Навънка страшен грип върлува, а Априлче вкъщи не ще да мирува

• 10 004
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
Ау, вчера съм изтървала цели 2 рожденички. Малко със закъснение, но
Данче, Роди . Много здраве ви пожелавам, а останалото само ще дойде.
Гледам днес половината сте се дегизирали с нови аватари  Laughing
Много болни бе. Лошо, лошо. Хайде бързо да се оправяте  Hug

# 241
Добро утро, дами! Grinning

МамчеHug!

Янче, чаках го тоз аватар! Wink

Данче, според мен, ако е само това - няма нищо притеснително. Thinking

Скарлет
, на какви изпити ще се явяваш? Thinking

Хайде - нов месец - нов късмет, пък от следващия започваме с РД на априлчетата!
Party

# 242
  • 2 етажа над тавана
Добро утро. Или всъщност недобро утро Confused

Тъкмо вчера се поуспокоих, че Маги не вдига Т и хайде през нощта наново Tired Сега е с 38,5.  Sad А за кашлицата не ми се говори - така се дави от нея, че е нещо страшно. И нон-стоп виси по гърдите ми, не иска и да види лекарства. Добре, че вчера накарах Спас пак да вземе свещички за всеки случай, че сега поне от тях да й слагам за Т.
Но с гърлото нямам вече идея как да се справям.

Истерия настава от най-малкото нещо, даже вече и термометъра като види и надава вой, че не иска да мерим Т.

Разбирам, че й е лошо и че й омръзна от това тъпчене с лекарства, ама то и аз не съм по-добре - и мойто гърло стърже, все едно някой го е драл с телена четка, а и бъбреците ме болят като за световно  Close

Много ми е уморено вече, не спането не е основната причина, но и то си казва думата.
Дано успея да я водя днес на лекар, да я видят, че много ме притеснява тая кашлица. Sad

Лек ден на всички, дано вас ви подмине тая гадост. Praynig Hug

# 243
Добро утро на всички  Hug
Бабълче, много гадно така Sad Пробвай да я сложиш в коритото и да се къпе с хладка водичка, много бързо спада температурата, а ако обича да се къпе ще го обърне и на игра. Предната вечер на Стенли така от 39.5 я свалих до 36.6, а той дори се забавляваше. Пиши после какво ви е казал доктора.
Енви, права си  Grinning скоро започват отново честитките за нашите съкровища  Joy
Лек ден ви желая.

# 244
  • София
Хайде някой здрав и бодър да повлече крак за новия месец! Надето с оздравителни процеси, аз - с добрата новина, че Стаси няма Т от вчера!

НО - неиска да яде и пие, тече му носа и сутрешния памперс беше доста тъмничък, струва ми се,че има и тъмни кръгове под очите  Confused Незнам, много ми е притеснено. Танче  Hug Съгласна съм и знам всичко от написанато, но с това обезводняване ноември месец изпадам вече в паника при всеки отказ да пие течности, а това става когато почва да се разболява.
Момичета, добре, че сте вие! Знам, че досаждам, извинете ме.

Ейййй, навън едни слънчеви лъчета гледам просветват! Обичам зимата, но няма нищо по-хубаво от пролетта след нея!

# 245
  • София
Здравейте
Аз 3 дена ходя по семинари да се обучавам и сега успях да ви изчета. Много сте си подменили муцунките  Mr. Green

Бабълче, за гърло и кашлица давам на Соня сироп Фитолор. Много съм доволна, на билкова основа е.

Мойто ясленче плаче всяка сутрин като я оставям  Tired Тия 2 дена я води баща й, но пак плаче. иначе казват, че е спокойна там и яде всичко. Спи на обед.
Рали, сигурно е моментно това неспане, не се притеснявай, за да не я напрягате и нея.

