Навънка страшен грип върлува, а Априлче вкъщи не ще да мирува

• 9 998
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Сонята спи в нейната си стая от както стана на 1 г. Спи на тъмно, но в хола свети една малка лампичка, която е по-скоро за мен да не се спъвам в тъмното по пътя към нея. Като цяло си спи добре, ако се буди е само веднъж, с различна продължителност.

В нашата ясла пък базата е ужасно стара Tired, но пък май ги гледат добре, което е по-важното. Ще видим...

# 31
еее меци, благодаря, определено се успокоих след думите ти. сградата е наистина в окаяно състояние, базата е много стара, поне дограмата е сменена. но яна е щастлива там - играе, рисува, яде си всичко. утре ще я оставя да спи там...пък да видим.

сминс като пусна снимки на али в яслата му там при шкафчетата се хванах за главата аз къде пратих моето дете  Laughing

енви, четиритама в една стая  Crazy извинявай за личния въпрос, но ми става любопитно - вие как правите кекс, не ви ли шпионират. гледам и джинджър е с двете деца, ама те са малки,, а твоят пепи вече е голям и разбира  Laughing

# 32
Да, въпросът е личен, а ситуацията е такава не по наше желание.

# 33
 Hug не ми се сърди, извинявай Hug

# 34

Crazy извинявай за личния въпрос, но ми става любопитно - вие как правите кекс  Laughing

Не знам как е при другите (и не питам, въпросът си е наистина личен), но ми стана смешно като се сетих за нашия случай. След като на около годинка и нещо дойде при нас, а уж гледаше задълбочено филмче, и ни стресна както загрявахме с невероятни мляскащи звуци (вдигаме глави, а тя дошла до нас и се хили и мляска шумно с уста все едно дава целувка) та оттогава секса се пренесе на дивана в кухнята след като тя заспи. Най-накрая взехме логичното решение и се изнесохме и ние подир секса, т.е. отидохме да спим в кухнята  (сменихме първо дивана с отлична сгъваема спалвня на Тед, мека е, през деня прилича на диван а нощем става широка и не скърца, за други като нас в едностаен - препоръчвам Laughing )

# 35
  • София
Скарлет, извадихме На Реа задграничен паспорт, но понеже сме без брак носихме и акт за раждане (защото по лични карти сме с различни фамилии). Т.Е. паспорт и акт за раждане

Иначе тръгнахме в 06 сутринта. Тя спа в колата и се събуди малко преди да стигнем. На връщане беше много изморена и пак спа. Общо взето минахме лесно.

Нашият полов живот е толкова обеднял! Едвам намираме време. На Реа все не и се спи и все иска да е сред нас. Мислели сме си да и запишем 10 минутни реклами и да ползваме времето.

# 36
Благодаря на всички за отговорите  Hug.
Нуни, не е от целуване, защото той си е така от както се роди.
За хидрасека разбрах Mr. Green.

Бубс, дано се оправи скоро Данича Praynig

Мецанке, лампа при Лекса няма от вече два месеца. Сама си пожела така. Имаше една мъждукаща рибка, по-скоро за нас като влизаме при нея, но една вечер искаше да я угасим и от тогава не е искала да и свети.

# 37
Мислели сме си да и запишем 10 минутни реклами и да ползваме времето.

Joy   Съжалявам, че на твой гръб, ама си е смешно  Mr. Green

Малкия днес забрави, че има колики и спиииии спиииии спиииии от 11 до сега, какво ще прави довечера - не знам. Сигурно пак ще се сети за коликите.

Абе аз одеве писах нещо тук, ама не знам защо не се е публикувало  newsm78  Поне успях да излъжа пощата в абв и си пуснах писмото, оня ден не можах - изтече ми сесията в смяна на насрани памперси. Не е лесно.

# 38
За тези, които все още се интересуват Mr. Green снимки на дребния в албума. Тези от родилното, така и не щя да ми ги приеме и този път, въпреки че са намалени ( бяха може би прекалено малки). На коледната даже се виждат петната по лицето му.

П.С. Данче, целувай Mr. Green

# 39
Дай адрес, де.

# 40
В нашия албум от първа страница бе Юле Mr. Green

# 41
Знам де, ама докато го открия  Mr. Green Затова искам адрес. Ама айде от мързела ми да мине, ша търся.
Намерих го, много сладка трапчинка има на брадичката.

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 18:02 от юл4е

# 42
  • София
Ей, за кекса - кво да ви кажа - 8години на дивана в хола, мъж ми разбравя, че го мрази! От есента Матей е при сестра си и ние най-после сами! Направо ми беше странно отначало.

Рачето ще дава Емо на частна ясла! Раче, питах в Пансамос и ще се видя с една докторица там по въпроса за личния лекар!

отивам да гледам бебета! Laughing

# 43
И ние сме 4-мата в една стая. Няма проблеми със секса  Mr. Green Действаме като спят децата  Wink
Имаме детска стая, но за сега само играят в нея, а и компютъра е там. Някъде след 3-4 години най-рано мислим да ги отделим. Ама може и друг акъл да ни дойде до тогава и по-рано да стане тази работа.

# 44
Да се включа и аз за секса-нашите мишоци са при нас но до сега никога не са ни издебвали,правим го като спят,вечерта или през деня,в хола на дивана или пред камината,и на всевъзможни други места.Понякога са заплаквали в сублимният момент само се обаждаме че сме на близо и те спират. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт