Навънка страшен грип върлува, а Априлче вкъщи не ще да мирува

• 10 034
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Ей, Ренка, вие с един куршум два заека  Wink

# 136
  • София
Ми, Наде, решихме, че като ще е гарга, да е рошава.  Mr. Green

Препоръчайте ми готина седалка за тоалетна!  Praynig Вальо и гърнето не се разбраха, ама напоследък все ме дърпа към ВЦ-то като му се допишка, качва се на столчето си, пълни памперса и пуска водата.  Joy  Е, като е по гола паца нищо не върши, ама мисля, че ще е скоро момента.

# 137
  • Варна
Привет и от мен!
Снежи, съжалявам... Дано скоро се похвалиш!
Вени, честит рожден ден!
Мисче, това дето го предлагаш е на дневен ред като опция, но ми е трудно да се реша.
В службата има страхотни съкращения. Някой ако е наясно дали ме пази закона и до каква възраст на детето да свирка. Аз не съм в майчински вече, така че може и да съм направила грешка ooooh!
За сега вариантите са 2 или напускам по-скоро или правим бебе малко по-натаък. Но за второ сякаш още не ми стиска. Особено след кошмарният уикенд, който имахме #Cussing out То не бе хапане, скупане, бой , тръшкане, счупи чашата на баща си нарочно...Пълен ужац! Аз не се намесих много щото лесно шамаря и имам по-тежка ръка, ама и баща му тоз път трудно го изтърпя.
Днес продължи панаири в болницата. За една калпава бележка чаках 2 часа
 #Cussing out Страх ме е, че си разболях здравото дете. Направо ми омръзна вече. Чакаш кат идиот. Моя бяга, търка;я се, абе пак пълна програма. Косата ми ускуба #Cussing out
Преди няколко часа пак брат ми си блъсна колата Sick Добре, че няма пострадали, абе голями проблеми тия дни. Утре ще помагам да си търси части, няма как като ми помага той сега ще могам аз.
Дея голяма убавица Flutter Да ти е жива и здрава!

# 138
  • Boston, MA
Ми, Наде, решихме, че като ще е гарга, да е рошава.  Mr. Green

Препоръчайте ми готина седалка за тоалетна!  Praynig Вальо и гърнето не се разбраха, ама напоследък все ме дърпа към ВЦ-то като му се допишка, качва се на столчето си, пълни памперса и пуска водата.  Joy  Е, като е по гола паца нищо не върши, ама мисля, че ще е скоро момента.

Препоръчвам да е мекичка, че при нас поне голямо кесене на тоалетна пада, с книжки.

В тая връзка, кога ще ги учим момченцата да пишкат прави? Дани оня ден ме изуми, като се покачи на стъпенка пред тоалетната, и си взе пишката в ръка (не се изпишка де). Не знам дали от градината или от баща си е видял...  Thinking Но най-смешното беше, че пак се пресягаше да си вземе книга, иска прав и да чете.  Laughing

# 139
Ренка, взехме от Джъмбо за 10 лв. Страшно е удобна , тапицирана, Ема много обича да седи, а преди не доближаваше гърнето.

# 140
Здравейте, момичета!
Страшно много ви благодаря за подкрепата на всички! Голяма прегръдка от мен! Hug
За съжаление се оказах права. Днес сутринта бях на лекар, спонтанен аборт е. Хубавото, ако изобщо може да се нарече така, е факта, че поради ранната бременност няма да има нужда от абразио. Организма ми щял да се справи сам и всичко щяло да мине като по-обилна менструация. Вчера се държах, но днес вече се чувствам доста зле психически. Гадното е, че явно проблема е в хормоналните ми нива, за да се задържи бременността трябва да пия много хормони, организма ми очевидно не произвежда достатъчно жълто тяло. Още по-гадното е, че заради операцията ми за жлъчката и проблема, който имах с  черния дроб /в резултат на хормоналната терапия/ не позволяват приема на такива медикаменти. Много съм объркана сега, като мине малко време ще му мислим.
Иначе Катичка, да ми е жива и здрава, е добре. С яслата нямаме никакви проблеми, ходи с огромно желание, даже понякога не иска да си тръгва и я изкарваме с рев. Огромен е проблема с обличането - голям рев и тръшкане е сутрин, не дава и това е. Дано по-бързо да мине тоя период, че ми скъсва нервичките сутрин Simple Smile
Още веднъж много ви благодаря на всички!  bouquet

# 141
Снежи, много, много съжалявам, че се е потвърдило Hug Ще стискам палци следващият път да е успешен Praynig. Не се предавай Hug

# 142
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТЯ ОТ СЛИВЕН И НА ДИДИ ДЕМИ, КАКТО И НА ВЕНИ /на патерица/!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ОБИЧАНИ И СЛУШАНИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Hug  bouquet Hug

Снежи, много съжалявам! Confused

Болничките - бързо оздравяване!? Praynig

# 143
Честит рожден ден на рожденничките!  bouquet Много здраве и усмивки!

# 144
Аз пък се притеснявам от яслите,незнам,ще се опитам да я избегна Peace

# 145
  • София
Добро утро!

ЧРД, КАТЯ и ДИДИ!  bouquet

Днес пак имаше много рев за яслата Tired

Нещо с гърнето и ние нищо не правим, сутрин пишка там, ама вечер нямам време да  я слагам.

Хайде ще пиша чак утре, че отивам на някакъв семинар. Хубав ден на всички. Hug

# 146
Честит рожден ден на рожденничките!   bouquet

Снежи,съжалявам  Confused Горе главата,продължаваш напред,другият път две  Grinning  Hug
Мноооого прегръдки от мен Hug Hug Hug Hug
Разгледах и снимките,Екатерина е страшно чаровна,пу пу  Heart Eyes

# 147
Честит рожден ден на следващите Водолейки. Много здраве, щастие и късмет.
Снежи, много съжалявам, искрено ти съчувствам, и ние сме в процес на бебе-правене за второ, но имам огромна киста и сега я лекувам. Успех следващия път.

# 148
  • София
Кате, Честит Рожден Ден!

Диди, Честит Рожден Ден!

Момичета, бъдете здрави и много, много щастливи!

# 149
  • Добрич
Здравейте момичета Hug

Много се радвам,че не сте ме забравили! Благодаря Ви за поздравите!

Заповядайте да се почерпите

Честит Рожден Ден , Кате! С пожелание за много здраве, щастие и любов!

Общи условия

Активация на акаунт