Навънка страшен грип върлува, а Априлче вкъщи не ще да мирува

• 10 000
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
Смин, мерсаж Hug . От Лансино-то поне имам доста останал ще пробвам и с него до понеделник. Не знам вече какво да мисля. Току-що пратих снимка на една от ам. мамите да ми каже дали и при тях е било същото. Изглежда толкова грозно кожата му на тази снимка, и в действителност си е наистина така. Явно аз не я виждам толкова загрозена, нали си ми е моето гардже, но ми е много мъчно че е така Cry.

# 286
  • София
Хора, днес не се прибрах цял ден, след парка оставих матей на баща му, докато спи и с Лора отидохме на пострижка, но ни върнаха да отидем в 4 и ние айде в нашия си парк. Матей като се събуди, го взехме и отидохме с него на подсрижката и чак в 5 и нещо се прибрах. Но не окончателно, защото отиваме на гости на свекитата!

Има нещо очарователно в такива дне, особено когато времето е така приятно!

Стискам палци за Марти!

# 287
Момичета, пак съм аз с наболелия ми за сега проблем Embarassed, сигурно ви бактиса, но нямам друга помощ освен вас. Имам предложение да спра кърмата на малкия за 3 дни да видим дали е наистина хранителна алергия Sad. Хич не ми се иска, но съм склонна да го направя ако това ще помогне. Моля опитните кърмачки да си кажат мнението Praynig

# 288
Мисче, ако ти спазваш супер стриктна диета няма ли да се разбере пак дали е хранителна алергия? Аз в подобна ситуация сякаш не бих спряла кърмата, ама знам ли така си мисля като не ми е на главата де. Нека и другите момичета да си кажат мнението все пак ...

# 289
  • София
Ние днес от 10,30ч до 17ч бяхме без ток. Хората от Хемус Еър решили да си правят нов травопост без да намерят за нужно да уведомят 2 блока народ! Поне съм спокойна, че Б-я няма да я затрие някое природно бетствие, а сами ние ще го направим. Та. Тръгнах да пиша на Мисчето сутринта и кръц - няма тоооок  Mr. Green

Мисче, моята диета не беше нещо по различно от това, с което се съобразяват кърмачките - без какао, без кафе, без силни всъщност никакви подправки, не съм прекалявала с млякото, не съм пила газирани напитки, за друго в момента не се сещам. За съвет да спреш да го кърмиш - много е важно за бъдещото ви кърмене да не спирате сега НО тук има по големи капацитети в това отношение, да не ги изброявам. Дано дадът съвет, от същия и аз няма да те лишавам  Mr. Green Горе главата, стискам палци, ще се справиш!  Hug

# 290
Мис4е, ли4но аz не бих спирала кърмата, а бих паzила стриктна диета, като въвеждаШ "zабранените" продукти едно след друго zа да се раzбере, от какво е.  А е напълно въzможно да не е хр. алергия.  Peace  Или пък минавате на АМ а се окаzва 4е не му понася неЩо в него  ooooh!

# 291
  • Boston, MA
МисЗ, може пък да проработи. Ако помпаш междувременно, няма да загубите кърменето. Аз диета не мога да пазя.  Embarassed

# 292
  • София
Аз не бих спряла да кърмя - това, което предлага Танчето ми се вижда добра идея - да изключиш забранените за няколко дни и после да ги вкарваш постепенно като да спазваш 4-5 дни между вкарването на новата храна - като при захранването!

# 293
Мисче, аз бих спряла да кърмя, като поддържам лактацията, само така ще се разбере по-бързо дали е на хранителна основа  Peace Но пък дали няма да е стрес за Криско? В смисъл - ще трябва от шише..знае ли човек я  newsm78 Но за 2-3 дни няма как да изключиш всички забранени храни, по-добрият вариант е да прекъснеш според мен   bouquet

# 294
  • София
Добро утро  Hug

Момичета съвсем ще объркаме Мисчето, постовете са през един на различно мнение.
Мисче, послушай вътрешния си глас, той трябва да ти прошепне най-правилно! Дръж ни в течение.

# 295
Мисче, послушай вътрешния си глас, той трябва да ти прошепне най-правилно!

Съгласна съм с Дан4ето  Peace

# 296
  • София
Танче, новини за Марти имаш ли?

# 297
Много благодаря на всички за съветите. Наистина не знам какво ще предприема. Ще пробвам 2-3 дни с  тези мазила дето мъжо ще ги донесе утре и ако няма файда ще се прави нещо по-драстично. Хич не ми се иска да спирам кърменето, този път така добре ми тръгнаха нещата с него, ще ме е яд. Естествено че ще помпам за няколко дни, аз и сега го правя, но все пак не ми се иска. Обаче диета ми е много трудно да пазя. От няколко дни вече избягвам това-онова, но ми е много трудно да елеминирам неща, които попринцип ям всеки ден. Пък за късмет точно те трябва да се избягват. В старанието си да не ям нещо, което би навредило, направо почти не ям, което пък също не е добре. От друга страна пък много добре ми се отразява на фигурата. Знам, че след като го правя за детето си не трябва да е толкова трудно и да врънкам, но за хора без воля като мен е истинско изпитание. Във вторник белчо го викат за ваксина ( дето я нямаха предния път, та ни е извънредно ходене), едва ли ще видим доктора, но ще настоявам да го погледнат пак да видим какво ще кажат. Ако е хранително пък, как така на Лекса не се отразява? То верно си е до човек, де, но аз явно си търся причина да елиминирам всяко мое съмнение.

Благодаря ви още веднъж за подкрепата Hug

# 298
МисЗ, аз не мога да ти дам съвет за кърменето  Blush С Иво никога не съм пазила диета въпреки лишеите му, той не беше много зле - няколко петна по бедрата, на глезена, суха кожа по тялото и клоунски бузи (като изгоряло от слънце) с лишей под окото. Звучи много, но всъщност наистина не беше зле. Отне ми няколко месеца да разбера, че се провокира от претопляне, като първо не го мажех с нищо, после мазах с Мустела, която не помогна за лишеите, но кожата му вече не беше така суха. Едва като се преместихме в София- Иво беше вече над осем месеца, почнах така да се каже да приемам, че има проблем и да го третирам. Както съм ти казвала, мажехме го всяка вечер с А-дерма крем и само върху лишеите - Нахткерцен балсам от обикновения. Къпехме го веднъж на 3-4 дни със сапун А-дерма. Лишеите изчезнаха за дълго време. Между другото, ефектът от кремовете не се проявява за 2-3 дни - трябва поне седмица.

# 299
Мдааа, ясно ми е че няма да стане с магическа пръчка. То само седмица ако отнеме ще бъде чудо за мен, дано се махнат гадините.

Днес времето сигурно е било хубаво, голямо затишие.

Общи условия

Активация на акаунт