Сладкото юнско детенце кикоти се звънко с медено гласченце!

• 26 863
  • 266
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И Сиси забравих , И Инес, срамутъ, срамутъ. Моля да ме извините.

Сиси, как е мъжо, а Роси?
Инес, теб те забравих, защото през цялото време докато пишех си мислех само за теб, честна дума. Как е малката щурка Мели, ходи ли на ясла? То май само Яна и Ивайла останаха дето да не ходят още на такиви заведения.

Нансен, днеска във вестник Доктор четох (баба ми си го купува), че децата дето ходят на ясла и градина имат по-добър имунитет и после боледуват по-рядко. Така че стискайте зъби. То и нас това здраве и живот ни чака, много се надявам да не боледува много и да се адаптира лесно, но знае ли човек.

Я как се спретнахте веднага да пишете. Друго си е човек да попрочете нещо за вас.

Галке, салатка с ракийка си е екстра, Наздраве, ще дрънна едно червено вино с гъбена каша за твое здраве!

# 196
То май само Яна и Ивайла останаха дето да не ходят още на такиви заведения.
...и Лората не ходи.Все си мисля, че колкото по-голямо е детето, толкова по-силна е имунната му система, но е ясно, че без болести в началото не може  Confused

# 197
Ох как сте се раздърдорили - така се зарадвах - едвам успях да прочета всичко. Темичката се събужда от зимен сън май май Simple Smile С настъпването на пролетта - лаф-моабета потръгва и той Simple Smile
Да по-добре съм - като изключим че няколко дни си умирах за месо ама пусто макар като не може да се дъвче на никоя страна заприличах на някоя баба само на супи и картофи. Днес не издържах и обърнах няколко кУфтака Simple Smile мм друго казва драно, омръзна ми от брано Simple Smile
Иначе съм добре - в сряда трябва да ходя само да ме прегледат дали се възстановява всичко по план, но иначе няма проблеми според мен. Доволна съм за сега. Илиянче - късметлиика си че нямаш мъдреци - не стига че боли докато излязат, после лесно се разболяват докато излязат ами и сумати зор докато ги изкарат, че и после пак зор Simple Smile Тук практиката е да се вадят още докато излязат - колкото по-рано по-безобидно, понеже не участват в захапката и когато се дъвче не се ползват много, само пречат - нищо хубаво. Стига с тез мойте зъби съм лаг-вала темата.
Сънчо много писане си изписала - после се чуди защо списъка със задачите седи неизпълнен - смея ти се ама аз съм същата Simple Smile  Hug
Маринуш една седмица на бабин дом - до колкото знам не ходи на домче, че тати и има доста работа последните дни и нямаше как да успее да сколаса ако беше при него. Предполагам че са вече заедно - довечера ще ги чакам в Скайпа да си ги видя. За рингтон съм си сложила Марина като казва "Баба Марта бързала .... и т.н" и тук само се споглеждат хората като ми звънне телефона - очакват дете някъде зад мен - започват да се оглеждат и ослушват - голям майтап, пък и нали си джумули мишинката на български и още по странно им е че не разбират. В няколко много смешни ситуации попаднах последните дни, но нямам намерение да сменям мелодийката Simple Smile
Общо взето това около мен, започнах да пазаря парцалки за пролетно летния сезон на малката когато имам възможност и време. Тук е все още доста студено, но се надявам да се постопли скоро Simple Smile Цунки милички и приятна седмица. Нека бързо оздравяват малките сладуранчета, че иначе лошо.

# 198
  • София
Съкровище честито ти име!Да ти носи здраве и много хубави емоции!  bouquet

И Сиси забравих , И Инес, срамутъ, срамутъ. Моля да ме извините.

Инес, теб те забравих, защото през цялото време докато пишех си мислех само за теб, честна дума. Как е малката щурка Мели, ходи ли на ясла? То май само Яна и Ивайла останаха дето да не ходят още на такиви заведения.

Срамота е!Никаква те няма на мегдана...!
Мели спи в момента.Днес ще си бъде в къщи,че се разкашля и ще ходим на чичо Доктор да я чуе.Само се моля с кашлицата да си остане да не вдига температури,хреми и т.н.Вчера поне нямаше и мисля да се разходим.Но ме посрещнаха в яслата,че е кашляла и всъщност като легнали много деца кашляли.Дано да е от секрети  Praynig,не нещо по-сериозно!
Между другото на снимката от автара ти Дивка много ми заприлича на Мели,а всъщност са толкова различни.Трябва някой път да ги съберем...

