Тригодишно диване стана ДЕКЕМВРИЙСКОТО дете

• 21 143
  • 304
  •   1
Отговори
# 285
  • София
До колкото знам от Гърция става най-лесно закупуването на Тоби,поне не искат рецепта.Чувала съм обаче ,че в Чехия е най-евтино около 5000 лева.Не познавам хора от там и не знам как да се свържа.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219313

Ели, този линк е от една тема за едно момиче, което страда от рядка болест, за която трябва доживотно да пие едно лекарство - Тоби. В момента има кампания да се съберат средства, за да се купят възможно най-големи количества за детето. Това е пост на майката, която е чувала, че при вас е най-евтино. Ако ти остане време, хвърли един поглед на темата дали може нещо да се направи да се купи от Чехия и верно ли там е най-евтино.

# 286
http://www.lekarna.cz/tobi-300mg-5ml-nebuliser-sol-56x5ml-300mg-roztok-k-inhal-1/
ами наистина пише че е малко по малко то 300 еур, обаче доколкото разбирам май е по предпис това лекарство newsm78

# 287
  • София
http://www.lekarna.cz/tobi-300mg-5ml-nebuliser-sol-56x5ml-300mg-roztok-k-inhal-1/
ами наистина пише че е малко по малко то 300 еур, обаче доколкото разбирам май е по предпис това лекарство newsm78

Ето темата, метни там линка.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=267084.0

А ако български лекар издаде рецептата, вашите аптекари ще я изпълнят ли?

# 288
Елено, ще ти яде гъза баница!!!
КАЗВАЙ!

# 289
Я Рали е на линия! Рали, да те чакаме ли довечера?

Аз предупреждавам, че ще съм за малко. Ясен ми играе мръсни номера тия дни и ако днес не реши да се смили над мен ще остана най-много до 12.

И с тига с тия бактерии, че започна да ме сърби гърлото все едно ми лазят буболечки. Внушавам си!

# 290
  • София
Елено, ще ти яде гъза баница!!!
КАЗВАЙ!

Бас, че е момиче!

# 291
Бас, че е мъж!

# 292
Мома е!

# 293
На кво?

# 294
бас, че ще е едно от двете Mr. Green
и аз съм за Мъж
довечера отпадам
Алекс пусни ми сметката си, да ти преведа парите, моля те Praynig
снощи водих маня в р-т Хемингуей в банкя, беше хубаво
некой да пусн нова тема

# 295
  • София
Айде на залаганията - 2 към 2 е към момента. И понеже първа познах (хи-хи, колко съм самоуверена) печеля правото да избера името! Някой да иска да заложи какво име ще избера?  Mr. Green

# 296
Филотелия отново Simple Smile

# 297
Хехе, разкрихте ме от балкона Laughing
Първо, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МУШУ И ШОШИ! САМО НАЙ_ХУБАВИ ПОЖЕЛАНИЯ!
Честити празници на всички празнували вчера-независимо кой от двата или и двата празника!

За пръстени говорите гледам, ние го пробвахме отдавна, мкп е права, трябва си чалъм, но готино е де.

Кашлица- да и при Марк е така. Преди 3 дни така се разкашля през нощта, постоянна неспирна кашлица, това призори. През дения беше ОК, но не го пуснах на градина. Вечерта пак така, неспирна кашлица. Дадох му по 1 капка конституц. му малко на своя глава, но подейства, сега е доста по-добре, кашля по-рядко, ве4ер спи спокойно. Давам само бахова вече и витамини и туйто.

И аз се каня да ходя за мен на интервю, аз си имам кащлица дето я влача с години, къде затихваща, къде усилваща се, лекарите все ме пита дали не съм певица  Laughing с тия мои възли по гласните струни и хроничния ми фарингит.
За довечера, не знам, нещо мн ми е студено, ходих до летище днес и замръзнах, утре пък имаме 5 години от сватбата, ще видим кво ще измислим.
Целувки

# 298
Крис, не си знам сметката! Ще ми дадеш парите, като получим нещата и се видим да ти ги връча! Що така ти за довечера?

Аз ще отида малко по-рано, че тези бастуни пазели масата само 15 минути.

# 299
  • София
е са к'во - едната годишнина имала, другата щела да летиз а Виена след некой друг ден... абе ае за 2 часа поне елате едно наздраве да си кажем... то явно че няма да миткаме после по баровете...
Елена, не сме забравилли че обеща да дойдеш Simple Smile Има го записано освен това. Мисли му ако не се явиш Wink

Общи условия

Активация на акаунт