Бързо оздравяване на всички болничета, да са здрави за почивните дни.  Hug

И накрая - ПЕТЪК Е!!! Party

# 246
 HugДнес да е магичен ден ,всички болни да оздравеят Heart Eyes,пожелавам от сърце Peace

# 247
А моето яслениче научило ключовата дума "НЯМА" и от снощи я тренира яко!  Twisted Evil

Рали, според мен е най-важен подходът на место на лелките, т.к. ти от разстояние нищо не можеш, да направиш, а и да й обесняваш - как трябва, да спи - пак няма да стане. Rolling Eyes

Все да питам - Смини, Краси - яслата ви като е нова - персоналът там млад ли е?  Thinking
Аз пак моята си песен, ама тези пенсионерки в нашата ДЯ са ми като трън в очите! Close

Краси, да разкажеш за първия работен ден! Wink

# 248
Добро утро  Hug

Малкият Марти в момента го оперират, постоянно го мисля мили4кия, дано днес наистина е маги4ен ден, дано  Praynig  Praynig  Praynig  Молете се и вие, 4е операцията е рискована  Praynig

Болните април4ета и те да оzдравяват бърzо, най ве4е Маги  Hug

# 249
  • 2 етажа над тавана
Ние се върнахме от лекар.

Поуспокоих се малко, понеже гърдичките й са чисти, няма да взима АБ, изписаха й Умкарол за кашлицата. Ходих при друга лекарка, нашата ми е далеч и докато стигна до там - тя ще си тръгне, пък днес нямаше кой да ме закара. Но съм доволна, де. От лекарката, става въпрос. Температурата се дължала на възпаленото гърло.

Само ми стана странно, че според нея Маги е дребна за възрастта си newsm78 Та да съм й давала нещо за засилване на апетита и растежа. Смятам обаче да се въздържа. Тя не е от неядящите, просто си е дребна.

Уф, просветна ми малко, че съвсем се бях ошашкала.
Дано и при другите има добри новини за подобрение. Hug

# 250
  • София
Ще прилагам това лечение   Mr. Green

# 251
  • София
Стискаме палци за операцията на Марти. Praynig

Енви, Соня пък употребява любимото ми словосъчетание "не искам". И то за всичко, което не й харесва или изнася. Когато я оставям сама да заспива в леглото  й казвам от другата стая, че и мама ще спинка и тя казва "не искам" Mr. Green
И в нашата ясла има една възрастна лелка и Соня никак не я харесва. Определено по-младичките ми се струват по-предразполагащи.

И понеже преди забравих - честито на патерица на рожденничките   bouquet

# 252
  • София
Данче, от кога почваме с лечението?  Mr. Green

# 253
  • Русе
Момичета, и аз да потвърдя магичността на този петък с добри вести  Simple Smile - Майка ми има диагноза (много рядка форма на язвен колит), засега нищо злокачевствено, но мястото крие опасност и трябва да се следи и лекува своевременно. Палцестискането ви имаше ефект, много ви обичам и ви благодаря за подкрепата! Hug Специални благодарности на Черепахчето, за това, което ми разказа (дано не се налага да се възползвам от информацията, но споделеното значи много за мен!)  bouquet

Нещата в работата също се поуталожиха за момента. Rolling Eyes

Питах Водолейките за "дупката", защото останах с такова впечатление, и за да си дадем кураж, че е от "моментно неблагоприятно разположение на звездите", а не защото съдбата ни наказва индивидулано за нещо си. Нали сме оптимисти по природа. Wink Ето, че май при всички взеха да се подобряват нещата. Надявам се и VENIAND да се похвали скоро!

Mumче, добре завърнала се! Честичко си мислехме за теб.

Рамама, и Дилянката почти не е спала следобяд последните дни (хем беше вкъщи с майка ми), и аз се чудя днес дали ще спи в яслата. Но това съвсем не и пречи пак да заспива към 22.30 вечер. Twisted Evil

Бабълче
, чудесно е, че се размина АБ. Grinning

Сега да стискаме палци за Марти - и за него този петък да е магичен, наистина! Praynig

# 254
Иленка, много се радвам!

Общи условия

Активация на акаунт