничка, на аптерици!
Щастливо, безгрижно и слънчево детство!
  bouquet

# 102
  • София
Клеми май лентичката ти бърза нещо:)

# 103
  • София
Да бееее, не знам защо. newsm78

# 104
небесна честит РД и на твоето слънчице Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт