Навънка страшен грип върлува, а Априлче вкъщи не ще да мирува

• 10 036
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
4естит рожден ден, Катя и Диди/Деми   bouquet  Пожелявам ви много zдраве, оби4 и Щастие  Hug

Снежи, много съжалявам  Cry. Стискам палци следваЩия път да е успеШен до край  Hug

Мис, все zабравям  Blush, Крис е мнооого сладък  Heart Eyes И иzглежда доста по голям   Flutter

# 151
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ МОМИЧЕТА!
БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!
ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН!

# 152
  • София
vvvaa, нов ник или?
Само аз ли незнам кой е това?  newsm78

# 153
  • Русе
Честит Рожден Ден на VENIAND (на патерица) и на днешните ни рожденички Катя и didi_demi!!!

Пожелавам ви здраве, късмет, много любов и незабравими мигове с любимите ви хора!!!

Снеж, много прегръдки за теб! Hug Съжалявам за загубата! Cry Дано следващият път няма никакви проблеми по пътя към желаното бебче!

Красе, по принцип трябва да си защитена от закона (като майка на дете до 3г.), но с добър адвокат винаги могат намерят начин да те съкратят. Единственото сигурно е, че не могат да те пипнат докато си в майчинство. Тъй че, ако ще се натискаш при тях, забременявай и ги уведомявай своевременно  Mr. Green, защото и бременните са защитени (уж) - пък, вашите военни там, би трябвало да си спазват КТ. Thinking

vvvaa, нов ник или?
Само аз ли незнам кой е това?  newsm78

Е, някой път стават грешки... Laughing (ако имаш отворени няколко теми, и тръгнеш да отговаряш в някоя, обикновено се поства в последната отворена). vvvaa, да ме поправи ако греша... Hug

Ох, момичета, сега говорих с майка ми по телефона - накарах я да ми прочете какво пише по изследванията и не ми прозвуча като да са намерили нещо злокачествено, но тя в момента е пред лекарския кабинет и си чака окончателната "присъда"...Във всеки случай, находката е на място, което в голям процент дава ракови изменения, и ще трябва да се следи (още повече, че имаме и фамилна обремененост)... Ох, дано не греша за резултатите... Confused Praynig

# 154
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден на Катя и Диди! Много здраве вижелая, знам , че е тривиално, но това е, което най-трудно се пази и което не се купува с пари. Щом има здраве - всичко друго се нарежда.

Снежи, следващия път да е успешно финализирана бременността ти Hug

ИленкаPraynig

Ние преди малко си дойдохме от педиатърката - Маги се е обзавела официално с грип #Cussing out Общо-взето Т е единствения проблем, надявам се с това да се размине. Предупреди ме доки, че Т може да я държи 3-4 дни, ако и след това продължава - да ходим за АБ.
Някой да е давал Инфлуцид? Как се повлиява от него организма?

# 155
Честито на рожденичките! Да сте здрави, щастливи и много обичани!

Иленка, стискам палци!

НИе след малко се запътваме на консултация за малкия, ще чупим кантара тоя път  Mr. Green

# 156
  • София
Честит празник на двете ни рожденнички!

Иленка, дано всичко се размине - ние миналата година го преживяхме със свеки! Ако нещо те интересува - питай, понаучих разни неща покрай нея!

Снежи, много лошо, все пак това, че е в началото е доброто в случай/ ако така може да се каже/.  Ти правила ли си си изседвания на хормоните, че си сигурна, че е от това? Може да има и други причини! Некачестмени яйцеклетки и/или сперматозоиди биха могли също да водят до неразвиване на бременноста, например!

Краси
, би трябвало, докато си по майчинство да не могат да те пипнат.

# 157
Честито на Катя и Диди  bouquet!
Да сте много щастливи, момичета!

Иленке, стискам палци Praynig

# 158
Честит рожден ден на Катето и Диди   bouquet  bouquet Момичета, бъдете винаги млади по душа, весели и щастливи, а най-вече и здрави и обичани.

# 159
Иленка, стискаме палци за майка ти  Praynig
Снежи, от сърце ти желая съвсем скоро безпроблемна бременност, която да завърши с гушкането на едно или две здрави бебчета  Hug
VVVAA, гледам че е с дете на възрастта на нашите, така че може да не е грешка  newsm78
Кажете как са ясленчетата ни  Heart Eyes
Краси, аз също съм чувала, че майка с дете до 3 г не могат да я уволнят.
Бабъл, колко температура има Маги?

# 160
Наденце, моето ясленче е добре, след големия рев вчера, днес се е държал супер прилично. Снощи обаче ми скъса нервите - от 9.30 до 11.30 не се спря, като навит на пружинка беше  Close Twisted Evil Тази сутрин в 7 беще на крак и свежарче до 1 на обяд  Rolling Eyes Но снощи ми дойде в повече, идваще ми да натупам памперса  #2gunfire
Как са болничките?  Rolling Eyes
Иленка  Praynig

# 161
здравейте момичета,
Честит рожден ден на Катето и Диди. Бъдете здрави и усмихнати  bouquet

Малките болничета да се оправят.

Иленка, а къде е образуванието? И аз мога да помагам с инфо, но искрено се надявам, да не се стига до там.

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 08:53 от Черепахова

# 162
  • 2 етажа над тавана
Наде, от вчера сутринта Т не е падала под 37,5. Но то й до толкова падна само веднъж-два пъти. През останалото време е над 38, на моменти е и 39 градуса. През нощта в 3 часа ставах да й дам пак панадол, че гореше милата цялата, въртеше се и хлипаше.
Иначе не е много по-различно от друг ден - играе си, макар  и не така активно, дърпа ме да си полягаме на земята двете и да се гушкаме. Но и на моменти решава да тича из апартамента.
Като цяло е добре, само тая Т да не беше #2gunfire

# 163
  • София
  bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАТЕ И ДИДЕ! Бъдете здрави, обичани и щастливи!

Емо днес е по-добре, няма температура, вилнее и щурее като за трима. Кашлицата се поразреди, сополките са по-гъсти и не толкова чести, а гласчето му постепенно се завръща - вече не хрипти толкова страшно. По всичко личи, че в понеделник ще стартираме с яслата...
Красе, питай майките счетоводителки - ZinaSt ми беше давала адекватни съвети преди време.

Милото Маги, да го нагушкаш и нацелуваш Hug Ели, дано и тя бързо пребори Т и грипа.

# 164
Момичета, благодаря на всички за пожеланията.
Да ви почерпя от тортата
Диде, и на теб честит рожден ден.
Снежи, прегръщам те силно и ти пожелавам следващия път да има щастлив край.  Hug
Иленка, дано всичко е наред с майка ти  Praynig

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 17:49 от Катя (Сливен)

Общи условия

Активация на акаунт