Данче, Роди
. Много здраве ви пожелавам, а останалото само ще дойде.Гледам днес половината сте се дегизирали с нови аватари
Много болни бе. Лошо, лошо. Хайде бързо да се оправяте
Сега е с 38,5.
А за кашлицата не ми се говори - така се дави от нея, че е нещо страшно. И нон-стоп виси по гърдите ми, не иска и да види лекарства. Добре, че вчера накарах Спас пак да вземе свещички за всеки случай, че сега поне от тях да й слагам за Т.

Пробвай да я сложиш в коритото и да се къпе с хладка водичка, много бързо спада температурата, а ако обича да се къпе ще го обърне и на игра. Предната вечер на Стенли така от 39.5 я свалих до 36.6, а той дори се забавляваше. Пиши после какво ви е казал доктора.
скоро започват отново честитките за нашите съкровища 
Съгласна съм и знам всичко от написанато, но с това обезводняване ноември месец изпадам вече в паника при всеки отказ да пие течности, а това става когато почва да се разболява.
Тия 2 дена я води баща й, но пак плаче. иначе казват, че е спокойна там и яде всичко. Спи на обед.

Та да съм й давала нещо за засилване на апетита и растежа. Смятам обаче да се въздържа. Тя не е от неядящите, просто си е дребна.

- Майка ми има диагноза (много рядка форма на язвен колит), засега нищо злокачевствено, но мястото крие опасност и трябва да се следи и лекува своевременно. Палцестискането ви имаше ефект, много ви обичам и ви благодаря за подкрепата!
Специални благодарности на Черепахчето, за това, което ми разказа (дано не се налага да се възползвам от информацията, но споделеното значи много за мен!) 
Ето, че май при всички взеха да се подобряват нещата. Надявам се и VENIAND да се похвали скоро!