МАЙчета 2005 (104)

• 15 628
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
След бърз прочит...

Диана страхотно се радвам че всичко е минало добре!

ще се включа пак... ама сега отивам да сложа дете да спи.

# 226
Ей, много се смях с тези градински спомени, които разказвате....и аз да не остана по-назад ще се запиша...ходила съм малко на градина...
Приятелката ми беше едно черничко и дребничко циганче-Весето....майка ми все ми се караше, че как съм могла от цяла група с 1 ромче точно него да избера за приятелка....ама тя беше много мила и добричка...и винаги я постригваха първи номер, но си я харесвах и така...

Помня и един др. случай...едната ни другарка (не се сещам за името и) беше много лоша и съответно много плачех, когато тя беше първа смяна....една от сутрините, в които ме посрещна насила и зверски ми съблече жилетката въпреки, че неисках и доста се бори с мен, но успя....и познайте до вечерта не пуснах жилетката от ръцете си....беше станала на хармоника....

Августа, беше болна Симона...много ме ядосват тия лекари, че когато се разболее някой през зимата все грип е....но аз най-добре си познавам детето и и обеснявам , че не е грип , а Т е от гърлото-много я болеше, а тя не та не...та на своя глава и назначих АБ и се оправи....съответно останалите членове от сем-то сме здрави, т.к. не беше грип....а ти бързо да се оправяш....

Чета ви , вълнуват ви записвания за градини....аз Иса няма да я давам на градина (ако ще я давам, което е само 1 % ще е в частна)...живот и здраве чак на предучилищна мисля....незнам грешка ли ще е това?!?!...от една страна си мисля, че ще е ощетена от към контакти, но тя непрекъснато си играе с деца....за заниманията не се притеснявам, т.к. имам приятелка дет. учителка и знам цялата програма, по която да я обучавам....
Тя не е делена от мен, дори и за следобеден сън...наистина сме като сиамски близначки....
Има ли други като мен по отношение на дет. градина?

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 21:45 от valia77

# 227
Joy
Тогава разбрах какво е да ти мажат главата с гадости и се чудех майка ми и баба ми защо доброволно се клепаха с това на главата ми (газ, мас, оцет)
...
Дядо Коледа ми беше донесъл книжки за партизаните и куп бонбони, които незнайно как в къщи изчезнаха.
...
И вече спомените за всички момчета, на които съм сцепила главите няма да ви разказвам...те продължават доста години напред  Mr. Green

hahaha hahaha Joy Joy

Феъри, а ти с  плитката и джапанките ме уби Joy

Деспина, и аз до ден днешен пък си спомням невероятната ми учителка до трети клас. Дори я срещнах в Младост с Теа в количката и тя ме позна! (или пък се направи Wink)

Браво на Ренката, че почна тая тема, ей искрен смяяяях... пишете още, де!

Валя, за мен всяко решение на една майка по отношение на нейните деца е правилно. Щом така ви харесва  и на двете (а пък и имате възможност) - какво по-хубаво от това? Ти ако решиш можеш да си я водиш на отделни занимания - спортни и някакви други според интересите й, така че едва ли ще е изгубила нещо откъм "обучение". И то какво ти обучение - на тази възраст (поне според мен) важното за децата е да играят и да се чувстват добре - безгрижни и необременени с ангажименти - така че - вашият вариант си е идеален.

# 228
Валя и аз като мартеа,щом така си преценила!
Найстина много се върнах назад,ех хубаво беше......... Grinning

# 229
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=215605 слагайте снимки в новото албумче.

# 230
  • Варна
Kamij, много сте готини и двете с Ники.  bouquet
Да си призная, че нямаме снимки от снежните насам. Нещо напоследък не ми идва музата.
Момичета, на кого са тия интересните чанти. Аз пак нещо съм изтървала. newsm78

# 231
Eй сега ще ви изумя с мой ярък спомен от детската (Дианка, от Каймакчалан Laughing)  - с първата ми любов Мартинчо много се зарадвахме един ден като ни се паднаха картинките на чаршафчетата едно до друго. Следобед като легнахме по леглата, аз отидох при него, съблякох си нощничката, а той започна да ме гали. Майкоуууу мила! Shocked

