Навънка страшен грип върлува, а Априлче вкъщи не ще да мирува

• 10 011
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на рожденничките Данчето и Роди!Бъдете много, много щастливи!

Laughing Laughing Laughing

# 211
  • Boston, MA
Наистина много обичат да се чувстват важни, и аз все гледам да го ангажирам с нещо, че чакам да дойде момента да ни носи бира от хладилника. Само трябва да се наблюдава, че е прекалено активен с изхвърлянето на боклука.

Оздравявайте бързо всички болни!  Hug

# 212
  • Русе
Най-сетне намирам сили и време да пиша днес - не мога да не се включа с поздрав за рожденичките  Hug

Бъдете здрави, щастливи и винаги усмихнати, мили момичета! Нека увереността и оптимизмът никога не ви напускат!

Брех, всички Водолейки се оказаха януарски! Laughing

Данчееееееее..., ми просто съм сразена и "свалена" от Стаско! Heart Eyes

vvvaa, добре дошла! welcome Хайде сега дай малко повече материал на "дъртите" клюкарки! Wink
На въпроса ти - Аз съм от "глезлите", дето имат не 1, а 2 броя отзивчиви баби  Mr. Green, но няма и как, защото отдавна работя, а Диди я взеха на ясла през септември. Не че мога винаги да разчитам на тях, защото и те работят, и се налага да правя невероятни гимнастики и почти да не работя на моменти...  Tired

Всички грипави - да преборват бързо вируса! Praynig
Роди, наистина много ви се струпа! ooooh! Абе, в тази връзка, Водолеите да не сме в някаква дупка??? (чакам 6-7 отговора  Mr. Green)
На всичките ми тревоги покрай мама, вчера ми се стовари огромен проблем, свързан с работата - направо екзистенциален, и почти не съм спала. Положението е много сериозно..., и просто не знам как искам и как ще се развият нещата. Tired
Вени, Черепахче, благодаря за готовността да помагате с инфо! Hug - Майка ми все още няма диагноза и назначено лечение (освен кръвоспиращи инжекции)- видимият проблем е в червата, но са я пратили да ходи на гинеколог и уролог + още изследвания с повече показатели. Очевидно търсят нещо, и аз като психарка-хипохондричка си мисля за най-лошото... Cry

Днес се наложи да водим Преслав на консултация за мерки и теглилки (че ни притиснаха от градината) - и срам, не срам, моят пуйчо е колкото по-едрите априлчета  hahaha - 15кг (на 106см)
Диди не е теглена от септември. Мислех си, че е 12-13кг, ама всъщност като ги вдигам е почти колкото батко си, та Енви, явно и Диди и Велинкита, по наборски ще си вървят "дунди". hahaha Аз даже съм я научила, да отговря на въпроса "Диди, ти какво си?" - със звучно "Дунннннда" Crazy (а Преслав на тази възраст знаеше, че е "Муньо"  Mr. Green)

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 00:14 от Иленка

# 213
Иленке, мноооого силно ти стискам палци zа новия проблем  Praynig  А zа майка ти, стискам палци да не е неЩо сериоzно  Praynig  Горе главата и ако имаШ нужда от помоЩ, свиркай  Hug

# 214
  • Русе
ТатянкаHug! Знам, че тук мога всичко да си кажа и да намеря разбиране и подкрепа! Heart Eyes
А, какво е това твое ново амплоа??? Shocked Joy

И забравих да питам юлчето ли е на корицата на Космополитан  Sunglasses, или замъгленото ми съзнание ми играе лоши шеги? Crazy

А, на Смини - много прекрасни мигове с любимите хора, и да не ни изостави! Naughty

# 215
А, какво е това твое ново амплоа??? Shocked Joy

Laughing  Утре по4ва карнавала тук у немско, и с мамите от немската тема се маскираме  Wink

Я дайте да видя корицата  Praynig

# 216
И забравих да питам юлчето ли е на корицата на Космополитан  Sunglasses, или замъгленото ми съзнание ми играе лоши шеги? Crazy

Това ли е? http://www.cosmopolitan.bg/spisanieto/p3_482_0.html   newsm78

# 217
  • Русе
 Joy Joy Joy
На аватара, на аватара... Ама, юлчето хич даже не и отстъпва на тая. Sunglasses

# 218
Добро утро на всички  bouquet,болните да оздравяват ,а здравите да си дивеят.Синът ми се казва Стефан ,родени сме на 19.04.06, аз също съм Овен 16.04.1973,мъжо ми е Лъв ,абе огнено семейство сме.Имам една свекърва ,която ми помага,моята майка е далече и не мога да разчитам на нея,тя все още работи.Това е в общи линии,питай те не се сещам за друго,а още сме с памперси ,не знам как ще ги махаме ,а вие??? Sad И друго ,как сте с говора ,ние сме доста ограничени още?? newsm78 Това  е Стефчо:javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190438');

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 08:38 от vvvaa

# 219
Иленка, продължавам да стискам палци. а относно дупката при Водолейките, аз съм от преди Нова година в нея. Лекувам голяма киста, тя не ще да се маха, искам второ бебе, ама не става заради нея и така. Мислех да се върна малко на работа да сменя монотонното ежедневие, но няма ясла, няма баба и така.
Ама, стига съм се оплаквала, аз по принцип съм голяма оптимист и не обичам да мрънкам.
Хубав и слънчев ден на всички, че над Люлин се появиха някакви облаци.

