След сесията, идва и семестъра с уроци нови за Фотошоп....(10)!

• 14 481
  • 329
  •   1
Отговори
# 180
Много ми харесва, Лекси Peace Последният вариант. Никки , хич хабер си найн за какво ти се явяват тез ...прозорци newsm78 newsm78 newsm78

Искам да поздравя участвуващите в конкурса и да го поздравя с отличните резултати! Peace  Hug   bouquet И аз участвах, но Sick Sick Embarassed Реших - няма да мърдам от тук Mr. Green Просто... нямам работа при напредналите... Confused Гордея се с вас! Hug

Вдъхнових се от идеята на Меденката(тя що не е поствала нищо Crossing Arms) и се опитах да направя и аз една рамчица с тоя скраб BlushАма нещоо....куца. Какво- не ми е ясно, но куца.   

# 181
  • Варна
Лекси и аз мисля че с оранжевите цветя е супер Peace
Ники сефте виждам таквиз питанки! доколкото разбирам има някакъв проблем с цветовата гама ама що не мога да ти кажа Sad аз съм на CS3 и това не ми се е показвало досега Thinking
Вейдър що бе? мен ми харесва пък Confused

я да ви покажа аз какво правих за Коледа, роднините ги харесаха,ама те не разбират от фотошоп Mr. Green, та да ви питам вас , дали имате забележки:
от тук - нататък http://andonova.multiply.com/photos/album/1/Ramki#4 (тука не трябваше да оцветявам блузата на щерката в зелено ама се отказах да я подарявам и я оставих така Tired )

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 14:50 от Virginity

# 182
  • Бургас
Лекси, smile3508 падна ли ми сега...
Почвам от тази - много хубав замисъл, но елементите не ми харесват. Виж какъв хубав букет държи детето, ами направи такива и цветята в рамката. Толкова много картинки на гербери и пролетни цветя има, че .... нямаш оправдание. Тия сърца ги махни, фона според мен да бъде нещо по-светло - млечножълто или млечно оранжево или млечнорозово - ама много светъл. Тези точковидни елементи не ми харесва, че са върху детето. Ако толкова държиш на тях просто изтрий с гума тези, които са около ръката и косата.
Предната рамка ми харесва, с изключение на това, че розово с червено ... тази комбинация не ми допада, може да вмъкнеш нещо в оранж, като фибичката на детето.
Всичко, това което ти казвам е мое виждане, казвала съм го и преди, като не задължавам да ти хареса или пък да го правиш така.  Wink
Ако си оставиш така рамката, предния вариант повече ми харесва от този, последния.
Благодаря ти за милите думи за рамките ми!  bouquet Радвам се, че са ти харесали. Laughing

Татяна, добре се е получило.
Ники, не мога да ти помогна, съжалявам.
Мактуб, хубава рамка, но увеличи малко снимката и я дай малко в  ляво или дясно, да не е централно разположението.
Дилми, прекрасни картички!
Вейдър, това, че наричаме другата тема " за напреднали" не означава, че там сме повече напреднали от тука пишещите..Нито пък, че това е тема единствено на новаци  Peace Конкурсите са живото доказателство за това. Рамката ти е много хубава, но аз бих дала малко цвят на снимката или пък пробвай с топъл филтър.

# 183
  • София
А, mle4ko, не ти паднах  smile3534 Имам си оправдание  Wink - работим по зададен скраб пък, а хубавите ми снимки са кът /тази е отпреди 3 г./. Обаче съм съгласна със забележките и ще опитам да я рамкирам наново с други елементи специално за теб  Wink

Вейдър, много ми харесва и снимката е много добра  Grinning. Само цялостно някак ми е малко тъмно или мрачно... Може би филтъра или там каквото си дала на снимката ми е малко вповечко зеленикав.  Май и Млечко има това впредвид. И можеш спокойно да мърдаш, но да се връщаш. Щото не те даваме пък  Mr. Green

# 184
Вейдър, това, че наричаме другата тема " за напреднали" не означава, че там сме повече напреднали от тука пишещите..Нито пък, че това е тема единствено на новаци  Peace Конкурсите са живото доказателство за това. Рамката ти е много хубава, но аз бих дала малко цвят на снимката или пък пробвай с топъл филтър.
То така де ама...аз си се самоопределям като повече новак и по-малко напреднал Mr. GreenДемек - ни риба, ни рак(или ни магаре, ни котка съдейки по аватарите ми Joy). Та така. Принципно съм си против разделянето на нови/стари защото всеки , който се занимава с тая програма вероятно е наясно, че е адски трудно да си мнооого добър във всеки един начин на приложение. Едни са добри в едно- други в друго. Иде реч за такива (като мен) които се занимават с това за забавление , а не професионално. Най-добрият вариант май е да се показват за коментари нещата и в двете теми, ама така пък много натоварено и ....не знам вече. Просто си мисля, че колкото повече гледни точки и коментари над една работа> толкова по-добре Peace

# 185
  • на село
Virginity , много са хубави! Имаш свежи идеи! Защо не ги публикуваш?

# 186
  • София
Вейдър, откъде ги вадиш тези готини аватари. Пак ме разсмя  hahaha
И аз съм против това деленее. Пробвах да пускам и на двете места, обаче ми е неудобно така да товаря форумчето. Тук момичетата си ги познавам и харесвам, а и получавам добри съвети. Но много бих се радвала, ако темата е една. Някои от съвсем начинаещите, дори и да нямат базовите познания, имат много интересни идеи и нестандартен поглед в/у нещата и от тях също има какво да се научи  Grinning

Virginity, я да не даваш линк, а да публикуваш цялата снимка, че щях да я пропусна  Grinning Много е добра  Grinning. Пробвай и вариант само с една снимка / рамка, че така малко ми дребнеят. ще ги разгледам после всички, че дребсът рИве.

