ФЕВРУАРСКИТЕ душички духат вече 3 свещички

• 16 800
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Анайс ходим редовно,но като е по-топо времето.Снега не ни привлича Simple Smile

# 211
Ами, Гале, малко мислиш за татито, затова не се сещаш Mr. Green
И той от това се оплаква - явно е така Simple Smile.

А за Витоша като стана шофъорка и аз ще я водя по-често Марти. Сега ходим  с приятели, ако се организираме.

# 212
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН STYLE!!!(с малко закъснение)
Бъди все така ведра и позитивна!
Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и любов   bouquet  bouquet  bouquet
и от мен на огромна патерицам няколко пъти се сетих, ама нямаше как да вляза пак във форума Embarassed
надявам се си изкарала хубав празник:) с цялото семейство  bouquet
Нещо го дават пак времето да се разваля:( дано уикенда се оправи, макар и да не успея да се включа за Витоша, но борим  от бачкането един партньор и ще отскочим до Банско Mr. Green

Anaise - получи ли ми майла?Simple Smile

# 213
Moмичета, имам нужда от помощта ви. Йоана от няколко месеца задава въпроси до припадък. Последните седмици сме на вълна бедствия-пожари, вулкани, торнадо, цунами и пр. и само ме кара да й пускам филмчета и снимки в интернет да гледа. Но тази вечер ударихме на камък. Попита ме какво са духовете и аз зациклих Confused Единственото, което успях да й кажа е, че са въображаеми неща и нищо повече...
Вие как бихте обяснили духовете на децата си?  ThinkingRolling Eyes

А за Витоша, ние до скоро се качвахме почти всеки уикенд, но сега вече снега е много мек и да бутаме количката се оказва цяло приключение.

# 214
стайл ЧРД и от мен Simple Smile

бети получих ти мейла. ако има някои хубави хотели и по другите 2 ръкава казвай и ми прати линк да ги видя. за сега харесахме 1 хотел, дала съм го на мъжа ми да го зяпа.

йоана пусни надъщеря си филма за духчето каспър Simple Smile

слънчоглед то вие сте си в планинат аза какво ви е да се качватепо високо Simple Smile

# 215
  • Canada
За теб Стайл:

С голямо закъснение, но от сърце ти честитя рожденния ден и нека в живота ти  има само красиви неща и любов!

Joana, мерси много за снимките Hug(цяла седмица не смогвам да пиша тук Rolling Eyes)
Много са сладки порасналите Февруарчета! Heart Eyes
Все още нямам такъв проблем със сложни за обясняване въпроси с мойта Йоанка, но иаз бих ти препоръчала филмчето "Каспър"...

В края на тази седмица е тукашният Великден и по вси4ки магазини е залято със зайци, пиленца, кокошки(игра4ки, плакати , книжки и др.) и Йони е много развълнувана и вика:"Виж мамо още един заек(пиленце, яйце, кокошка и т.н.)" Joy

# 216
и Ема чака с нетърпение ВЕЛИК ДЕН  за да счупи всички яйца  Grinning Laughing Joy

# 217
Да ви се похваля Laughing... вчера беше тържеството на Йоана в ДГ. Не успяха да се подготвят за 8-ми март, че много боледуваха, но го направиха за 1-ва пролет. Беше невероятно изживяване. Все още се вълнувам. Малките бонбони бяха страхотни Laughing Съжалявам, че не мога да ви пратя сники да ги видите, но наблягах предимно на клиповете.
Приятен уикенд на всички!

# 218
Здравейте,от година не съм писала тук и мн ме е яд за този ми пропуск ooooh!
напоследък пиша предимно в темата за епилепсията,че от началото на този месец разбрахме,че си имаме малко по-различно детенце. Rolling Eyes За щастие прогнозите да се излекуваме са мн добри и искрено се надявам това да се случи възможно по-скоро Praynig
а сега след като се записах и в темичката,ще ви следя и ще пиша Peace

# 219
tedka*, дaно наистина всичко мине възможно най-бързо и да забравите скоро всичко Praynig А в какво се усъмнихте, т.е. какви й бяха симптомите и какво ви накара да отидете на лекар?
Бързо оздравяване и много целувки на малката Дебора  bouquet

# 220
  • Canada
tedka*, много съжалявам  Confused
Дай Боже по-бързо да забравите за болеста Praynig
Целувки за малката сладурка! Heart Eyes

# 221
  • Sofia
ЧРД,Бети!

Да си  много щастлива, обичана и удовлетворена жена!

Style, ЧРД на голяма патерица и на теб!

tedka*, съжалявам,че Дебора има здравословни проблеми Hug Кураж и успешно лекуване!

Аз не съм се разписвала скоро newsm78
Изкарахме с Влади пак един вирусен бронхит двамата ooooh!,но вече сме добре.Аз дори по-бавно се възстанових Rolling Eyes
В четвъртък имат пролетно тържество в ДГ и Влади е много ентусиазиран,пее, танцува, рецитира Hug Нямам търпение и аз да го видя какъв е артист bowuuМного го хвалят госпожите колко е изпълнителен, послушен и умен bowuu bowuu bowuuСамо да е здрав до четвъртък!
А, и вкъщи ми е много добричък Hug

Напоследък все ме пита кога ще си купим братче или сестриче от магазина?  Crazy

Yonito, как протичат Великденските забави при вас?

# 222
Здравейте момичета:)
влизам за 2 сек, да ви почерпя вирутално  smile3510 cheers защото имам newsm59  party023

# 223
  • София
Бети честит рожден ден

тедка,много неприятно ,че  Деби има здравословни проблеми,дано с навременно лечение всичко отшуми!Стискам паци за вас!

Гена,защо не се замислите по въпроса да му "купите" едно бебе на Вади Simple Smile
Наще също ще има тържество в градината скоро,даже са нагърбили Светльо с не леката задача да научи някакви стихче за вятъра Simple Smile

Мими браво на Йоанка и на дечицата за хубавото тържество кото са изнесли!

Момичета хайде тази събота или неделя пак да се видим в Борисовата градина,много ми беше приятно миналия път.

# 224
tedka*, дaно наистина всичко мине възможно най-бързо и да забравите скоро всичко Praynig А в какво се усъмнихте, т.е. какви й бяха симптомите и какво ви накара да отидете на лекар?
Бързо оздравяване и много целувки на малката Дебора  bouquet

ами получи ,както си седеше пред ТВ,нещо като тик на устичката. опъване вляво на устничката и й течаха лигички Rolling Eyes  не припадна,беше си в съзнание...но това били признаци на епилепсията.... за щастие по-лека форма Confused

Общи условия

Активация на акаунт