# 220
Добро утро! Laughing

Joy
Само прелитам и виждам една Пиги... Shocked
Татянка, ама може ли точно така, да се маскираш! hahaha
Наистина време ми трябваше, да разкрия, коя е тази нова априлка, така запозната с темата ни...
 Joy

Весел ден!
Peace

# 221
Бубка, Дани много сладък. Представих си го ясно Joy
Роди и Теди  Hug
Ох, Иленка, така както си го описала, направо ми звучи като де жаву. Дано, дано да не е Praynig Ако искаш мога да ти разкажа, за да не допускате нашите грешки. Защото рака на дебелото черво е наистина много податлив на терапия и с голяма успеваемост се преборва, но е важно да попаднеш при добри специалисти, които да си свършат работата.

А иначе за "действането" на децата, аз друго имах предвид, но като не обеснявам добре Embarassed Ето пример: Симона иска да четем книжка, обаче аз се възпозлвам и и казвам , мда ще четем, само че първо ще ти сменя памперса и ще ти сложа пижамата (действия, които обикновено са съпроводени с голямо гонене из вкъщи, а така стават лесно и експедитивно).

# 222
Иленка Sad, много силно ти стискам палци - всички черни облаци над главата ти, да се разотиват!!! Praynig

РодиHug на теб и  Hug  на Тедко!

Данче, пак сте пуснали косата на Стаско! Бонбон!  Heart Eyes Браво, че си уловила мига на фото!

vvvaa, Стефчо има страхотни очи! Heart Eyes Двамата с татито изцяло сами си гледаме децата.

VENIAND, успех в бебеправенето! Бъди уверена, че всичко ще е ОК! Peace

Юлчето, да си признава за аватарЯ! Wink

Янче, да, и така ги действам, макар че точно по този начин при нас е по-трудно, т.е. не ми се връзват Close, а при баткото е почти невъзможно - просто не става!
Rolling Eyes

# 223
Здравейте, мили момичета  Hug
Стенли от два дни е с Т 39..5, но от снощи няма и дано да се оправя вече, но аз сега съм го прихванала  ooooh! Та май отговора за дупката ми е ДА!
В събота съм на събиране на 5 г с класа ми, малко рано, но сега го решихме и ще ходим в "При кмета"  Нямам търпение да ги видя, много ми липсват всичките, а почти половината вече са женени и с деца  Hug В неделя сме на РД и се надявам да се оправяме бързо, за да отидем с татито, че да се разсея малко.
Татянка, абе ей  Crossing Arms едва те познах и си помислих, че някой се е объркал пак в темата ни  Mr. Green
VVVAA, аз се възползвам от време на време от помощта на 3  Mr. Green баби, свеки, мама и жената на тате  Whistling но не прекалявам де. Все пак учех до сега, а и смятам да продължавам на есен.
За новото действане и аз го ползвам и понякога върви.
Иленка, стискам палци, мила  Praynig
Венианд, дано скоро те засека тук и да се похвалиш с ново коремче  Hug
Къде е Нуни  newsm78
Снимките на малките съкровища с цветята просто нямам думи  Heart Eyes
Юлчееее, айде похвали се де, само ни пускаш мухата с корицата и дим да те няма  Crossing Arms
Лек ден на всички.

# 224
  • Варна
Добро утро!
Ей, утре съм на работа ooooh! Чак ми е неестествено след толкова време, почти 3 години.
Николай няма търпение да влезе в яслата. Днес беше готов и стои на вратата и чака, направо ми стана криво Confused.
Много красиви тез деца, ей  Heart Eyes
Днес ще гледам да помързелувам, то не че няма да ме засилят в отпуска пак, ама съм малко драматизатор по душа Mr. Green
Николай хапва храната, дъвче я и после плюе! Откъде я научи таз безподобна глупост не знам. Всичко плюе, кашкавал, месо, картофи. Ей, така нарочно. Събота и неделя само на бисквити и бейк ролс го кара, нищо друго не ще. А в яслата се тъпче като прасе  Thinking
Вчера поне слушал, ама не искал да участва в "занятието". Лепили гъбки в кошничката на катерица. Нашия т ревал като магаре заедно с едно девойче! Викам на мъжа ми, че е избягал от първия си учебен час то не че няма ха кого да прилича  BlushМен ме боли леко гърлото и дано не се разболея, че направо не ми се мисли.
Роди, дано се похвалите, че сте здрави скоро  Heart Eyes
Иленка, мила, дано ви се размине Praynig
Венианд, пожелавам ти скоро да се похвалиш!
Аз съм още в дълбок размисъл, кога и дали Thinking

Общи условия

Активация на акаунт