# 187
  • Бургас
Така с тез прозорци работата е много sux, ще си пусна и питанката в другата тема. Аз преди бях пак с двойката, не ми се е случвало такова нещо..... те и сега не ми пречат, ама се дразня като незнам за какво иде реч. Разпечатвала съм на хартия рамки ъсайнати по мое виждане, демек като ме пита да ъсайнва ли и аз казвам да, добре излизат нямам забележки, обаче все ме човърка, че нещо при настройките на цветовата гама не е наред newsm78 Аз става месец вече как си работя така....., знам как ше го правя кат го преинстална, ама хич сега не ми е до това, пък и съм на принципа да не пипам работеща система, щото обикновенно я правя неработеща  Mr. Green

И аз мисля, че темата за фотошоп трябва да е една, в нито едно друго творческо приложение няма такова деление  Peace
От друга страна аз лично се чувствам по комфортно тук..... няма конкретна причина за това, просто вътрешно усещане.... В началото публикувах само при напредналите, после и в двете теми, а сега само тук...... /това малко на деградация прилича  Mr. Green, но не го чувствам така  Laughing/. А в същото време ми се струва, че ако обединим темите ще стане пренаселено и някак ще се загуби задушевната обстановка....

Лекси аз хубу ти дадох акъл за нещо оранжевко, но всъщност първия вариант ми хареса повече /сега като сравнявам/, и втория не е зле, но този фон много грубее, а снимката е нежничка......

Вержи има какво да се доизкусурява, но идеите са добри, трябва да ги доразвиеш докрай и все се каня да ти препоръчам да избягаш от тоя стериотип на мрачни и тъмни рамки, пробвай да направиш нещо цветно и весело..... Peace

# 188
Момичета искам да си дадете мнението, защото това го правя изненада за приятел, който каза че синът ми прилича на него  Joy  очаквам вашите мнения и препоръки

Никки 7-цата ми показваше абсолютно същите съобщения, но аз не им обръщах внимание Crossing Arms

# 189
  • Варна
Ники де да знам душа,тез по-шарените не ми идват от вътре нещо.ама за спорта ще взема да пробвам  Mr. Green
тед на първо време това животинче с тротинетката скрива Е-то, мръдни го малко настрани

# 190
тед на първо време това животинче с тротинетката скрива Е-то, мръдни го малко настрани
не може то си върви заедно със фона Thinking освен да пробвам да сменя шрифта, друго да не ви се нрави

# 191
Малиии днес не стига че много творби че и сте писали много  Laughing

О Лекси ,  последния ти вариант е супер!   bouquet

dilmi, поканata ти ми харесва, красива е!  Peace

Maktub
, интересно ти се е получило, но снимката защо не я увеличиш още малко  Peace

Никки, нещото ти което си направила е много оригинално, браво!   bouquet

Virginity, наистина ти е хубава рамката!  Peace

ted_
, много сладки калинки  Grinning  ама малко голо ми се струва мястото от ляво. Може и снимката да увеличиш още  Peace

Дано не съм изпуснала никой  Embarassed

Аз спретнах това с общите елементи ... и тоя път голям кич направих...по голям не съм правила никога Joy И малката някаква е тъжна на снимките, нали ми е болна  Rolling Eyes

# 192
  • София
Тед я направи по-голяма снимката. Дръпни я чак до надписа долу. Елементите са ти малко разнородни. Можеш да пробваш да оставиш само калинките и жирафа и за да ги вържеш да добавиш например излизащи и разпространяващи изпод рамката и част от фона тъмно зелени четки /например листа/.  Имам такива, ама няма как да ти ги метна  Grinning Защо не опиташ да работиш със скраб - много по-лесно е защо елементите са подбрани да си подхождат /уж, де/. Аз все със скрапове си играя.

Virginity, харесаха ми много. Особено 10, 9 и 8 /там само увеличи снимката, да се виждат основно дечко и леля-бабата, а не и щорите/. Къде си се скрила досега, а  Grinning

Никки, и на мен тук ми е много уютничко. Може би защото сме по-малко  Grinning Пък в оранжево ми харесва на мен. Може на малката дунда да я направя - тя не ми е хич нежничка, ще й пасне  Mr. Green

val_stef, много добра! Обаче и саматите снимки и малката красавица са много красиви! На мен не ми е кичозно - много свежи цветове, създава настроение  Grinning

# 193
  • Варна
аз ей тази много си харесвам Flutter може би защото си я правих сама без скрапове(е само няколко елемента Embarassed)

Лекси мерси  Peace

# 194
  • Бургас
Абе, момичета, Тед-ке, от къде ги изкопавате тези елементи с лошо качество? Има страхотни сайтове за супер картинки, фрибита и какво ли още не? Направо не ми се коментират,  да знаеш, такива рамки.... Rolling Eyes Калинки, хубаво, ама вървят с  тревичка, цветчета, а тоя жираф защо си го сложила? А да не говорим за това животно долу, което кара тротинетка Crazy Не се знае какво е и защо е там.  И накрая, с този надпис "Това моя тати ли е?" направо уби рибата  Joy Joy Детето майка си ли пита, кой ли? И що се чуди дали е неговия баща или не  hahaha #Crazy Пиши поне "Това е моя тати", че така ще си помислят, че нещо съмнения има в произхода на детето Laughing Wink
Не се сърди, моля те, ама направо не се сдържах...  Laughing

Вейдър, аз също не се имам за напреднала. Малко са хората в другата тема, които са такива. Публикувам рамките си там, за да получа по-градивна критика, но понякога ми се иска да покажа и нещата си тук.
Virginity, и аз много ти я харесах!Супер сладка е!

Общи условия

Активация на акаунт