Навънка страшен грип върлува, а Априлче вкъщи не ще да мирува

• 10 023
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Подозирам, че е недостиг на жълто тяло в организма. Първия ми спонтанен аборт пак беше от това. Тогава ме изписаха от болницата даже и без кюртаж. Сега се чудя какво да правя. Все още съм си вкъщи. Кървенето не е силно, не знам дали организма ще се справи сам, както първия път. Края на 5 г.с. Със сигурност утре сутринта ще отида на лекар. Болки нямам. Дано да се размине тоя кюртаж, знам, че се прави с пълна упойка, а вече ще ми станат доста. Все пак за година и половина два пъти ме оперираха. Ох, направо не знам... ooooh! Cry

# 91
Моя съвет е да отидеш веднага на лекар, защото не се знае дали организма ще се изчисти изцяло сам и да не ти се натрови организма.

# 92
  • София
Вени, Честит Рожден Ден!

Желая ти здраве и много щастие на теб и твоето семейство!

# 93
  • София
Снежи, много съжалявам! Желая ти сили и здрави челюсти, за да стиснеш зъби и за това изпитание. Наистина, отиди на лекар, знаеш такива неща не се отлагат - това е твоята работа, а нашата - е да те подкрепяме и развеселяваме. Ти вършиш твоята, ние нашата, ок?  Hug

# 94
Много ви благодаря за подкрепата, момичета.  Hug

# 95
  • 2 етажа над тавана
Снежи, съжалявам, мила! Sad Наистина най-добре отиди на лекар, не е за отлагане такова нещо.  Пожелавам ти всичко да мине по възможно най-безболезнения начин и да имаш до теб подкрепа. Hug

# 96
Снежи, много съжалявам  Sad  Наистина, иди на лекар, zа да не стане беля. Силно ти стискам палци zа въzможно добро раzвитие  Praynig

# 97
Честит рожден ден, Вени   bouquet. Желая ти много здраве и щастие.

Снежи, и аз съжалявам, но понякога нещата не зависят от нас.

Иленка, дано всичко е наред с майка ти  Praynig

Болничките дечица да оздравяват  Hug

Вече имам и тук интернет , но нямам много време да пиша, много хора сме и все е лудница. В нас ремонта е във вихъра си, всичко е разбито и потънало в прах, а тепърва се започва  Mr. Green Решихме да не правим сега детската стая, защото ни се стори безмислено, точно поради причината , че всички пак ще сме натъпкани в хола, барабар с играчките, и най-вероятно ще спим тримата на дивана, а стаята ще седи празна. Продължаваме да си спинкаме на спалнята, пък след време ще се изнасяме. Поне там ремонта няма да е много сложен , просто да се освежи.

# 98
  • 2 етажа над тавана
Иленка, стискам палци за майка ти. Praynig

Маги си спи в креватчето, все по-рядко пролазва при мен.
Пак ще се върна да чета темата, че ми излетя всичко от главата. ooooh!

# 99
Бабълчеееееееее, какво е това в подписа ти  Mr. Green

# 100
Снежи, много съжалявам  Hug  Непременно иди на лекар.

Венианд, честит рожден ден! Бъди здрава и обичана!

И ние току-що се прибираме от Перник, много хубаво изкарахме. Аз почти нищо не видях от кукерите, но Младен си качи Иво на раменете и се нагледаха. После Иво омете с тяло по-голямата част от площада, на гръб, корем и тук-таме на колене. Общата чистота на града се повиши с няколко процента, докато си тръгнем. За капак счупи и една бутилка вино в един магазин. Въобще забавлението за него беше голямо и после по целия път на връщане пяхме песни. Малкия проспа всичко, с изключение на яденето си. Всъщност се опита да проспи и него, но аз се оказах по-упорита. Снимки нямаме, щот забравихме фотоапарата, както винаги.

# 101
Забравих  Blush

4естит рожден ден, Вени, с пожелания zа много zдраве и Щастие    bouquet

# 102
  • 2 етажа над тавана
Надееееееееее, то това вече цяла седмица си стои Mr. Green
Ако има интересуващи се - ще постна тук за какво ми се полага това трето място Embarassed

# 103
  • София
Снежи, само къвенето ли е? Гледаха ли те на ехограф? От къде си сигурна, че бременноста е прекратена? Ако все пак е така, кюртажа може да се прави ис местна упойка - аз никога не съм била под пълна!
Ама естествена, бе, Бабълке! Давай!

# 104
Кървене е, но е ярко червена кръв. Утре сутрин ще ходя на ехограф и на преглед. Но и предния ми спонтанен аборт беше така. За абразиото нищо не знам, предния път въобще не са ми правили....Но само с местна упойка сигурно е адски болезнено.

Общи условия

Активация на акаунт