# 232
Привет приказливки!
Набързо-Мартеа,ЧРД!Да ти се случат най-невероятните неща,които желаеш!  bouquet
Дианка,прегръщам те и желая Любчо да се въстанови трайно и никога повече да не преминаваш през такива перипетии.Ох,направо настръхнах като те четох
Ние сме добре,надявам се скоро да остане време не само за четене но и да ви споделя някой неща!Целувам ви!
Вале,мила,как си?Липсва ми лафчето с теб,но вече много рядко сядам на компа!
Дона,страхотен спомен!И аз имам от тоя вид спомени,от малки си падаме любовчийки! Heart Eyes

# 233
  • София
Eй сега ще ви изумя с мой ярък спомен от детската (Дианка, от Каймакчалан Laughing)  - с първата ми любов Мартинчо много се зарадвахме един ден като ни се паднаха картинките на чаршафчетата едно до друго. Следобед като легнахме по леглата, аз отидох при него, съблякох си нощничката, а той започна да ме гали. Майкоуууу мила! Shocked

Joy Лелее...после що имаш две деца  Joy От малка си мръсница тиии  Joy

Деспина и аз съм изпуснала момента с чантите  Joy

Ама веселба настана в темата  Laughing

Камий, много сте сладки двете! Аз още не съм свалила снимките от февруари, но днес-утре ще се изтипосам и аз в албума  Wink

ДидкаHug

# 234
Ехо страхотна темичка, много се забавлявах Wink
Вале не се кахъри всичко е ок ти си взела най правилното решение за себе си това е най важното. Аз така бях с баткото, просто имах възможност учех задочно и си го гледах до предучилищната група, не съжалявам за нищо беше наистина неотлъчно до мен и сега голям вече  Blush си е страхотен като всички деца независимо че е ходил съвсем малко на градина.
За жалост с Криси няма да се получи така надявам се всичко да е наред и на 1 юни да е на градина, просто при нея се налага аз съм на работа вече Flutter, но да са здравички това е най важното  Praynig
Сигурно ще ми се смеете но аз да се похваля че от 1 седмица сме без биба в леглото вече може би само ние останахме така. Мислех че ще стане трудно но не тя е просто страхотна казах и че мечо е взел бибата вече защото тя е голяма и това беше. Ден два само ме питаше къде е , аз и отвръщах че е при мечо и край това беше, много съм доволна от нея.Памперси от 4 месеца нямаме нито денем нито нощем, много съм горда с нея.
Е нахвалих се, това е от мен нацелувайте всички сладури чета редовно!

# 235
Бубе,не сте само вие с бибата,откакто се е родил Радо,Данчо взе един от бибероните му и не го е пуснал оттогава Crazy
Ето малко снимки и от нас

# 236
Дидка много са сладки момчетата ти , бонбончета Heart Eyes Heart Eyes, значи не сме били само ние с биба  Wink

# 237
  • София
Дидка, много са ти хубави дечицата! Пу-пу...Голями красавци се очертават...засега баткото е по-голям и води... с тези бадемови хитрички очи  Simple Smile

# 238
Бубе, Мартеа, Камиж, благодаря ви за това, че ме подкрепяте за решението ми Hug
Бубке, поздравления за бибата...

И аз съм проруснала момента с чантите....

Дидке, големи красавци си имаш....сега вече смело заявявам, че Данчо е пълно копие на тер, а Радо на баща си....драсвай в кю-то като си свободна....а и ти изглеждаш чудесно на снимката в снега  love001....

Малеее Дона, ти ме разби...а къде те галеше Laughing?

Kamij, страхотни мацки сте и двете Heart Eyes

# 239
Лелеее, страшен смях ме нападна, докато четях  Joy

Аре ся, подробности  Flutter Важното е, че им е било готино  Whistling Дона, а мъжо...знае ли, знае ли!!?  Mr. Green

Вале, много хубаво си решила, мисля аз! Щом ще имаш врме за нея, занимавки, клубове и уроци, примерно, съответно и за теб ще си имаш лично време. Мисля, че е страхотно!

ДесиHug Дааа, не всичките ни спомени са приятни!

Бубка, браво за бибката!  Hug

Ама к'ви са тия чанти, бе?! И аз нищо не знам. Някой хакер да не ни е нападнал?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт