Навънка страшен грип върлува, а Априлче вкъщи не ще да мирува

• 10 013
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
 HugБлагодаря ви момичета ,много сте готини,Стефчо яде предимно не пасирано,но когато правя супата с спагети вместо фиде ,ми отказва ,само тогава му пасирам.Сега пък ми отказва плодовете,та купувам бебешките пюрета ,така не ми отказва Thinking,а за действането,само когато иска той,иначе става страшно.Момичета ,едно въпросче,сами ли си гледахте децата до сега или имаше някоя закърфичена баба??? newsm78

# 196
Момичета ,едно въпросче,сами ли си гледахте децата до сега или имаше някоя закърфичена баба??? newsm78

Аz я гледам 100% сама.

# 197
Честит рожден ден на Данчето и Роди!
Бъдете усмихнати,щастливи и много позитивно настроени към живота!
[/color][/size]
Живейте живота си така че да има какво да топли спомените ви след време!
[/color][/size]

Аз днес бях на изпит,мина добре,за себе си мисля че показах знания,само мога сега да очаквам положителна оценка. Blush
Добре дошла на новата мама welcome

# 198
  • София
Данче, Роди, да сте ни живи здрави! Много обич и разбирателство ви пожелавам и безбрай сбъднати мечти!

Раче, остави го да яде каквото иска - ще се оправи!

Матей не яде бебешки храни поне от 6 месеца, от малък няма проблеми с големината на залците и яде каквото съм готвила. разбира се, съобразявам се с него като готвя - какво слагам, подправки, пържене и пр. Единствено попарата ни е останала. Пюрета не яде, само храната от кухнята, ако се води по-ситна!

Добре дошла и от мен на новата мама!Кажи нещо за вас, как се казва малкия, кога е роден и каквото се сетиш!

Дниджър, стискаме палци!

# 199
  • София
Момичета ,едно въпросче,сами ли си гледахте децата до сега или имаше някоя закърфичена баба??? newsm78

Аz я гледам 100% сама.
И аз съм в клуба  Confused

Момичета, много благодаря за хубавите пожелания! Толкова много ви обичам!  Hug

Моя Стаско от вчера неиска да яде, закуската - ок, но после - нищо. Бисквити колкото му дам всичко ще изяде, но супа, плодова каша - нцъ. Много ме притеснява като почне така.

# 200
  • София
Да ви се похваля!

# 201
Данче, е това се казва кавалер, много сладка снимка.
100% и аз сама, свекърва нямам, майка ми е в друг град, мъжа ми работи на две места и почива само 2 недели в седмицата. Мъжът ми има една леля, която е " възрастна госпожица4 и я викам в изключително краен случай- като трябва да ходя на лекар например. така, че 25 часа на денонощие, 8 дни в седмицата.

# 202
  • София
Данче, Стаско е страхотен!  Hug

vvvaa, Емо си го гледам съвсем сама, таткото ни е работохолик и често като се прибере аз вече съм изкъпала и приспала зверчето. Роднините ни все край морето "закърфичени" и не им се пътува до далечната София...

Емо обича да помага - забавлява се като ми подава дрехи за простиране (щипките ги вдигнах високо, след като изхвърли половината през терасата); често го карам да носи дрехи в пералнята или да хвърли нещо в коша. За сега му е забавно, а аз не го възприемам като действане - намирам му нови забавления, а така ми и помага. Е, често намирам дрехи дето не са за пране в пералнята или обелки от мандаринки....

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 20:05 от ra4e

# 203
  • Boston, MA
Прекрасен малък Стаси!  Heart Eyes

Мила Данче, бъди все така слънчева и позитивна! Весел празник и много внимание от двамата ти мъже ти пожелавам!   bouquet

Роди, честито! Бъди здрава и обичана!   bouquet

Честито и на рождениците от предишните дни!   bouquet

# 204
Ихаааа, голям кавалер тоz Стаско, много е сладък  Heart Eyes

Буба, как е Дани?

Леле, то не остана, февруари 4ука на вратата и ето ви март и първите април4ета Ще навърШат 2 годинки.....как лети времето само  ooooh!
Между другото намерих един сайт с мноооого голям иzбор, добри цени и доставка до БГ, ако ви се поръ4ва пак  Whistling

# 205
Благодаря на вси4ки за поздравленията!!! Heart Eyes
Дан4е ЧРД!
Поздрави за рожденни4ките от изминалите дни!  bouquet

Ние сме 4-ти ден с Т и това е от мен....грипа е ужасен при Тедко Sad
Не ми се говори направо и аз се тръшнах от в4ера.

# 206
  • Boston, MA
Вече сме на края на антибиотика (тук дават задължително 10 дни) и е значително по-добре, ходи си на градина тази седмица.

