Навънка страшен грип върлува, а Априлче вкъщи не ще да мирува

• 9 996
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
И аz  Hug   Hug  Hug

Дано се слу4и 4удото и при Марти, дано, ДАНО  Praynig  Praynig  Praynig

# 256
  • София
Иленка, много се радвам!  Hug

Стаси е добре, ако задържи до довечера спокойно ще се отдам на горепосоченото лечение. Все пак, ще отидеме до лекарката да му види гърлото, да й кажа за тъмната урина - не мога да живея в подозрения, диагнози и тн хипоходрични работи. Ще си купя мента+глог+валериан  Mr. Green за нервичките си, знам, че така се поставя началото на бабчеството, но няма как  Mr. Green Хем ми е весело, хем тъжно... 4ти км е близо  Mr. Green...

# 257
Иленко, много, много се радвам!!! Hug Отдъхни си и се самовъзнагради с магнетичен уикенд, след магичния петък! Peace

Praynig Praynig Praynig за Марти!!!

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 15:31 от envia

# 258
Здравейте!

Теди направи отново бронхит-доки ни накара да правим снимка в4ера и се видя. Пак е на АБ ПАНЦЕФ-пие се на 24 часа.
Омръзна ми ве4е. Предния ден го слуша-беше 4ист и през ноща и в4ера му се промени кашлицата и сега е не ми говори.
Предния четвъртък свърши АБ....

Иленка не дупка мила, а пропаст ми се струва 4е се е отворила и то от доста време. Виках си да свърши 2007 та да мине, ама не....то нямаше край.
Радвам се, че при майка ти поне нещата са наред.

Стискам палци за Марти!

# 259
Роди, а ти как си?  Hug

# 260
Роди хич не я интересува как е - вчера се усетих, че не помня откога не съм яла беше ми пресъхнала устата и ми се виеше свят като търчахме към ренгена....

# 261
Иленка, толкова се радвам за майка ти  Hug
Роди, голямо  Hug за вас, защото наистина доста ви се събра. Дано скоро да се похвалиш със здраво детенце.
Стискам палци и на Марти, но кажете за какво, че не знам  Sad

# 262
Стискам палци и на Марти, но кажете за какво, че не знам  Sad

Има моzъ4ен тумор, в ствола, и в момента го оперират.

# 263
  • София
Танче, свърши ли операцията?

Роди, що така сте закъсали? Хапвай моля те, недей така, дори и на сила!

Хора, тези които си дадохте децата на ясла мен. есен - добре направихте? Сега каква истерия е!!! Децата ви в ясла ли са или в ОДЗ?

# 264
Привет, мацки!

Честито на двете ни рожденнички. Мили момичета, желая ви всичко най-хубаво! Нека имате най-прекрасната година пред вас!

Иленке, браво за добрите новини у вас Hug

Енви, не го намираш защото го няма вече. Затрих го по бързата процедура Mr. Green

Данче, Стаското голям сваляч, мнооого ми хареса сладура Hug.

Роди, дано всичко при вас с еоправи скоро Praynig

Мамче, благодаря за споделеното, само дето при моя белчо не са с връхче пъпките. Те даже не са пъпки, или са толкова много че са станали едно. По скоро са петна, като изгорено.
В тази връзка да си питам пак нещо. Новото ми предположение е, че може би е алергичен към нещо, което аз ям, нали е само на кърма. Значи ли това, че един ден като спра да го кърмя ще се оправи ситуацията или ще трябва лечение пак? Ясно ми е сега, че трябва да се огранича от някои храни, но от кои? Четох в нета и вече спрях това-онова, но не знам колко време ще изкарам така. Пък и как ще разбера от кое точно се повлиява този обрив? Днес почнах да си водя и записки, за това което ям.  Някой да е бил в подобна ситуация?

# 265
  • София
Роди  Hug Мислиш ли за друго докторско мнение? Дано се оправя бързо малкия Тедко  Praynig А ти трябва нещо да хапваш, че да имаш сили, а и мозъка работи доста зле на гладно.

Мисче, колко време вече стана от какво излезнаха тези пъпчици? При нас беше поне месец. Не съм водила дневник какво ям, но бях на строга диета.

# 266
МисЗ, при Иво лишеите са от претопляне, не са на алергична основа. Той е с недобре развити потни жлези (почна да се поти едва това лято, след като мина една година) и не се охлажда добре. Но той има друга алергия, която според мен засилва лишеите, когато се появи. Тя пък не е хранителна основа. Сега всеки, който свари,  го завива по време на сън "да му е топличко на детето" и резултатът е налице, направо не ми се говори за това. Всъщност, реве ми се.
Ако се съмняваш в храни, пробвай ротационна диета - примерно един ден ядеш млечни продукти, след това ги избягваш няколко дни. На другия ден ядеш цитруси, след това ги избягваш няколко дни. Така алергените не се натрупват. Захранването не оправя нещата, нито пък се израства - поне засега Иво е по-зле, не е по-добре. Кортикостероидите помагат, ама както разбрах - едва ли ще ви изпишат, поне докато не стане на рани, което не трябва да допускаш. Мажи с крем всеки път, когато се сетиш - докато ти донесат козметика мажи с детски крем за слънце, или за студ, или ланолин, или нещо мазно, което ползваш против подсичане (но да няма цинков оксид!!! той изсушава!).

# 267
Танче, свърши ли операцията?

Не  Sad  Току Що говорих с майка му, до 20, 21 4аса Щяла да продължи оЩе. Каzаха, 4е свалят тумора, и силно се надяваме да успеят да премахнат целия  Praynig  Дано стане 4удото, и дане Марти иzдържи таzи тежка операция  Praynig

# 268
Дано, дано  Praynig , всичко мине благополучно.

Роди,
  Hug, дано скоро всичко остане зад гърба ви.

Иленка, радвам се за майка ти, това е добра новина.

Успех в понеделник на всички , които ще са в 9 на линия за детските , дано имаме късмет и нет най-вече  Praynig

Слънчеви и приятни почивни дни.

# 269
Иленка, много се радвам за твоята майка.
Много, много силно се моля за Марти.
Роди, успех и на вас.

Общи условия

Активация на акаунт