Навънка страшен грип върлува, а Априлче вкъщи не ще да мирува

• 10 028
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Дея, гледам добре сте си изкарали.

Радвам ви се как се навивате да ходите някъде с децата. Ние все още предпочитаме да я оставиме при баба й и дядо й и да излизаме сами. Иначе не мога да седна, притеснявам се да не е задимено, какво ще правя ако и се доспи и ей такива работи. Разходките с Ема са в парка. Всъщност вчера за пръв път вечерта излязохме заедно, защото свекитата бяха на гости и нямаше кой да я гледа. Та накрая решихме до М. Доналдс , че поне не се пуши. Ема беше яко ошашавена, седя на стола, яде картофки е не помръдна.

Татяна, нямам и идея колко продължава този пубертет, при всяко дете е различно. Определено и Ема я тресе. Три дена е на мляко, отказва категорично да яде още преди да е опитала, драска с моливи и химикалки навсякъде, тръшка се, цупи се  Twisted Evil Друг път пък само ни гали и се гушка, вследващия момент те щипе, точно като по книгите. Дано като ги е почнал по-рано и да свърши преди трите.

# 121
С тази усмивка малката Дея ще сломи не едно мъжки сърца Grinning
Но и много ще й помага в живота. Страхотна е!

Много благодаря  Hug
През цялото време в ресторанта беше залепена при певицата,имам и клип ,но май не е с добро качество та да го кача  Rolling Eyes
Прекарахме наистина добре,чакам майската среща  Hug

Снежи,не ви се обадих защото ти си в деликатно състояние,много се моля всички да се оправи  Praynig
А и едвам се прибрахме,почти без спирачки  ooooh! Ставам да я сложа да спинка и ще пиша  Hug

# 122
  • София
СнежиHug Hug Hug

Ние изкарахме страхотен уикенд - в събота бяхме на кукери, а вечерта ходихме на РД на кумицата ни, която ни зарадва с бременска новина, в неделя си направихме разходка в Южния парк, после имахме гости в нас. После ще кача някоя снимка от кукерите, ама нямаме много, че през цялото време го дебнехме малчо да не зачезне нанякъде, пък и от предишните фестивали имаме доста.

# 123
  • София
Привет!
Ние бяхме общо взето с децата, събота вечерта само ги оставихме и ходихме в Червената къща с едни приятели!

Снежи, пиши като можеш!

# 124
Мерси, момичета за пожеланията, ние уикенда бяхме на село. В събота си починах супер бабите гледаха малкия, ние насам- натам, но после ми излезе през носа. Събота през нощта, малкия повръща нон стоп, вчера аз 24 часа повръщане и разстройство- ужас! Голям рожден ден  в кревата с кофата до мен. Сега съм малко по- добре отивам да лягам. На всички  Hug

# 125
  • София
Честит РД Вени макар и на патерица! Бързо да се излекуваш и да държиш болесите далеч от теб  Hug

СнежиHug с пожелание следващата бременност да завърши с така желаното от вас бебче.  Hug

Ходенето до болницата миналата седмица не мина без последствия. В събота Емо съвсем се срина - Т, сополи, кашлица. В неделя беше по-добре и решихме да прескочим до Витоша. Но с болно дете си е наказание, където и да си... Емо след като побяга малко из снега ревна да го нося и ми се откъснаха ръцете и кръста да го нося. Все пак изкарахме около 3 часа на чист въздух преди да се приберем в София. След безсънна нощ с ревящо с пресипнал глас дете със сополки и Т отидох на лекар и се оказа, че Емо се е обзавел с фарингит. Откак давам сироп за кашлица и капки за нос е  по-добре, но от довечера е и на антибиотик. Разболях си зорлем детето, за да мога да го пусна на ясла по-рано  Banghead

Като ви чета, че оставяте децата на баби и дядовци и можете да излезете да се забавлявате мааааааааалко ви завиждам... Емо единствено на майка ми мога да го оставя, но заради кърменето все още не сме се разделяли и за половин ден.

# 126
  • София
Като ви чета, че оставяте децата на баби и дядовци и можете да излезете да се забавлявате мааааааааалко ви завиждам...
Малко ли? Аз много завиждам  Embarassed Стискам палци, юначето ти бързо да пребори болестта  Praynig

Мисче, все забравям - страхотен бонбон си си родила, браво на вас!  Heart Eyes

Деич, голяма сладуранка е мъничката Дея, и Стаси я оцени с бурни възклицания, доволна съм - има страхотен вкус.

# 127
  • Boston, MA
Много е сладка тази Дея-Мария, бе! Пу-пу!

Вени, на патерица ЧРД! Бъди здрава!

Снежи, съжалявам. Дано си добре и скоро да бъдеш зарадвана с нова бременска новина!

Кротък беше нашия уикенд, нали още не е 100% здрав Данича. Малко Икеа в събота, малко други магазини и книжарница в неделя и вечеря навън с мама и татко - за щастие пържените картофи винаги работят. Направо вече не ходим в ресторанти, където не предлагат пържени картофи, рискове не поемаме.  Grinning

Не знам при него зъби ли е, болест ли, възраст ли, не иска да яде, реве, но ясно ви е на всички, няма да се оплаквам.  Grinning

# 128

Има ли някой да спи на нормално детско легло, а не кошара???

[/quote/]

Да, Роди, Лекса е на голямо легло от Юни месец. Не сме имали проблеми, освен тези че става когато поиска и си хайтосва.

Жалко, че скоро почвам работа, тъкмо взе да ми харесва у дома.

Красе, нали знаеш какъв начина да си останеш у вас Mr. Green?

Мисче, голямо сладко това Криси - и с тази трапчинка!  Flutter Изглежда ми много голям - поне 5 месечен  Shocked Grinning

Иленке, не само изглежда ами е Mr. Green. Лекса не на 5 ами на 6 месеца беше с тези размери.
Дано всичко с майчето ти е наред Praynig

# 129
  • Boston, MA
Ох, чак сега го видях Крис, много, ама много е сладък!

Иленка, стискаме палци. Как е майчето?

# 130
Като ви чета, че оставяте децата на баби и дядовци и можете да излезете да се забавлявате мааааааааалко ви завиждам...
Малко ли? Аз много завиждам  Embarassed

Че аз какво да кажа тогава  Mr. Green За нито един час не съм го оставяла на баба или дядо, на тати - да, затова навсякъде с нас, но за мен така е по-добре  Peace Няма да слушам приказки от рода на"колко много ти помогнах", да оправям дисциплина след това, допълнително нерви и т.н . Мен ми е кофти, че не мога да се наспя, щото от 13.04.2006та всяка нощ, абсолютно всяка е с мен, има ли други такива  Mr. Green

Всички болнички да оздравяват бързо  Praynig

Снеж, една голяма прегръдка от мен  Hug
Мисче,  много сладък тоз Криско бре, ама прилича на мама, не по килограмите де  Laughing
Събота и неделя - мързел и шопинг терапия  Laughing
Днес за половин час какъв сняг валя при нас и после печеше слънце, ненормална работа  Crazy

Въпрос към мъжките мами - останаха ли момчета с незабелена мъжка гордост  Rolling Eyes На Али е до половината и все още смятам да не предприемам нищо  Crazy

# 131
  • София
Аз забелих, т.е. доктора, но не е напълно! Честно казано съжалявам, че дадох да го направят насилствено!

# 132
Ха, благодарим за комплиментите Mr. Green!

Смин, нИдей тъй че ще ме изгонят от къщи. И до ден днешен където и да идем и всеки казва, че малката ми е одрала кожата. На мъжо му беше вътрешно в началото ама взе да свиква вече, сега и ако за малкия почнат със същия коментар това ще го довърши. Аз никаква прилика не виждам от никой за сега, освен брадата с трапчинката. Това е едното успокоение на баща му че е взел нещо и от него  Mr. Green.

Вени, със закъснение, ЧРД с най-най добри пожелания от нас  bouquet!

Снежи, много съжалявам за това, което преживяваш. Дано все пак е фалшива тревога щом не си била на док още. Ти най-добре си знаеш де, но и аз така в 5 седмица си помислих че е спонтанен, че и доктора беше почти позитивен по телефона. Ама ей го на шопарчето, задържа се.

# 133
Стенли е забелен от шестия месец  Mr. Green
Имат ли децата ви бенки  newsm78 Стенли има две.

# 134
  • София
Вальо го забелиха наскоро, преди операцията уролога за 5 секунди "го оправи".
Има една бенка.

Общи условия

Активация на акаунт