Навънка страшен грип върлува, а Априлче вкъщи не ще да мирува

• 10 005
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Еййй, тоя Стасик бее, напълни ми душата!  Grinning

А, така го действам, да! Понякога това ми е единствения шанс. Сутринта го 'подкупих' с възможността да пусне той кафемашината, и успяхме да сменим памперса и да се облечем бързо, иначе отнема по половин час гонене из къщи.

Хайде, всички болнички да оздравяват, и на водолейките да се възвръща късмета!  Peace

Татянка веднага я разкрих, ама с Юлчето ме хвърлихте в оркестъра.  Laughing

Ние нямаме баби, който да помагат, гледаме си се само двамата, а събота и неделя и таткото помага.

# 226
 Mr. Green Младен ми прати един сайт, magmypic.com оттам си го направих. Само следвате указанията. Айде ,чакам следващите медийни звезди на аватари Simple Smile

# 227
  • София
Иленка, вчера все попоглеждах с надежда да пишеш добри новини - бях си го пожелала за РД-то, все още чакам  Crossing Arms

Момичета, пратете ми номер на метро карта, за да им разглеждам каталозите Praynig

Да казвам ли, че розичката на снимката е от мама, а Стаско половин час го карах да държи розата за снимката, нооооо важното е, че в архивите ще влезе тази снимка, а другото ще го забравя  Mr. Green

Аги ми се губи, какво става с нея?

Вени, за Коледа имам спомен, че кафе машина щяхте да си подарявате, така ли е, подарихте ли си я? Каква е? Много ме сърбят ръцете за хубава машинка, а всъщност нямам нужда от такава...

# 228
Здравейте мили дами!Нямате представа как съм се затъжила за всички вас,но до скоро нямах никакво време за нет и дори не съм ви чела от толкова време,но сега се надявам по-честичко да се включвам в темичките.
Честита радост на всички станали мами за втори път и на всички за веселите и приятни поводи,които са празнували през време на моето дълго отсъствие.Съвсем съм ви изпуснала края,но ще се опитам да се върна назад да се осведомя кой какво прави.
Мисче,по въпроса ти за обривите и двете ми деца имаха през първите месеци след раждането малки червени пъпчици с бели връхчета по лицето,но педито не препоръчваше да се мажат с каквото и да било освен да се мият с лайка.Обяснението й беше,че това са някакви адаптивни пъпчици при новородените и наистина и при двамата се изчистиха сами без лечение.
Данче,по въпроса ти за кафемашините и ние си направихме коледен подарък с машина "Делонги",но аз имах голяма нужда от нея,защото обожавам кафе.
И така успях да направя включване по първия и последния въпрос от темичката,тъй като само тези въпроси успях да видя,а сега ще тичам да изчета поне тази тема преди да сте я изписали и ако успея ще се включа отново.

# 229
Мамчееееее, добре завърнала се. Hug
Искаме снимкиииииииииииииииииииииииииииииии

# 230
Мамче, привет  Hug радвам се да те видя отново тук. И аз искам снимкииииии  Mr. Green

# 231
Mum,  и аз чакам снимки. На лентичката пише 7 месеца до рождения ден на Деси, а пък аз викам кога това дете стана на седем месеца  Shocked

Честито на  рожденичките от последната седмица   bouquet.

Ако не беше Германията бая щях да се чудя коя е новата мама  newsm78.

Има ли сега консултации в София или не
, нещо не мога да разбера какво става с грипната епидемия?!

# 232
Тинче, водихме Дани на консулт. преди 2 дни - няма грипна обявена все още тук.

Янче - в този смисъл е невъзможно да задействаш Иво. Каквото е наумено, трябва да се свърши, не можеш с нищо да му отвлечеш вниманието. Много целеустремен човек.

Иленка, надявам се да имаш добри новини за майка ти. Много се надявам.

# 233
  • София
Момичета, Реа не спи в яслата! Миналата седмица казаха, че дремвала за по 15 мин, а тази нито един ден не е спала на обяд. Толкова е кисела като я вземем, едвам издържа до 19:30ч, къпя я и заспива в 20ч. Ние не можем на една пицария да излезнем. Тя е много уморена и страшно кисела. Много е малка, за този режим без спане. Какво да я правя?

# 234
Момичета, Реа не спи в яслата! Миналата седмица казаха, че дремвала за по 15 мин, а тази нито един ден не е спала на обяд. Толкова е кисела като я вземем, едвам издържа до 19:30ч, къпя я и заспива в 20ч. Ние не можем на една пицария да излезнем. Тя е много уморена и страшно кисела. Много е малка, за този режим без спане. Какво да я правя?

Рали, дано е период на адаптация Peace.
На наши близки обаче щерка им,нито 1 ден не е спала нито в ясла нито в ДГ CrazyПиела е кафета  с госпожите.
Дано Реа се научи да спинка там, ако ли не-бабите на линия и вие като бели хора-на пицарийка Flutter

# 235
  • София
Привет!

Данче, правилно помниш, но се оказа, че харесанат струва 1000 лева и нещо ни изтина мерака! Аз пия много слабо кафе и шварц машините са ми идеални, но на мъжа ми не му харесва! И той искаше нова, но...
Карта имам на Метро, ако искаш давам номера!

Мъм, много се радвам да те чета пак! Давай снимките!

Ва, много сладък Стефан!

И аз днес се запитах къде е Аги и и звъннах - добре са, но няма време за нет и темата!

Ей, днес съм на китайски с Майките - мойте приятелки от парка още от Лорино време - кеф!

Много голяма станах май! Юлче, как да я намаля?

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 18:11 от Вени*

# 236
Много си готина.
Запазваш си снимката на компютъра, после взлизаш тук http://www.imageshack.us и си я ресайзваш, аз избрах не опция аватар, а thumbnail, че е малко по-голямо. КАто е готово, копираш последния пети адрес и го даваш в профила.

# 237
  • София
Ей, мерси много!
Ще си го запазя тоя сайт!

# 238
  • София
Мамче, много се радвам, че сте добре и че имаш мъничко време да драснеш тук! Hug  bouquet

Моето тридневно лошо предчувствие се реализира - Стаси е с Т, 37,-37,7 от 18ч досега  Sad направо откачих като видях термометъра. Толкова съм изнервена и напрегната, че само черни мисли са ми в главата. Разума ми е казва, че сезона е такъв, децата боледуват, няма страшно, но душицата ми е станала като лещено зрънце. Защо станах такава паника, ужким покрай дечко трябва да ставам по-спокойна, а аз в буквален смисъл откачих.

# 239
Дан4е, 37 е НОРМАЛНА телесна температура, над 37,7 е повиШена. Ве4ерно време по принцип е по висока, та 37,7 хи4 не е повод zа притесняване, ама хи4  Hug Да, zима е, децата ни сега тепърва си иzграждат имунитет. 4есто вдигат Т, когато някой вирус или някоя бактерия се мъ4и дасе вмъкне в органиzма, температурата е полеzна, тя побеждава над гадините. За това и не трябва да се смъква от рано, ама ти това го zнаеШ де. Знам 4е ти е притеснено, но моля те, не при такава ниска Т, zапаzи си го zа над 39  Wink  Hug  Горе главата  Hug

Мам, добре си ни доШла пак в редиците  Hug И аz 4акам снимки  Wink

Общи условия

Активация на акаунт