Днес говори с баба си по телефона и и обясняваше "Дани пана" и й кашляше сърцераздирателно - наужким. Паднал бил - избяга от мен, както всяка сутрин след тоалетната, с мръсно дупе и дръпна из апартамента и понеже се залива от смях и бяга назад, се спъна и положи въпросното мръсно дупе в храната на котката. Разля водата, разсипа паничките, трябваше и това да чистим и сменяме. Ама знае, че баба му ще го съжали.  Mr. Green

# 207
Днес говори с баба си по телефона и и обясняваше "Дани пана" и й кашляше сърцераздирателно - наужким. Паднал бил - избяга от мен, както всяка сутрин след тоалетната, с мръсно дупе и дръпна из апартамента и понеже се залива от смях и бяга назад, се спъна и положи въпросното мръсно дупе в храната на котката. Разля водата, разсипа паничките, трябваше и това да чистим и сменяме. Ама знае, че баба му ще го съжали.  Mr. Green

Joy  Това е уникално  Joy

Роди, уф, много ви се събра, дано се оправяте мнооого скоро  Praynig  Hug

# 208
  • 2 етажа над тавана
Данчееееее, Стаско ще го изям заедно с розичката и кафенцето, дето стиска Mr. Green

Танче, ти пък що ме караш да слагам големите лупи, бе жена, пиши по-едричко, трудно чета с мойте диоптри Whistling Mr. Green

Маги днес е малко по-добре, до обяд Т нямаше, после вдигна 38,2, но не иска да пие нищо - много гадно я тормозих да пие панадол, тя го изплю и стана едно мазало, но нищо, после много ми стана съвестно, че така я натисках да го пие Tired Лошото е, че гърлото много я боли - не може да преглъща явно, защото на всичко, което си сложи в устата, вика, че е люто и го плюе. Единствено печена филийка хапна малко. Та четох за такъв вид гърлобол - болката била при преглъщане и поемане на течна храна. Добре поне, че има какво да суче, та ми виси по цял ден по гърдите(и по цяла нощ). Но видимо е отслабнала, бодито й стои неестествено провиснало на тумбето и на дупето.
Дайте идея какво да го правя това гърло - давах й Стодал, но не иска да пие, само като види лъжица вече и бяга с рев и се крие зад пердетата в хола. 3 пъти днес й дадох по малко мед - него поне не го плюе. Чай не иска да пие, вода също пийва много малко - и от тях казва, че й люти. Одеве каза, че й дращи на гърлото.
Всякакви бабини съвети приемам за такова болно гърло Praynig

Гледам за бебешко-пасираните храни си говорите. Беба не отказва каша, но рядко давам, когато много бързам нещо. Иначе си яде нормално от нашето ядене, само й го правя при нужда по-ситно нарязано, че нали е мисирче и не дъвче много-много.

Маги също е от обичащите да помага - пълни пералнята, пуска я(това в мое присъствие, естествено), носи напред -назад разни неща, когато е нужно и когато не е, обожава да чисти с прахосмукачката и да бърше прах и пода, само да й падне под ръка някоя кърпичка и ела виж какво става. Хвърля си памперса в боклука, носи си приборите за миене. Абе такива неща - всекидневие, какво да се прави. В повечето случаи инициативата си е нейна, така че не го приемам като "действане".

По въпроса на vvvaa - гледаме се с контролирана от моя страна помощ от свекърва ми, щото много-много не обичам да ми се месят. Но съм благодарна, че в някои моменти мога да разчитам на нея, понеже майка ми ми е далече.

Отивам да полягвам май вече, че тия дни хич не съм спала, а и бъбреците са ме свили с нова сила.

Роди, мила, направо не знам как имаш сили, при нас грипа е трети ден и вече съм парцал(щото и мен ме удари), ама пък на вас как ви се струпа - хайде дано с това се приключи вече и да се оправите бързо. Hug

# 209
Маги също е от обичащите да помага - пълни пералнята, пуска я(това в мое присъствие, естествено), носи напред -назад разни неща, когато е нужно и когато не е, обожава да чисти с прахосмукачката и да бърше прах и пода, само да й падне под ръка някоя кърпичка и ела виж какво става. Хвърля си памперса в боклука, носи си приборите за миене. Абе такива неща - всекидневие, какво да се прави. В повечето случаи инициативата си е нейна, така че не го приемам като "действане".

Абсолютно съЩата картина е при нас, подава ми иzпраните дрехи zа да ги постра, подава ми и Щипки  Laughing , хвърля в боклука, дори zнае кое в кой боклук отива  Shocked (имаме 4  Crazy ), оби4а да бърШе, обожава прахосмука4ката....
В неделя 4етох във вестника една статия от една Шведска авторка на книги zа въzпитание. Та тя каzа, 4е децата имат нужда не само от любов и внимание, а трябва и да имат 4увството, 4е са важни, 4е имаме нужда от тях, и препоръ4ва да ги вклю4ваме в ежедневните работи, а по нататък да йм даваме и малки zада4и.

Ели, zа гърлото се сеЩам единственно zа инхалация с лайка,но трябва ти да стоиШ до нея zа да не се опари  Peace  Дано скоро преборите грипа  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт