Хайде сега дай малко повече материал на "дъртите" клюкарки! 

Абе, в тази връзка, Водолеите да не сме в някаква дупка??? (чакам 6-7 отговора 
- Майка ми все още няма диагноза и назначено лечение (освен кръвоспиращи инжекции)- видимият проблем е в червата, но са я пратили да ходи на гинеколог и уролог + още изследвания с повече показатели. Очевидно търсят нещо, и аз като психарка-хипохондричка си мисля за най-лошото... 
- 15кг (на 106см)
Аз даже съм я научила, да отговря на въпроса "Диди, ти какво си?" - със звучно "Дунннннда"
(а Преслав на тази възраст знаеше, че е "Муньо"
! Знам, че тук мога всичко да си кажа и да намеря разбиране и подкрепа! 

, или замъгленото ми съзнание ми играе лоши шеги? 

, или замъгленото ми съзнание ми играе лоши шеги? 
,болните да оздравяват ,а здравите да си дивеят.Синът ми се казва Стефан ,родени сме на 19.04.06, аз също съм Овен 16.04.1973,мъжо ми е Лъв ,абе огнено семейство сме.Имам една свекърва ,която ми помага,моята майка е далече и не мога да разчитам на нея,тя все още работи.Това е в общи линии,питай те не се сещам за друго,а още сме с памперси ,не знам как ще ги махаме ,а вие???
И друго ,как сте с говора ,ние сме доста ограничени още??
Това е Стефчо:javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190438'); 

Ако искаш мога да ти разкажа, за да не допускате нашите грешки. Защото рака на дебелото черво е наистина много податлив на терапия и с голяма успеваемост се преборва, но е важно да попаднеш при добри специалисти, които да си свършат работата.
, много силно ти стискам палци - всички черни облаци над главата ти, да се разотиват!!! 
на теб и
на Тедко!
Браво, че си уловила мига на фото!
Двамата с татито изцяло сами си гледаме децата.

, а при баткото е почти невъзможно - просто не става! 
Та май отговора за дупката ми е ДА!
В неделя сме на РД и се надявам да се оправяме бързо, за да отидем с татито, че да се разсея малко.
едва те познах и си помислих, че някой се е объркал пак в темата ни
но не прекалявам де. Все пак учех до сега, а и смятам да продължавам на есен.

Чак ми е неестествено след толкова време, почти 3 години.
Мен ме боли леко гърлото и дано не се разболея, че направо не ми се мисли.

Препоръчани теми