Навънка страшен грип върлува, а Априлче вкъщи не ще да мирува

• 10 012
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
Ох, момичета  ooooh! Стенли днес направо ме изкарва извън нерви   #Cussing out Хич не ме слуша и само пакости прави, а така ми е нервно  Close

Затова ви сипвам по едно, но за жалост нямам истинско вкъщи  Crossing Arms

# 76
  • София
Наде, възползвам се! И аз съм яхнала метлата не само заради Стаско, а и заради Ст и майка ми. Ужким да не стоя цяла вечер сама Ст отиде да я вземе, тя пък мръднала от мястото на срещата, а той не си носи телефон и сега кога и къде ще се намерят ми е много любопитно да разбера. Предусещам и караници след това. Та ако може 3 броя от питието  Crossing Arms

Иленка, стискам палци за майчето ти мноооооооооого силно!

# 77
Добро утро!

Ние сме раннобудни от 6ч. на крак, а ми се спеше още  Sunglasses

Мерси за отговорите за леглото-ще вземем нов матрак и сглобяваме голямото легло пък да видим Thinking

Иленка Hug

# 78
Добро утро  и от нас  Hug
Днес май съм в по-добро настроение, въпреки че станахме още в 6  Tired Слънцето така се е облещило, че не ми се седи вкъщи изобщо.
Приятен ден и много разходки за всички  Hug

# 79
  • София
Добро и от нас! Ние поспахме да 7.30, ама ми се искаше ощеееее!

Ще излизаме - дано да е така хубаво, както изглежда/ и както ни се иска!/

# 80
Нас ни отвя вятъра Whistling, ушите ми замръзнаха, но поне успяхме да се разходим по слънцето.

Аз имам проблем с Яна - от седмица някъде е с разстройство, нали ви казах - давах Хидрасек, Ентерол, не помагат (вирусът, който ни беше хванал, вече премина). Понякога повръща и когато го направи изкарва цели парчета храна - големи парчета чушки небелени, цели бобчета, оня ден цяло парче портокал видях. Когато ака пак така цели ги виждам. Питам - може ли коремът й да не може да понася храната в яслата, там им дават по-едри парчета, понякога по-тежка храна. Та може ли затова така да повръща това, което не може да смели коремчето, а другата част с разтройствотъо да го чисти??? Друго просто не ми хрумва. А и когато обядва в яслата и аз после я взема коремът й е като балон, след обед не иска да яде, нито пък да вечеря.
И на лекарката ще звъня, но и вас да попитам  Hug

Иленка, дано всичко е  наред с майчето ти Praynig

# 81
Нуни при нас няма проблем със храната.Даже винаги  иска да яде като се върне.Мисля 4е ве4е са доста големи за да им се смила наистина.Теди има 16 зъба и си дъв4и вси4ко-само месото му го нарязвам с ножа по на ситно.
Явно е така тоя вирус.

# 82
И ние излизахме днес  но си беше доста студено въпреки слънцето.
Нуни,Мади беше с разтройство 1 седмица , давах и Енерол иХидрасек но като видях че не помагат почнах с бабините лекове,1 лаж.нишесте разтворено във вода и сок от дренки.
Овладяваи го наврвме че да не ви обарне на дизентерия,аз от тов а се страхувах най много.Мади на 4 ден акаше с пяна в акото.
Ние нямане проблем с храната в ДЯ. но тя яде абсолютно всичко отдавна.

# 83
  • София
Беше жестоко днес в Перник! Нямам време сега да пиша и да сложа снимки.

ето само една http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54397&photo=44

# 84

Честит рожден ден на Венианд! С лекота да постигаш всичко, с усмивка да го посрещаш и със здраве да му се радваш!

# 85
  • София
Вени, честит рожден ден! Да си много щастлива и обсипана с неувяхваща любов!

# 86
  • София
ВЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕХИ! ВЕСЕЛО НАСТРОЕНИЕ И ЦЕЛУВКИ!  Hug

# 87
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден, Вени!
Да си здрава, окрилена от любовта на семейството и приятелите, топлена от хиляди усмивки и затрупана с подаръци!

# 88
Честит рожден ден на Вени!  bouquet Много здраве и усмивки.
Момичета, много ми е гадно....няма да имаме бебе. За втори път правя спонтанен аборт в тия седмици....

# 89
Пипи, много съжалявам  Cry Не се притеснявай, пожелавам ти скоро да си имате още едно здраво бебче.
Знаеш ли каква е причината?

Общи условия

Активация на акаунт