Сети мога да поспоря за имунната система.Алекс тръгна на градина на 3.9 години.Разболяваше се през 15-20 дни.
Когато тръгна на училище пак имаше период сравнително често и дори класната му беше попитала дали е ходил на градина,защото децата,които не са ходили толкова често се разболяват.Явно е божа работа!

Илианче хайде идвай към Софето!Пък може и да се съберем.Иначе "софиянките" не се виждаме вече.
С малкия ли ще идваш,а каката?
Хайде ти ще свирнеш като идваш.

Теди дано да нямаш проблеми с тез пусти зъби вече!

Мимес как е Дари?
Сиси а Роси?

Хайде,че станах досадна!Лек ден!

# 199
  • някъде ... тук ...
Моето мнение е, че колкото е по-малко детето, му е по-лесно да свикне. Естествено не говоря за няколко месечно бебе на ясла. Моят избор беше и е - между 1г и 1г и половина, и по възможност - пролетта.

Ние се хвърлихме в дълбокото с 30г кредит за жилище. Бачкам доста, а и с дисертацията се занимавам. Време нямам хич.

# 200
  • София, център
Ели, честито! Къде ще вземате жилището?

# 201
Здравейте  Hug
Честит Ви женски празник Simple Smile Аз както винаги съм със закъснение.

Цитат
Съкровищнице, ПРеси, Миме, Рали и всички останали пишещи и четящи - как сте, планирате ли пътувания по празниците?
Бети, изобщо не разбрах за кои празници, става въпрос Simple Smile. Много ти е пораснало гарджето  Heart Eyes . Честита кола, леко и безавариино. И Ники не ходи на детска. Направо ме е страх да го пусна.
ЕлиТ и ние мислиме едни такива неща за кредити. Права е Илето, време е да се видим!
Хотче, целувки на Еммата. Стискам палци, бързо да отшумяват проблемите.
Целувки на всички  Heart Eyes

# 202
  • София
Голяма съм пАтка заспала.
Сънчо честита Ви кола.Със здраве да си я карате и да не слизате от нея!Тя пък да Вие вярна до край!
ЕлиТ честито Ви жилище /ако сте го купили,че не разбрах/!Да разбоирам ли,че оставате в София?
Рали вече въобще не Ви виждам с Ники.
Ние спим по никое време.Бяхме на доФтор.Чисти са ни гърдите,но имаме секрети,от които кашляме и то зловещо на моменти.Стори ми се и топла,но няма Т. засега.Та 2-3 дни ще се гледаме.

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 18:02 от Ме4тателка

# 203
  • София
Здрасти!
Съкровище, честито! Да си жива и здрава   bouquet
Бети, честита кола! Не можах да видя снимката на Ивайличка  Sad И аз съм така - грандиозни планове сутрин, почти нищо изпълнено вечер, ама карай  Laughing
Илиянче, задължително ще се съберем! Ние сме много несериозни напоследък, но повечето тръгнаха на работа, нови ангажименти и ... знаеш как е:) Ти на какво обучение ще идваш?
По отношение на имунитета смятам, че колкото по-рано се сблъска с бацилите, толкова по-добре. От моя гледна точка. Еммата тази ясленска година почти не е боледувала, изключвам спазмите, естествено.
Хамелионче, дано не те боли! Представям си какъв ужас си изживяла  Confused

# 204
То и аз забравих, честити придобивки, момичета:
Сънчо-леко и безаварийно каране, страхотна е колата   bouquet
ЕлиТ, леко и неусетно погасяване на кредита и много щастие в новия дом   bouquet
Инес, поне си по-спокойна , че са й чисти гърдичките, дано бързо отмине и кашлицата  Hug !
Хотче, то си е мое мнение това, че по-късно е по-добре, може и да си права  Wink Ти какво реши, ще правите ли тестове, при кого? Много целувки на Еммичка от нас  Heart Eyes
Рали, чудех се наскоро, Ники свикна ли да си спинка в леглото? Как сте, разкажи повече, сигурна съм, че ви забавлява малкия  Hug !

Ето една случка от преди малко от нас:
Лора гледа "Гарфийлд" и съответно ми казва "Мамо искам да ям котешка храна", аз взех една чинийка, нарязах шунка и й поднасям, а тя недоволно заявява :"Това не е котешка храна, това е котешко месо" Shocked Mr. Green.

# 205
Привет момичета!
Честито возило, Бетка! Все по хубави местенца и поводи да ходите с него!

ЕлиТ, пожелавам ти по-бързо от очакваното да имате възможност да го погасите и да си наредите дом уютен и слънчев, изпълнен с много веселие и любов!
И ние се гмурнахме на същото толкова дълбоко място като вас, .....ама да приключим документално и ще разкажа (ако не сте ме засекли да пускам теми за илища и обзавеждане вече  Mr. Green)
Дано да стане така, както сме го намислили Praynig

За имунитета - тази година мина доста по-леко зимата, по-рядко се разболяваше Калина и по-бързо й минаваше. Отдавам го на имунитета вече придобит и на 10-те дена на морето! Искам пака така да я заведа, но едва ли ще успеем тази година толкова много да стоим!

Инес, мед яде ли? Не знам какво да те посъветвам, по-опитна си от мен, дано бързо се оправи детенце!

Сети, Кюстендилската пролет чука ли вече на вратата? Спомням си, че едно време беше голям празник? Лората е голяма скица Heart EyesЦелувки!

Ох, айде, че Калина ми наду главата с тоя мики маус вече #2gunfire ей-й-й-й--й, то като ги зареди сега - мики, Франклин, Доналд и сие, Мечо пух, няма заспиване #2gunfire

Вие как се справяте с това и проблем ли е при вас?

Едно заглавийце за одобрение:
Пролетта заради Юнските деца, цялата земя застла с цветя!

# 206
Ох, айде, че Калина ми наду главата с тоя мики маус вече #2gunfire ей-й-й-й--й, то като ги зареди сега - мики, Франклин, Доналд и сие, Мечо пух, няма заспиване #2gunfire
При нас също е проблем  Laughing , не се справям, ако открия начин ще ти кажа, ама едва ли  Laughing Laughing Лора по принцип преди 12 вечерта не заспива  Crazy !
Заглавието е СТРАХОТНО, мнооооооооооого свежо   bouquet  Гуш  Heart Eyes
П.П.Пролетта тук наистина е голям празник, чакаме я с нетърпение Simple Smile))

# 207
  • някъде ... тук ...
Пак сме в квартала.

Днес е сделката пред нотариус.
Благодаря за пожеланията Hug

Съкровище, засичала съм те, ама ти много напред мислиш. Четох ти идеите за стъклени тухли.

# 208
  • София, център
Ели, къде в квартала, в Студ. град или Витоша? Колко е голям, разкажи, разположението какво е? Аз съм голяма Мара подробна!

# 209
  • Варна
Ей браво на вас момичета, хубаво сте се разписали.
Ели, Съкровище честито ви за жилищата, дано всичко се нареди по-добре отколкото сте го планирали. Предполагам че е доста отговорно това да вземеш такъв кредит. Той моя мъж и по-големи тегли, ама те са за бизнес и е малко по-различно.
Аз ще карам курс за оценители, още една тъпия, ама за какво ли....аман с това образоване и никаква реализация. Laughing Мен май напоследък най ме бива за детска учителка Joy Joy
Ще идвам и с двете деца. Така че може да спретнем и някоя женско-детска среща, но дори и да не успеем трябва поне на по биричка (винце) да се видим.
За яслата аз също съм на мнение че това е заведение за крайни случаи. Аз лично я пуснах да си освободя малко ръцете, но сега ми е по-спокойно като е вкъщи, поне не треперя всеки ден дали ще се върне болна и дали и малкия ще се разболее. Иначе съм твърдо за градина. Ако ни огрее ще я пусна есента или даже лятото.
И ние заспиваме трудно вечер, обикновено аз лягам при нея, но още не чета книжки за де я разсънвам допълнително. Мисля че още е рано, и че повече ще се превъзбуди отколкото да се успи от приказка. Иначе си ляга около 22ч.

Пете, къде си???

Общи условия

Активация на акаунт